2009 Kasm Anneleri

ben begendim asrin ismini ilk gördügümde burda hos isim demistim icimden...ismiyle yasain oglusun

IKEA nin mallari pek güzel olmuyo haberin olsun...yani tekstil falan okey ama mobilyalari kullanisli degil boyalari cabuk atiyo

ooh zeytüün gıı kızın olacağını benden soora öğrendin benden önce isim buldun nan ben haalaa bulamadııım :gitme:
zeynep olcek gaabaa

ben begendim asrin ismini ilk gördügümde burda hos isim demistim icimden...ismiyle yasain oglusun

IKEA nin mallari pek güzel olmuyo haberin olsun...yani tekstil falan okey ama mobilyalari kullanisli degil boyalari cabuk atiyo

demek beğendin oğlumun ismini saol teyzesiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım arkadasımın evi nerdeyse baştan aşşağıya ikea döşeli oldukca memnun ama ben zaten uzun ömürlü 10 sene kullanacağım bişe aramıyorum biz tayinciyiz burdan sonra doğuya gitcez 2 sene ordan batıya doğuda belki odamız olmayacak bebek odası için batıya gelene kadar bebişim büyümüş olur ona güzel bi genc odası alırım diorum onun için şimdilik bu orta halli takım beni idare eder coktan aldım ben:lepi::lepi:

sürekli tayin oluosaniz zaten degmez esyalari ziyan oluo insanin....

demek ki bizim burdaki IKEA nin mallari adi.bende de var tv dolabi ve orta masasi gerci biraz benim salakligimdan oldu ama evi süpürüken süpürgeyi carptirmisim kenarlarina boyalari hemen cikti...diger esyalari aldigim yerden alsaydim hic böyle bisey olmazdi...
yeni mi gittin IKEA ya kizz bebek esyalari icin orda cok güzel seyler var bakindin mi hic..bende gitmeyi istiyorum odasi gelmeden önce..fikir ver bana

anaaa,, daha agustosun 15'i bile degil. ne zaman basladi eylul analari dogurmaya ya. herkes boyle erken erken dogurunca korkuyorum ben.:1shok:

seni yaramaz seni.:jeyyar: hadi bakali adiyla yasasin kucuk hanim.zemuszemus

kızlaaarr ben geldiiimmm aslında hep burdaydım da yazamadım bi gııı
bi ara açabildim iki geçmişi okudum yazmaya fırsat kalmadııı

kizim niye haber vermiyon bu kadinlara. ortaligi ayaga kaldirdilar. iyidir dedim, aha geldi iste.

ooh zeytüün gıı kızın olacağını benden soora öğrendin benden önce isim buldun nan ben haalaa bulamadııım :gitme:
zeynep olcek gaabaa

sende ac bu isim anketi canim. oylariz biz.kaydirigubbakcemile3

evet sürekli tayin oluoz onun içinde evin nasıl olacağı belli olmuo kimi ev büyük kimi kücük oluo bende gerek duymadım cok pahalı bişe almaya...

cenım ben hataydayım iskenderun burda ikea yok benim o bahsettiğim arkadasım bebek odasını ikeadan yaptı bende ondan kopya cektim ikea izmirden siparişettim geldi yani ikeada ne var ne yok pek bilmiom :kedi:

ben daha dun IKEA daydim. evet guzel seyler var ama uzun soluklu kullanmak icin degil. aksesuarlari guzel oranin.

kiz bebek icin guzel seyler var derken neleri kastettin? battaniyeler, yorganlar vardi ama hepsi cicili bicili gosterisli. benim icin kullanisli olmasi onemli.

saol ebiscem opuyorumnanaktan
ne dimek ipek kızımızın adı hayırlı olsun
selammmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
selammm özgemm naber nan
nen cerin kandırdın gı beni hani herkes beni merak ediyodu geldik hiç selam veren yokk :mymeka:
giderim bak :dilcikar:
ediyok ya işte nann :mymeka:
zeynep olcek gaabaa
nannnn klava: ne zaman fikir değiştirdin sennn hani elif koycektinnnnnkötükedihüso

anaaa,, daha agustosun 15'i bile degil. ne zaman basladi eylul analari dogurmaya ya. herkes boyle erken erken dogurunca korkuyorum ben.:1shok:
onlarin dogumlari icin erken mi ki 37.haftanin icine girmis bazilari dogurmus sezeryan falan herhalde konulari cok uzundu bende okuyamadim..digerlerinin yazdiklarindan okudum..

güzel günlerde kullan canim ..insallah sabit bir düzenin oldugu zaman gönlünce alirsin herseyini...

bize cok yakin degil 40 km falan IKEA onun icin iyi seyler varsa gideyim diyorum...en son gittgiimde bebek odasi dekoraysonu icin hos seyler görmüstüm ama daha hamile degildim ozaman..simdi de ne biliyim yorgani nevresimleri falan öyle seyleri 1 takim aldim yedeklemem gerek..bende cok bebeksi seyler olmasindan yana degilim..internete bakiyorum ama insan dokunmadan anlamiyo mali nasilmis diye??onun icin sordum

kizz bebek icin derken de nehirivere diyodum yani..kizbebegi kastetmiyodum:kedi:
türkceyi yanlis kullanmisimkaydirigubbakcemile3

nbr kıslar
bişey sorcam çicek işinden anlayan olur inşallah
benim difenbahyam var onu nasıl çoğaltcam
yaprağı suyamı koycam bi yardım nolur yaaaa

ne dimek ipek kızımızın adı hayırlı olsun
selammm özgemm naber nan
ediyok ya işte nann :mymeka:
nannnn klava: ne zaman fikir değiştirdin sennn hani elif koycektinnnnnkötükedihüso

iidir ebişim senden naber nanopuyorumnanaktan

saol canım inşallah ozaman alırıssopuyorumnanaktan

gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:

IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.

her evde vardırya bi çicek koca yapraklı
bende yok o cicekmafoldumben
htta evimde hic cicek yok benim yaa yasatmayi beceremiyorum, ne beceriksiz kariyim yaasenağlama

gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:

IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.

canim eylül basi dogum yapicaklar icin erken sayilmaz aslinda..son 20 günleri falan kaldi..37.haftadan sonra erken doguma girmiyo ya..ama yinede son gününe kadar bekleyip dogmalari daha iyi tabiki...icerde tutmanin bi yöntemi olsada son günlerine kadar bekleseler yasakkelime

IKEA nin tekstillleri hosuma gidiyo benimde...ama her esyasinda made in CHINA yaziyo sinir oluyorum...kesin chinya da ucuza üretilen mallari burda bize kakaliyolardir:mymeka:

Son düzenleme:

hakkaten ne kadar erken olmuş öyle yaa:1shok:.gerçi sezeryan olunca öyle erkenden alıyolar bebişleri ama Eylül ayına daha 22 gün varrr..

demek ki biz de Ekim ayında herbişeyimizle doğuma hazır olmalıyız.. ne olur ne olmaz... ulaaaaa hazırlıklar için sadece 2 ayımız kalmış o zamannnndelikafadulden

ula ben napam ben ekim anasıyım :roflol::roflol::roflol:daha odayı neyim kurmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…