2009 Kasm Anneleri

kızlaaarr ben geldiiimmm aslında hep burdaydım da yazamadım bi gııı
bi ara açabildim iki geçmişi okudum yazmaya fırsat kalmadııı

vereliniortak çok tatlış bi isim bencee :lepi:

ivet kurtuldunuz ama kalım kaldıya bugünde oy kullanın didim işte son kez
kızım sorarsa oy birliğiyle seçildi derim artık ismin
ama inanın rahatladım yawww
artık kızımı ismiyle de sevebiliyom
ipek kızım ipek saçlım ipek böcüğüm hihoyyyt
darısı isim koyamayanların

saol cerincim dediğin gibi müdürlükte ipek deycez artık

eyvahhh özgem geldi kızcak bağa gene
ama dur özgem kızma
artık kızımın bir adı var
ipekkkkkkkk hihoyyyt

nen cerin kandırdın gı beni hani herkes beni merak ediyodu geldik hiç selam veren yokk :mymeka:
giderim bak :dilcikar:

saol cerincim dediğin gibi müdürlükte ipek deycez artık

eyvahhh özgem geldi kızcak bağa gene
ama dur özgem kızma
artık kızımın bir adı var
ipekkkkkkkk hihoyyyt

çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr adıyllllaaaaaaaaa bin yaşasın ipekçemizzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr adıyllllaaaaaaaaa bin yaşasın ipekçemizzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım.
ya sağa bişey sorcaydım pardon 2 şey sorcaydım
hani senin aldığın bebek odası için dolap var ya
ama uzunca olan şifonyer değel ama
işte onu kaça aldın bide onun eni kaç cm deverecenmi bağa cnm
ikinci sorumda senin asrını isim topiğinde bulduğunu sandıydım ama değelmiş
nerden bulmuştun gız sen asrımı

nen cerin kandırdın gı beni hani herkes beni merak ediyodu geldik hiç selam veren yokk :mymeka:
giderim bak :dilcikar:

ben sık sık uğrayamıyorum bu ara ama bi arada girdim baktım seni merak ediyolar ben de dedim noooluyo bişe mi oldu kartanesine diye.neyseki bişe yokmuş... ben şahidim merak ediyolardıa.s

ben sık sık uğrayamıyorum bu ara ama bi arada girdim baktım seni merak ediyolar ben de dedim noooluyo bişe mi oldu kartanesine diye.neyseki bişe yokmuş... ben şahidim merak ediyolardıa.s

hee ii taam o zaman yazmadığım süreler boşuna gitmemiş amacım aulaşabilmişim :sm_cool:
anam dövecekler beni şimdi ama herkes gitmiişş

canım bu dolabımı diosun iki boyu var büyük olan kalmamısı stoklarda ben kücüğü aldım olursa bebek odasına olmazsa banyoya havluluk olarak koyarım die

IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

oğlumun adı için isim topici açtım ama bulamadım ben 21 nci hafta içinde oğlum olacağını öğrendim ama ben biliodum oğlum olacağını tuhaf bi şekilde neyzen tevfik in bu isimli bi şiiri var onu okurken kulağıma hoş geldi ASRIN:: koydum ismini bi anda sonrada değişmek gelmedi içimden Asrın kaldı kimler neler dedi serdar ortacın sarkısı var ya asrın hatası onu sölediler bu nebiçim dediler ama ben kararımııı cokkktan vermiştim cok memnunum oğlusumun adından opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…