kaynanayada gıcık oldum haaa daha kızıma bi çöp bile almadı annemlen benim aldıklarımlan millete hava mı basıyo nan bu karuuu Çok üzgünüm çoook ne kadar çok şey almışsın dedi kiracı (oysaki ben nerdeyse hepsini kaldırmıştım) bende babaannesi almayınca ben alam dedim dicektimde neyseeeeeeeeeee dedim şimdi arıza çıkmasın benim yavruşum kalmadı kimsenin alcaklarına hıhhh zaten tarzlarımız çok farklı lutfedip alırsa da eminim krocan bişi alır :roflol:
kız anadolujet 59 tl gidiş dönüş alırısnuff yaa ablam arıyo hani izinde gelcektin deyü napsamki yaaa kocişe demedim acep git der mi ki bi angara yapsamda gelsem yeğenimi çok özledüm ama yolu da gözüm yemiy yauww
hay ya rebbi eltim geldi misafir gelcekmiş davul fırını var onun onda olmiy deyü benden reca etti bi kek yaparmısın deyü anam garfield gibi uyuşuk uyuşuk yatarkene kalktım mutfağı toparladım önce uçuyodu çünkü :))) sora onun istediğini yaptım derkene kaynanam geldi kiracısıynan bebeeen eşyalarına bakma muabbeti vardı ya almış gelmiş sonunda -tatlicadiarzu- zaten ben nerdeyse her bişeyi toplamıştım bi iki parça bişi duruydu onnara baktılar ay sora onnarnan otur derken bu saat oldu nan öf darlandım haaaaaaa
depelerim nan seniiniye bu kaa elif diye tutturdun heeeç annamadım :roflol: :roflol: :roflol:
dur hemen yazıyom şu isimleri baane elif de olmıcak zeynep de azmettim bulcam bi isim :dilcikar:
hadi baalım güzel haberlerle geel
alya arapça gökyüzü demek bi de yanına dua koy alya dua olsun sana gökyüzünün yakarışıaslında güzel emmee daha bi anlamı olmalııı
ebisceee gökçeyi biz de pek sevdiydik emmee ailede gökçen var gııı olmadı yaane berili kocişe dedim berilmekten beril diye dalga geçti :roflol:
hay yarebbim bu adam beni öldürcek yaa bütün isimlere kulp buluyo yaaa :mymeka:
alya ne demekti gıı alisa da güzelmişş
koyma nann 15 ine gelsin bi maarifetlerini görek ona göre dede korkuta danışırukkay ben bu gidişle isim felan koyamıycam
büyüyünce kendi ismini kendi koysun :umursamaz:
yok kıss alya arapça gökyüsü demek aliyeden gelme diil yanekaydirigubbakcemile3ebisce elif istiyo cünkü kendi adi elif anlamadin mikaydirigubbakcemile3
alya aliye nin milenyum versiyonu tatlim...bana sanki uzayli ismini cagristiriyo ama bu aralar cok bu isimkaydirigubbakcemile2
koyma nann 15 ine gelsin bi maarifetlerini görek ona göre dede korkuta danışırukk
kaynanayada gıcık oldum haaa daha kızıma bi çöp bile almadı annemlen benim aldıklarımlan millete hava mı basıyo nan bu karuuu Çok üzgünüm çoook ne kadar çok şey almışsın dedi kiracı (oysaki ben nerdeyse hepsini kaldırmıştım) bende babaannesi almayınca ben alam dedim dicektimde neyseeeeeeeeeee dedim şimdi arıza çıkmasın benim yavruşum kalmadı kimsenin alcaklarına hıhhh zaten tarzlarımız çok farklı lutfedip alırsa da eminim krocan bişi alır :roflol:
yok kıss alya arapça gökyüsü demek aliyeden gelme diil yanekaydirigubbakcemile3
offf o bebegin esyalarina bakicam muhabbeti benide daraltiyo..
sen bi özenle katliosun gelio hepsini aciyolar yerleere seriyolar sonrada ayy cok güzellermis deyip öyle birakiolar...:mymeka:sonra bi daha topla:bbo:
bütün herseyinin resimlerini cekiyorum bundan sonra bakicam diyene pc den göstercemkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
ya bu saatlerde hep bi ağırlık çöküo tansionum inio
nefesim daralıo neden acaba
benim minnosum hala hickiriyo yaa :çok üzgünüm:
ayran ictim simdi insallah uyutur onuda accik rahat eder yavru kusum..helak oldu hickirmaktan...
ben azcik uzaniyorum belki gecer hickirmasi..hadi size iyi sohbetler
ulen cersu senin sağlam olduğun saat mi var nan hastalıklı tosbaaa :roflol:
nan herife de habire böle dır dır yok şuram yok buram diyosan falla kapıya koyulmana az kaldı ben sana söliyem delikafadulden
hee hava atıyodur gııı bizimki de bana zorla kendi bileziğini taktıracaktıı hediye etse takarun tabüü niye takmiim :roflol: :roflol:kaynanayada gıcık oldum haaa daha kızıma bi çöp bile almadı annemlen benim aldıklarımlan millete hava mı basıyo nan bu karuuu Çok üzgünüm çoook ne kadar çok şey almışsın dedi kiracı (oysaki ben nerdeyse hepsini kaldırmıştım) bende babaannesi almayınca ben alam dedim dicektimde neyseeeeeeeeeee dedim şimdi arıza çıkmasın benim yavruşum kalmadı kimsenin alcaklarına hıhhh zaten tarzlarımız çok farklı lutfedip alırsa da eminim krocan bişi alır :roflol:
geeel geeel :lepi:uff yaa ablam arıyo hani izinde gelcektin deyü napsamki yaaa kocişe demedim acep git der mi ki bi angara yapsamda gelsem yeğenimi çok özledüm ama yolu da gözüm yemiy yauww
naann keklemiş hatun seni bencee çok beğenirsen koyma diedir nan nie olcakk:roflol::roflol::roflol::roflol:
ozaman niye beni kazikladikaydirigubbakcemile bi arkadasim adini alya koycak sordum aliyenin yeni versiynu dedi..bende dedim ozaman oldu olcak aliye koy, yok dedi alya kulaga daha hos gelio..beni mi kekledi yani o kari simdifisfisfis
nan alsaydın bileziği beaaahee hava atıyodur gııı bizimki de bana zorla kendi bileziğini taktıracaktıı hediye etse takarun tabüü niye takmiim :roflol: :roflol:
geeel geeel :lepi:
nan ben de kaç saattir selçuklu osmanlı tez araştırmalarına bakıyomm isim bulcam deyüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?