- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
canım bu dolabımı diosun iki boyu var büyük olan kalmamısı stoklarda ben kücüğü aldım olursa bebek odasına olmazsa banyoya havluluk olarak koyarım die
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
oğlumun adı için isim topici açtım ama bulamadım ben 21 nci hafta içinde oğlum olacağını öğrendim ama ben biliodum oğlum olacağını tuhaf bi şekilde neyzen tevfik in bu isimli bi şiiri var onu okurken kulağıma hoş geldi koydum ismini bi anda sonrada değişmek gelmedi içimden Asrın kaldı kimler neler dedi serdar ortacın sarkısı var ya asrın hatası onu sölediler bu nebiçim dediler ama ben kararımııı cokkktan vermiştim cok memnunum oğlusumun adından opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben begendim asrin ismini ilk gördügümde burda hos isim demistim icimden...ismiyle yasain oglusun
IKEA nin mallari pek güzel olmuyo haberin olsun...yani tekstil falan okey ama mobilyalari kullanisli degil boyalari cabuk atiyo
demek beğendin oğlumun ismini saol teyzesiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım arkadasımın evi nerdeyse baştan aşşağıya ikea döşeli oldukca memnun ama ben zaten uzun ömürlü 10 sene kullanacağım bişe aramıyorum biz tayinciyiz burdan sonra doğuya gitcez 2 sene ordan batıya doğuda belki odamız olmayacak bebek odası için batıya gelene kadar bebişim büyümüş olur ona güzel bi genc odası alırım diorum onun için şimdilik bu orta halli takım beni idare eder coktan aldım ben:lepi::lepi:
selam millet nasilsiniz
kocami ancak defedebildim pc basindan..ise gitti bende rahatladimhihoyyyt
yagmur yagiyo hava serin islerim bitti yemegimde var..bugün rahatimkaydirigubbakcemile2
sizler nasilsiniz bakem keyifler yerinde mi,´
eylül anneleri topigine girdim dogumlar baslamiss ayy ne güzel yavas yavas kavusuyolar bebislerine..darisi bize insallahzemuszemus
uçardım tabii....elayı ilk başta ben istemiştim direk ela olsun deyü
sonra düşündüm dediğiniz gibi sadece göz rengi ve ya kızımın gözleri siyah olursa benim gibi dedim.bide zeynep eşim istedi ben ela ikimzin ilk tercihleri omasın dedik
ve ortada giden ipek oylamasında karar verdik zaten zeyneple arasında 5 kişi var
ela uçtu tabi oylamada da eşim de şaşırdı bak didim senin hoş bakmadığın isim önde gidiy diye.ama küçük bir kurnazlık yaptım ben de oy kullandım ve ipek dediydim
allahım beni affettt :Saruboceq:
kızlaaarr ben geldiiimmm aslında hep burdaydım da yazamadım bi gııı
bi ara açabildim iki geçmişi okudum yazmaya fırsat kalmadııı
ooh zeytüün gıı kızın olacağını benden soora öğrendin benden önce isim buldun nan ben haalaa bulamadııım :gitme:
zeynep olcek gaabaa
sürekli tayin oluosaniz zaten degmez esyalari ziyan oluo insanin....
demek ki bizim burdaki IKEA nin mallari adi.bende de var tv dolabi ve orta masasi gerci biraz benim salakligimdan oldu ama evi süpürüken süpürgeyi carptirmisim kenarlarina boyalari hemen cikti...diger esyalari aldigim yerden alsaydim hic böyle bisey olmazdi...
yeni mi gittin IKEA ya kizz bebek esyalari icin orda cok güzel seyler var bakindin mi hic..bende gitmeyi istiyorum odasi gelmeden önce..fikir ver bana
sürekli tayin oluosaniz zaten degmez esyalari ziyan oluo insanin....
demek ki bizim burdaki IKEA nin mallari adi.bende de var tv dolabi ve orta masasi gerci biraz benim salakligimdan oldu ama evi süpürüken süpürgeyi carptirmisim kenarlarina boyalari hemen cikti...diger esyalari aldigim yerden alsaydim hic böyle bisey olmazdi...
yeni mi gittin IKEA ya kizz bebek esyalari icin orda cok güzel seyler var bakindin mi hic..bende gitmeyi istiyorum odasi gelmeden önce..fikir ver bana
ne dimek ipek kızımızın adı hayırlı olsunsaol ebiscem opuyorumnanaktan
selammm özgemm naber nanselammmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ediyok ya işte nann :mymeka:nen cerin kandırdın gı beni hani herkes beni merak ediyodu geldik hiç selam veren yokk :mymeka:
giderim bak :dilcikar:
nannnnooh zeytüün gıı kızın olacağını benden soora öğrendin benden önce isim buldun nan ben haalaa bulamadııım :gitme:
zeynep olcek gaabaa
onlarin dogumlari icin erken mi ki 37.haftanin icine girmis bazilari dogurmus sezeryan falan herhalde konulari cok uzundu bende okuyamadim..digerlerinin yazdiklarindan okudum..anaaa,, daha agustosun 15'i bile degil. ne zaman basladi eylul analari dogurmaya ya. herkes boyle erken erken dogurunca korkuyorum ben.:1shok:
güzel günlerde kullan canim ..insallah sabit bir düzenin oldugu zaman gönlünce alirsin herseyini...evet sürekli tayin oluoz onun içinde evin nasıl olacağı belli olmuo kimi ev büyük kimi kücük oluo bende gerek duymadım cok pahalı bişe almaya...
