ay sölesene hacı yaaa çok açım cokacimcoook
nan herif işe arabaynan gitti yoksam ben kesin kahvaltıya bi yere giderdim nan evde hiç bişi yiyesim yok haa :umursamaz:
ay sölesene hacı yaaa çok açım cokacimcoook
nan herif işe arabaynan gitti yoksam ben kesin kahvaltıya bi yere giderdim nan evde hiç bişi yiyesim yok haa :umursamaz:
bne alam sana gıı şincik eve gidecem çünkü öğlen oldu yaa benim mesai bitti
sana bi koşu bırakırım ekmeği
kaç km var sanki aramısda
günaydınlar kızlar
neyse ben çıkacam merak ettim amma bu gaciiyi inşallah bişe yokturbilmiomki asebam
len sölemesin yaa bulamazsan günah anam demeyin mama ismiay sölesene hacı yaaa çok açım cokacimcoook
İSTANBULLU ARKADAŞLAR biz 7 eylülde istanbula gelecem oğluşumun ( büyük oğluşımun zemuszemus) dr de kontolu var.... bende diyorum ki istanbula gelmişden azıcık bebek için dolaşsam yani beşiğini felan halletsem nasıl olur . ama ben istanbulu pek bilmiyorum ...... mesela eminönü ne gitsem nerelere bakabilirim yada başka bildiğini yerler ...... biz cerahpaşaya gidiyoruz yakın yerler olarak mesela neresi olabilir kızlar .......
İSTANBULLU ARKADAŞLAR biz 7 eylülde istanbula gelecem oğluşumun ( büyük oğluşımun zemuszemus) dr de kontolu var.... bende diyorum ki istanbula gelmişden azıcık bebek için dolaşsam yani beşiğini felan halletsem nasıl olur . ama ben istanbulu pek bilmiyorum ...... mesela eminönü ne gitsem nerelere bakabilirim yada başka bildiğini yerler ...... biz cerahpaşaya gidiyoruz yakın yerler olarak mesela neresi olabilir kızlar .......
esin alip gelicek yada ise gitmeden alicakti kizim. bak ben sabah yolladim aldirdim. gerci benim ki altin ya ondan alip gelmistir.delikafadulden
ya siz daha kahvaltıdan bahsediyorsunuz .......... ben şimdi öğlen yemeğine gidecemkafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook:dilcikar:
tabi tabi buharı bilem geçmez ben gelene kaç dane alamhe valla buharı üstündeykene daha gelürsün deemii :roflol:
len sölemesin yaa bulamazsan günah anam demeyin mama ismi
yaw bakkal felan yokmu tlf nosunu al sipariş getirmeyomu sizin ordakiler
tek başınasın yaa o yüsden canın istemii bişey
yeni gelenler hoşşgeldiniz
kızıım bizim teneke için adam kendini yorup alırmı lülülülülülü dur sokağa bakem bi velet yolliyam bare delikafadulden
şimdi tatlışım alacağın ürüne göre yer tavsiyesi yapılabilir
eğer beşik diyosan ki bu konuda daha çok geniş çaplı bi araştırmam olmadı ama eylülün ilk haftası eyüpte modesa diye bir mobilyacılar çarşısı var hem kaliteli hem uygun oraya gidicem ben bakar fiyatlar konusunda seni bilgilendiririm ilgini çekerse bi oraya bakarsın
eminönünde daha çok tekstil incik boncuk üzerine bulursun gibi geliyo
bak cerin kartanesi geri kaçmış sen şu gaciye bişe de akıllı olsun geldiğinde bi slm çaksın barii
ben kaçar millet byeee
hay ağzını kırdığımın veletleri kimse yok nan sokakta lazım olmasa çil yavrusu gibi ortada olurlar haaa
ay ben bi eltimi ariyam bakam kayfaltı ettimi ona mı gitsem acep üst kata :1ninca:
hee çok üzüldük :teytey:he bacım yeter ya 5 ytl al sürün dur gıı alemın zengını senmın yoksam :roflol: :roflol:
naniknanik naniknanik duygularımı aldırdım agırlık yapıyodu nan
hay yaşa he nan o bize hava atarken iyidi vereliniortak cok üzündük san acerin nan :lepi: sositososito sositososito
dükanı bırakıp gidemiyoo mazallah dükanı sırtlar götürürler :roflol:lan krocan sağa noliy ki ben onu annamadım kızııımmm denizin babası orda nan gideydin hergün senin gözünü para hırsı bürümüş ben napem loo sositososito
beşik için eminönü uygun bi yer değil ama diğer aklına ne gelirse ordan alabilirsinİSTANBULLU ARKADAŞLAR biz 7 eylülde istanbula gelecem oğluşumun ( büyük oğluşımun zemuszemus) dr de kontolu var.... bende diyorum ki istanbula gelmişden azıcık bebek için dolaşsam yani beşiğini felan halletsem nasıl olur . ama ben istanbulu pek bilmiyorum ...... mesela eminönü ne gitsem nerelere bakabilirim yada başka bildiğini yerler ...... biz cerahpaşaya gidiyoruz yakın yerler olarak mesela neresi olabilir kızlar .......
hiç izin yapmıyon muu sen anacım yazık sanada bebişinedeyok nan kekocan gidemıyok dükkanı kıme bırakalım ben bıraksam esımın ısı oluyo den g geldmı gıdıyok ıste senbisim yerımızede yüz nan :sinifsinif:
şişer mi nan gerçekten :1shok: anam daha şişcek nerem kaldı şişceğim kadar şişmişim sositosositoavcunu yala aman diyeyim Allah korusun bir tarafın felan şişer şaka değil ciddiyim benim başıma doğumdan sonra geldide neler cektım ..............:sinifsinif:
burdan söer miyim hiç kızay sölesene hacı yaaa çok açım cokacimcoook
günaydınnnopuyorumnanaktangünaydınlar kızlar
burdan söer miyim hiç kız
wannam dolanıyoo buralarda yer beni walla :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?