EVET KARDEŞŞ HAKLISIN AL İŞTE BÖÖN ZABAHTAN BERİ Bİ MİDEME VURUYY Bİ KASIĞIMA DELÜRTTÜ NAN BENİİbenimde 2 gün nerdeyse hiç oynamadı ama dünden beri yine çok hareketli olmasada warlığını hissettiriyoo bölee endişeli zamanlarda kendimizi çok dinliyoruz o yüzden ewham yapıyorus
evet ya muhteşem bi hizz buu ben de hep hamiş olabilirim dr. zaten kocişe bu kız daha 5 tane doğurur dediydikaydirigubbakcemile3alışmış kudurmuştan beterdir anacım bıcır bıcır alışıyos tabe durunca bi tuhaf oluy insan ya ben hamile kalmadan önce hep diodumki one ya ben tırsarun içimde bi varlık oynicak zıplicak abuuu kabus falan deyodum meğerse dünyadaki en güzel hismiş nerden büleydimmm opuyorumnanaktan
he gııı 2 hafta tekim arkidişimm izindee bi de size yetişilmiyy anammm sırnaşık şeyebişimmm hiç sesin çıkmaayy yoğunmusun gıı
kartanesinden haber aldınız mıı
sıcak mı hani nerde ben utanmasam üşicem dun akşamdan beri bayaa serin istanbıl :sinifsinif:
bu özge cadısı nerdee
kasıklarım hala çok ağrıyoo
topiğin fahri doktoru olarak danışsaydım bi napıyım diyee
bu özge cadısı nerdee
kasıklarım hala çok ağrıyoo
topiğin fahri doktoru olarak danışsaydım bi napıyım diyee
he gııı 2 hafta tekim arkidişimm izindee bi de size yetişilmiyy anammm sırnaşık şey
doktoru arıyosda noluyooaslinda dogru, bir kac gundur bursada serin ama disarida ogle vakti yine zorluyo insani.
doktorunu arasana canim, niye agriyo kasiklarin? rahim genisliyordur herhalde.
onlar yasaklı değil m ki :jeyyar:kocişi görevden gelmişti bilmem falla nerde :jeyyar::jeyyar:
tuba sen uyku seti alcan mı yavruşa
kartanesinden haber aldınız mıı
ben kactım kızlar gezmeklere gidicem
o doktorumunda kafasını kırıcam el uyusmasına magnezyum vermesi gerekiyor ve vermedi kendisinin olsa 5 dakka duramaz uyuz yaaaa ben kendi basıma magnezyuma baslıcam baslarım doktoruna hergün aglıyorum artık bu ne yaaa hiçbişey yapamıyorum
ne oldu kızzzz.. kartanesine ne oldu kiiiii?:uhm:
o doktorumunda kafasını kırıcam el uyusmasına magnezyum vermesi gerekiyor ve vermedi kendisinin olsa 5 dakka duramaz uyuz yaaaa ben kendi basıma magnezyuma baslıcam baslarım doktoruna hergün aglıyorum artık bu ne yaaa hiçbişey yapamıyorum
kendisinden haber alınamıyoo :1no2:
kenya o kadar kötü mü oldu elin yaaa... canım yinede "ben magnezyum içmek istiyorum,iyi geliyormuş" diye doktoruna söylesen keşke...
kızlaaaarrr bu arada ben bebişime bi tavşanlı patikteeenn... bide 5 şişle çorap patikten yaptım haaaaakaydirigubbakcemile2 çok tatlış oldular... çorap patiği tamamen kafadan yaptım, şimdi öteki tekini nasıl aynı yapıcamı düşünüyom kaydirigubbakcemile3
hemen ciciş topiğine koy bakalım
doktoru arıyosda noluyoo
olabilir normaldir diyip duruyolar
kendisinden haber alınamıyoo :1no2:
yooh yohh maşşallaahh nann gene iyiyükk bu ka koca döt döbek gene iyi yetişiyos cicimmyok anacuum bu sıralar ciddi bir performans düşüklüğü var nidensee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?