:roflol: ay sanki karı kocasını yollayıp kırığıynan buluşcak haa :roflol: nan bi sorun olcekse 5 te gittiği bi günde buluşabülürük kanamalı bi durum yok yane delikafadulden
hee öleyisss laelaelaelaelae
ohh ne güzel yaa şimdi orası ne kaa serindirr
nan gizli çıkmıyomda şimdi adam kırk yılın sırtı ewde adamı bırakıp dışarı mı çıkıyım :umursamaz:neden gizli çıkıyon nan tubiş :1ninca:
:roflol: ay sanki karı kocasını yollayıp kırığıynan buluşcak haa :roflol: nan bi sorun olcekse 5 te gittiği bi günde buluşabülürük kanamalı bi durum yok yane delikafadulden
benım bı musterım hep yaglandı gögüslerını yaglamayı unutmus ulk zamanalr çatlamaıstı memişlerı 45 kılo ıle hamıle kalmıstı son 20 gunde yaglanmamıs bende catlak olmuyo dıye hıc yoktu çunku göbegınde felan ama son 20 gunde catlamıs kızcaz :bbo: son ay oluyo galıba daha cok
:teytey:günaydın morukkkkkkkk naberrr -tatlicadiarzu-
arii senın varmı bacım çatlak
benım göbek cızgim cıkmıs ben göremıyordum gecen musterıme gösterdım cıkmıs nan sizin nasıl yerimseniben
ulennnn benıde baklen nan kaydirigubbakcemile gelıyomm
benimde çıkmışşş hafiftenn zemuszemusarii senın varmı bacım çatlak
benım göbek cızgim cıkmıs ben göremıyordum gecen musterıme gösterdım cıkmıs nan sizin nasıl yerimseniben
ewt canım zemuszemus biz merkezdeyiz köyler çok serin olduu hem annemlerde orda kardeşimide merak ediyorum iyiymiş ama bakalım akşama bizimkide gelirse kalırım belkimm
günaydın fırsat bulamıyordum giremiyordum. evet olsa belli olur çatlak kırmızı damar gıbı şeyler çıkar dogumdan sonrada dahada belırgınleşır. inş hiç olmaz.
nan gizli çıkmıyomda şimdi adam kırk yılın sırtı ewde adamı bırakıp dışarı mı çıkıyım :umursamaz:
:roflol: he walla kendimi dostuylan buluşcak kötü karılar gibi hissettim :jeyyar:
e şimdi herifi bırakıp çıkmak istemiyom yoksam gizli çıkarmıyım nan dışarıılmaz:
senin iznin bu hafta bitmiyo muu na zaman görüşücez ki başkaa :uhm:
benimde çıkmışşş hafiftenn zemuszemus
canım kardeşin nasıl
yazuk nan sana çok üzüldüm :roflol: :roflol: delikafaduldennolsun nan yeni kalktım kocam işe gitti :çok üzgünüm: amma alışmışım bi kaç günlük tatilde herifnen sabah keyfi yapmaya yauw zabahın köründe gitti kocişim ben yalnıs kaldumm :gitme:
canım görünürde yok gibi ama kırmızılık var göbekte bende krem kullanıyorum paralarıma üzülüyorum 20 günde bitiyor krem.gerçi dr sadece badem yagı kullan dedı güvenemedım sadece badem yagına
bende şimdilik yok çatlak inşş olmaz hiçbirimizede olursada yapıcak bişey yok tabii
bendede gebelik çizgisi oluştuuu kahverengii karnımın aşağısından yukarı doğruu ben hazırlaniyim kızlarrr
yazuk nan sana çok üzüldüm :roflol: :roflol: delikafadulden
ama eskıler hep badem yegı kullanıyolarmıs ıyı dıyolar bebe yagı yada badem yagı kullanıyor benım müsterılerımde olacagı varsa oluyo zaten paralarını kreme yatırma nan yazukkk lülülülülülü
anlaştık morukk vereliniortak hem olmadı ben acuk para biriktiriyım eminönüne giderisssspazara kaa yolu var hacı kocişin gittiği bi gün buluşurus adamları evde bulmak zaten zor zanaat bide bırakıp gezmelere çıkılırmı gııı :jeyyar:
normalde de haftasonları boşum yane bana uyar her zaman sen enişteyi işe yolla yiter delikafadulden
nan krispi öküzü ne zaman gelcek bu arada
iyi canım çok sewindimm Allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz gençliğini bağışlar kardeşinin :Saruboceq:iyi canım şükür saolsın sürekli sporu var fizyoterapi görüyor bu ameliyattan sonraa daha da arttıı şimdilik ameliyattan iyi netice alındığını görüyoruz inşş böyle devam eder öpüyom sizi görüşürük kızlarropuyorumnanaktan
ama eskıler hep badem yegı kullanıyolarmıs ıyı dıyolar bebe yagı yada badem yagı kullanıyor benım müsterılerımde olacagı varsa oluyo zaten paralarını kreme yatırma nan yazukkk lülülülülülü
ulan kartanesi adamın asabını ne bozuyon nan nerdesin sen bi boluya mı gittin noldun nan havandan geçilmiy bi selam ver olum
ses ver yiğidim ses ver yoksa beni duymuyor musunnn heeee :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?