2009 Kasm Anneleri

ay sölesene hacı yaaa çok açım cokacimcoook
nan herif işe arabaynan gitti yoksam ben kesin kahvaltıya bi yere giderdim nan evde hiç bişi yiyesim yok haa :umursamaz:

ya siz daha kahvaltıdan bahsediyorsunuz .......... ben şimdi öğlen yemeğine gidecemkafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook:dilcikar:

bilmiomki asebam
neyse ben çıkacam merak ettim amma bu gaciiyi inşallah bişe yoktur

nan herif işe arabaynan gitti yoksam ben kesin kahvaltıya bi yere giderdim nan evde hiç bişi yiyesim yok haa :umursamaz:
len sölemesin yaa bulamazsan günah anam demeyin mama ismi
yaw bakkal felan yokmu tlf nosunu al sipariş getirmeyomu sizin ordakiler
tek başınasın yaa o yüsden canın istemii bişey

yeni gelenler hoşşgeldiniz

şimdi tatlışım alacağın ürüne göre yer tavsiyesi yapılabilir
eğer beşik diyosan ki bu konuda daha çok geniş çaplı bi araştırmam olmadı ama eylülün ilk haftası eyüpte modesa diye bir mobilyacılar çarşısı var hem kaliteli hem uygun oraya gidicem ben bakar fiyatlar konusunda seni bilgilendiririm ilgini çekerse bi oraya bakarsın
eminönünde daha çok tekstil incik boncuk üzerine bulursun gibi geliyo

kendi yazımı alıntı yapayım geride kaldı bir el atın bakayım yazıma İstanbullu hanımlar zemuszemus

esin alip gelicek yada ise gitmeden alicakti kizim. bak ben sabah yolladim aldirdim. gerci benim ki altin ya ondan alip gelmistir.delikafadulden

kızıım bizim teneke için adam kendini yorup alırmı lülülülülülü dur sokağa bakem bi velet yolliyam bare delikafadulden

len sölemesin yaa bulamazsan günah anam demeyin mama ismi
yaw bakkal felan yokmu tlf nosunu al sipariş getirmeyomu sizin ordakiler
tek başınasın yaa o yüsden canın istemii bişey

yeni gelenler hoşşgeldiniz

canim, mama ismi vermek gunah deme. sonra kiyamet kopuyo.delikafadulden

bak cerin kartanesi geri kaçmış sen şu gaciye bişe de akıllı olsun geldiğinde bi slm çaksın barii

ben kaçar millet byeee

anladım canım ilgin alakan için teşekkürler....... bir kere gitiim eminönüne 5 dk na girdim saatlerce cıkamadım tam benlik incik boncuk dedinmi akan sular duruu ama orada bebek mevlütleri için güzel şeyler vardı bebek odası süsü sepetler vs o yüzden orayı yazdım şeker

hay ağzını kırdığımın veletleri kimse yok nan sokakta lazım olmasa çil yavrusu gibi ortada olurlar haaa

hee çok üzüldük :teytey:
lan krocan sağa noliy ki ben onu annamadım kızııımmm denizin babası orda nan gideydin hergün senin gözünü para hırsı bürümüş ben napem loo sositososito
dükanı bırakıp gidemiyoo mazallah dükanı sırtlar götürürler :roflol:
beşik için eminönü uygun bi yer değil ama diğer aklına ne gelirse ordan alabilirsin
eminönüne istanbulun her yerinden ulaşım çok rahattır
yok nan kekocan gidemıyok dükkanı kıme bırakalım ben bıraksam esımın ısı oluyo den g geldmı gıdıyok ıste senbisim yerımızede yüz nan :sinifsinif:
hiç izin yapmıyon muu sen anacım yazık sanada bebişinede
avcunu yala aman diyeyim Allah korusun bir tarafın felan şişer şaka değil ciddiyim benim başıma doğumdan sonra geldide neler cektım ..............:sinifsinif:
şişer mi nan gerçekten :1shok: anam daha şişcek nerem kaldı şişceğim kadar şişmişim sositososito
burdan söer miyim hiç kız
wannam dolanıyoo buralarda yer beni walla :1ninca:
günaydınlar kızlar
günaydınnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…