cenım ben hataydayım iskenderun burda ikea yok benim o bahsettiğim arkadasım bebek odasını ikeadan yaptı bende ondan kopya cektim ikea izmirden siparişettim geldi yani ikeada ne var ne yok pek bilmiom :kedi:
ben daha dun IKEA daydim. evet guzel seyler var ama uzun soluklu kullanmak icin degil. aksesuarlari guzel oranin.
kiz bebek icin guzel seyler var derken neleri kastettin? battaniyeler, yorganlar vardi ama hepsi cicili bicili gosterisli. benim icin kullanisli olmasi onemli.
ne dimek ipek kızımızın adı hayırlı olsun
selammm özgemm naber nan
ediyok ya işte nann :mymeka:
nannnnklava: ne zaman fikir değiştirdin sennn hani elif koycektinnnnnkötükedihüso
onlarin dogumlari icin erken mi ki 37.haftanin icine girmis bazilari dogurmus sezeryan falan herhalde konulari cok uzundu bende okuyamadim..digerlerinin yazdiklarindan okudum..
güzel günlerde kullan canim ..insallah sabit bir düzenin oldugu zaman gönlünce alirsin herseyini...
bize cok yakin degil 40 km falan IKEA onun icin iyi seyler varsa gideyim diyorum...en son gittgiimde bebek odasi dekoraysonu icin hos seyler görmüstüm ama daha hamile degildim ozaman..simdi de ne biliyim yorgani nevresimleri falan öyle seyleri 1 takim aldim yedeklemem gerek..bende cok bebeksi seyler olmasindan yana degilim..internete bakiyorum ama insan dokunmadan anlamiyo mali nasilmis diye??onun icin sordum
kizz bebek icin derken de nehirivere diyodum yani..kizbebegi kastetmiyodum:kedi:
türkceyi yanlis kullanmisimkaydirigubbakcemile3
nbr kıslar
bişey sorcam çicek işinden anlayan olur inşallah
benim difenbahyam var onu nasıl çoğaltcam
yaprağı suyamı koycam bi yardım nolur yaaaa
difenbahyam ne be?:uhm:
onlarin dogumlari icin erken mi ki 37.haftanin icine girmis bazilari dogurmus sezeryan falan herhalde konulari cok uzundu bende okuyamadim..digerlerinin yazdiklarindan okudum..
bize cok yakin degil 40 km falan IKEA onun icin iyi seyler varsa gideyim diyorum...en son gittgiimde bebek odasi dekoraysonu icin hos seyler görmüstüm ama daha hamile degildim ozaman..simdi de ne biliyim yorgani nevresimleri falan öyle seyleri 1 takim aldim yedeklemem gerek..bende cok bebeksi seyler olmasindan yana degilim..internete bakiyorum ama insan dokunmadan anlamiyo mali nasilmis diye??onun icin sordum
kizz bebek icin derken de nehirivere diyodum yani..kizbebegi kastetmiyodum:kedi:
türkceyi yanlis kullanmisimkaydirigubbakcemile3
hmmm, nerden bileyim kiz. ben evde zar zor besledigim iki cicegi oglum 1,5 yasindayken disari attigim icin anlamam cicek isinden.kaydirigubbakcemile3her evde vardırya bi çicek koca yapraklı
iyim bende kuzumm tickerini çok beğendim nan nerden yapıonus yaw ben uyduruk kaydırık bi t<ne zor becerdim yaptımiidir ebişim senden naber nanopuyorumnanaktan
saol canım inşallah ozaman alırıssopuyorumnanaktan
bende yok o cicekmafoldumbenher evde vardırya bi çicek koca yapraklı
gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:
IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.
anaaa,, daha agustosun 15'i bile degil. ne zaman basladi eylul analari dogurmaya ya. herkes boyle erken erken dogurunca korkuyorum ben.:1shok:
iyim bende kuzumm tickerini çok beğendim nan nerden yapıonus yaw ben uyduruk kaydırık bi t<ne zor becerdim yaptım
hakkaten ne kadar erken olmuş öyle yaa:1shok:.gerçi sezeryan olunca öyle erkenden alıyolar bebişleri ama Eylül ayına daha 22 gün varrr..
demek ki biz de Ekim ayında herbişeyimizle doğuma hazır olmalıyız.. ne olur ne olmaz... ulaaaaa hazırlıklar için sadece 2 ayımız kalmış o zamannnndelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?