2009 Kasm Anneleri

evet ya bende magneszyumu kasıklarımda gerilme olduğu zaman içiydim de
bu sabah uykuda hep ayama kramp girdi
denize de gitcez ya yanıma alcam bugünden itibaren en azından 1 hafta kullanam deyom

ne zamandir haber alinamiyo ki? isi vardir kadinin.

haftasonu boluya gitceklerdi pazartesi işe gelince yada akşam falan bi geldim meldim derdi die düşündükte bende cebi var aradım açtı ancak sesi gidip geliodu hiç bişe annamadım falla dediğinden kapandı sorada zaten yolda mı ki :bbo: aman ne bülem mesaj attım cvp gelürse yazarun

zeyttüünn anam dikkat et havalar çok sıcak deel ben dün denizde üşüttüm galba hiç tadım yok gı kasıklarım iice ağrımaya başladı kesin üşüttüm yavruşuuu :kedi:

teli actigina gore iyidir ya. yogundur, iyi seyler dusunun bakim.

ay şu zeytün karusu kızına bi isim koysaydı hayırlısıynan dıhandım haaaaaaaa kızım ipek olcak işte içimden bi ses nüfus idaresine gitiğinizde ağzınızdan ipek çıkcek deyooo oğa göre delikafadulden

bu hafta öle soğuk geçti havalar akşam serinliğinden bellide
bizim orda şuan kayınvaldemler var aynı yere gitcez onlar boşaltacaklar orayı biz doldurcaz
suyu muhteşemmiş anam havuz gibi denizi varmış
yakın yerlere gideceğiniz zaman orayı da düşünebilirsiniz cnm

yaaa ne zamandan beriii... kimsede telefon numarası yok mu?
ben görüştüm iyimiş
dogru valla. benimde gobegimin ust kismi, iki gogsumun ortasinin hemen altinda kalan kisim col aciyor. bazen sanki bicak batiyormus gibi oluyor. iki doktora sordum, normal olucak o kadar dediler.
eczaciya danis bari canim. ama aglama ya...
cnm geçmiş olsun dr. sor bencede

ne zamandir haber alinamiyo ki? isi vardir kadinin.
ben ulaştım ii mişş
hoşgeldin ben ipek dedim emme bence sınorlandırma kendini başka ne isimler gelecek aklına canım ceylin, alya, asya, serra , doğa, beren, havin, ada, güldem, şevval.... ben kızım olursa dua koymayı çok isterim mesela

cerincim ya aslında dün gece kocişle el sıkıştık
dedi zeynep beğim istediğimdi ela da senin
ama ikimizn de beğendiği daha çok ipek dedi
hadi gelsin o zaman ipek böceğimiz dedi hihoyyyt hihoyyyt
el sıkıştık karar verildi aslında ipek kızım gelcek

eee, daha ne yoruyon herkesi anacim? tamamdir iste.alkisalkisalkis

selam millet nasilsiniz
kocami ancak defedebildim pc basindan..ise gitti bende rahatladimhihoyyyt
yagmur yagiyo hava serin islerim bitti yemegimde var..bugün rahatimkaydirigubbakcemile2

sizler nasilsiniz bakem keyifler yerinde mi,´
eylül anneleri topigine girdim dogumlar baslamiss ayy ne güzel yavas yavas kavusuyolar bebislerine..darisi bize insallahzemuszemus

simdi bu isimler arasindan pinara cok sicak bakmiyorum.

ela hos ama sanki gozlerinin ela olmasi gerekiyormus gibi geliyor.

ipek olabilir.

oyumu zeynebe vericem ama bu seferde ucucan.kaydirigubbakcemile3

uçardım tabii....elayı ilk başta ben istemiştim direk ela olsun deyü
sonra düşündüm dediğiniz gibi sadece göz rengi ve ya kızımın gözleri siyah olursa benim gibi dedim.bide zeynep eşim istedi ben ela ikimzin ilk tercihleri omasın dedik
ve ortada giden ipek oylamasında karar verdik zaten zeyneple arasında 5 kişi var
ela uçtu tabi oylamada da eşim de şaşırdı bak didim senin hoş bakmadığın isim önde gidiy diye.ama küçük bir kurnazlık yaptım ben de oy kullandım ve ipek dediydim
allahım beni affettt :Saruboceq:

cümleten hayirli olsun ipek ismi..
böylece zeytün ikidebir kizima oy kullanin demicekkaydirigubbakcemile3

wannam napam isterdim ki oylamada da birinci gelsin ipeğim
bu topic fazla oy kullanmamış genelde başka topicten varda o bakımdan cnm
kasım annişlerinden onayını alam dedim
nazlıma sölümde bari benimkinin adına ipek yazsın hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…