2009 Kasm Anneleri

benimde 2 gün nerdeyse hiç oynamadı ama dünden beri yine çok hareketli olmasada warlığını hissettiriyoo bölee endişeli zamanlarda kendimizi çok dinliyoruz o yüzden ewham yapıyorus
EVET KARDEŞŞ HAKLISIN AL İŞTE BÖÖN ZABAHTAN BERİ Bİ MİDEME VURUYY Bİ KASIĞIMA DELÜRTTÜ NAN BENİİ
evet ya muhteşem bi hizz buu ben de hep hamiş olabilirim dr. zaten kocişe bu kız daha 5 tane doğurur dediydikaydirigubbakcemile3
ebişimmm hiç sesin çıkmaayy yoğunmusun gıı
he gııı 2 hafta tekim arkidişimm izindee bi de size yetişilmiyy anammm sırnaşık şey

sıcak mı hani nerde ben utanmasam üşicem dun akşamdan beri bayaa serin istanbıl :sinifsinif:

aslinda dogru, bir kac gundur bursada serin ama disarida ogle vakti yine zorluyo insani.

bu özge cadısı nerdee
kasıklarım hala çok ağrıyoo
topiğin fahri doktoru olarak danışsaydım bi napıyım diyee

doktorunu arasana canim, niye agriyo kasiklarin? rahim genisliyordur herhalde.

aslinda dogru, bir kac gundur bursada serin ama disarida ogle vakti yine zorluyo insani.

doktorunu arasana canim, niye agriyo kasiklarin? rahim genisliyordur herhalde.
doktoru arıyosda noluyoo
olabilir normaldir diyip duruyolar
kocişi görevden gelmişti bilmem falla nerde :jeyyar::jeyyar:
onlar yasaklı değil m ki :jeyyar:
tuba sen uyku seti alcan mı yavruşa

ben şimdi düşünmüyom çünkü ilk doğduğunda bambuda yatırcam
artık yazın beşik kurarsam o zaman alırım diye düşünüyorum şmdi alıp bekletmenin anlamı yok bence

ben kactım kızlar gezmeklere gidicem
o doktorumunda kafasını kırıcam el uyusmasına magnezyum vermesi gerekiyor ve vermedi kendisinin olsa 5 dakka duramaz uyuz yaaaa ben kendi basıma magnezyuma baslıcam baslarım doktoruna hergün aglıyorum artık bu ne yaaa hiçbişey yapamıyorum

magnezyum iyi geliyo muymuş ki
iyice araştırdın mı

kenya o kadar kötü mü oldu elin yaaa... canım yinede "ben magnezyum içmek istiyorum,iyi geliyormuş" diye doktoruna söylesen keşke...

kızlaaaarrr bu arada ben bebişime bi tavşanlı patikteeenn... bide 5 şişle çorap patikten yaptım haaaaakaydirigubbakcemile2 çok tatlış oldular... çorap patiği tamamen kafadan yaptım, şimdi öteki tekini nasıl aynı yapıcamı düşünüyom kaydirigubbakcemile3

hemen ciciş topiğine koy bakalım

doktoru arıyosda noluyoo
olabilir normaldir diyip duruyolar

dogru valla. benimde gobegimin ust kismi, iki gogsumun ortasinin hemen altinda kalan kisim col aciyor. bazen sanki bicak batiyormus gibi oluyor. iki doktora sordum, normal olucak o kadar dediler.

eczaciya danis bari canim. ama aglama ya...

BEN GELDıMhihoyyyt
ayaklarım ağrıdı yawwww
sabahtan beri mutfaktayım valla
yarın erdek e gidiyozzz hihoyyyt
kızımızla yüzcez hazırlık yapam dedim hala bitmedi kıslar
hafta sonuna kadar olmaycez
sizler ne ettiniz bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…