2009 Kasm Anneleri

benimde 2 gün nerdeyse hiç oynamadı ama dünden beri yine çok hareketli olmasada warlığını hissettiriyoo bölee endişeli zamanlarda kendimizi çok dinliyoruz o yüzden ewham yapıyorus

alışmış kudurmuştan beterdir anacım bıcır bıcır alışıyos tabe durunca bi tuhaf oluy insan ya ben hamile kalmadan önce hep diodumki one ya ben tırsarun içimde bi varlık oynicak zıplicak abuuu kabus falan deyodum meğerse dünyadaki en güzel hismiş nerden büleydimmm opuyorumnanaktan

beratefecim Alllah sabırlar versin ailesine ccennet ehlinden eylesinn o çocuğudaa çok zorr.yaaa...

bende evi toparlıyorum ütüm var baya 12 de babam alıcak benii köye çıkıcaz

sizde keyifler nasıll doktora gidicek olan varmıı

bende bizim herife ayy dedim ben hep hamile kalsam o kdadr güzel bişeyki dedim oda ne derse beğenirsiniz bizde hiç boş bırakmayıs dedi :jeyyar:
günaydın kızlar gününüz bebeklerinizle güzel geçsin. sizde çatlak olmaya başladımı
günaydınn
bende daha başlamadı çok şükür ben hergün bebe yağı sürüyorumm
cünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel annelerrr
ben geldimmm

günaydın canlizımmopuyorumnanaktan

biz zaten çatlagız nan :roflol: :roflol:
hee öleyisss laelaelaelaelae

ohh ne güzel yaa şimdi orası ne kaa serindirr

nan cerin benim herif ewde ama öğlen dışarı çıkabülürmüşş
eğer o çıkarsa o kapıdan ben bacadan kaçabülürüm

hee öleyisss laelaelaelaelae

ohh ne güzel yaa şimdi orası ne kaa serindirr

günaydın minik kuşş :sm_cool:
bendede baslamadı çatlak ama bekaren bıraz vardı belımde felan yenı bısı olmadı ben yaglanmıyom laelaelaelaelae

günaydın kızlar gününüz bebeklerinizle güzel geçsin. sizde çatlak olmaya başladımı

günaydın kıs nerelerdesin ne zamandır girmiyodunnn
çatlaklar daha belli olur mu ki ya bence bebeler pırtlayınca göbüşler inince belli olur gibi gelio bana

çatlaklar daha belli olur mu ki ya bence bebeler pırtlayınca göbüşler inince belli olur gibi gelio bana
benım bı musterım hep yaglandı gögüslerını yaglamayı unutmus ulk zamanalr çatlamaıstı memişlerı 45 kılo ıle hamıle kalmıstı son 20 gunde yaglanmamıs bende catlak olmuyo dıye hıc yoktu çunku göbegınde felan ama son 20 gunde catlamıs kızcaz :bbo: son ay oluyo galıba daha cok

oyyy kimler gelmişşşş tontişimmmmm günaydınnn Şeniz

:teytey:günaydın morukkkkkkkk naberrr -tatlicadiarzu-

günaydın fırsat bulamıyordum giremiyordum. evet olsa belli olur çatlak kırmızı damar gıbı şeyler çıkar dogumdan sonrada dahada belırgınleşır. inş hiç olmaz.

nan cerin benim herif ewde ama öğlen dışarı çıkabülürmüşş
eğer o çıkarsa o kapıdan ben bacadan kaçabülürüm

:roflol: ay sanki karı kocasını yollayıp kırığıynan buluşcak haa :roflol: nan bi sorun olcekse 5 te gittiği bi günde buluşabülürük kanamalı bi durum yok yane delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…