2009 Kasm Anneleri

aman boşver bunun mevzuunu bile yapma canını sıkma
torununu düşünüpte almıosa kendi bilir :umursamaz:

kek mii cokacimcoookayy bende mi yapsam canim cekti...

offf o bebegin esyalarina bakicam muhabbeti benide daraltiyo..
sen bi özenle katliosun gelio hepsini aciyolar yerleere seriyolar sonrada ayy cok güzellermis deyip öyle birakiolar...:mymeka:sonra bi daha topla:bbo:
bütün herseyinin resimlerini cekiyorum bundan sonra bakicam diyene pc den göstercemkaydirigubbakcemile3

niye bu kaa elif diye tutturdun heeeç annamadım :roflol: :roflol: :roflol:
dur hemen yazıyom şu isimleri baane elif de olmıcak zeynep de azmettim bulcam bi isim :dilcikar:

hadi baalım güzel haberlerle geel
depelerim nan senii

alya arapça gökyüzü demek bi de yanına dua koy alya dua olsun sana gökyüzünün yakarışı
ay ben bu gidişle isim felan koyamıycam
büyüyünce kendi ismini kendi koysun :umursamaz:
koyma nann 15 ine gelsin bi maarifetlerini görek ona göre dede korkuta danışırukk

ebisce elif istiyo cünkü kendi adi elif anlamadin mikaydirigubbakcemile3
alya aliye nin milenyum versiyonu tatlim...bana sanki uzayli ismini cagristiriyo ama bu aralar cok bu isimkaydirigubbakcemile2
yok kıss alya arapça gökyüsü demek aliyeden gelme diil yanekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kıss alya arapça gökyüsü demek aliyeden gelme diil yanekaydirigubbakcemile3

ozaman niye beni kazikladikaydirigubbakcemile bi arkadasim adini alya koycak sordum aliyenin yeni versiynu dedi..bende dedim ozaman oldu olcak aliye koy, yok dedi alya kulaga daha hos gelio..beni mi kekledi yani o kari simdifisfisfis

ay ii fikir falla kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

benim minnosum hala hickiriyo yaa :çok üzgünüm:
ayran ictim simdi insallah uyutur onuda accik rahat eder yavru kusum..helak oldu hickirmaktan...
ben azcik uzaniyorum belki gecer hickirmasi..hadi size iyi sohbetler

:roflol: :roflol:
ya bu saatlerde hep bi ağırlık çöküo tansionum inio
nefesim daralıo neden acaba

ulen cersu senin sağlam olduğun saat mi var nan hastalıklı tosbaaa :roflol:
nan herife de habire böle dır dır yok şuram yok buram diyosan falla kapıya koyulmana az kaldı ben sana söliyem delikafadulden

benim minnosum hala hickiriyo yaa :çok üzgünüm:
ayran ictim simdi insallah uyutur onuda accik rahat eder yavru kusum..helak oldu hickirmaktan...
ben azcik uzaniyorum belki gecer hickirmasi..hadi size iyi sohbetler

ilginç falla hıçkırık he acaba benim kızımda hıçkırıyo mu al bende şuursuz oldum çıktım allah bilir bebekim kaç defa hıçkırık tuttuda habarım yoh :roflol:

ulen cersu senin sağlam olduğun saat mi var nan hastalıklı tosbaaa :roflol:
nan herife de habire böle dır dır yok şuram yok buram diyosan falla kapıya koyulmana az kaldı ben sana söliyem delikafadulden

kız ben hamile kalmadan önce böle deildim
cevval bişeydim bizim ev 185 mkare
kadın almadan kapı cam halı kendim yapıodum
şimdi kolumu kaldıramıom laelaelaelaelae

hee hava atıyodur gııı bizimki de bana zorla kendi bileziğini taktıracaktıı hediye etse takarun tabüü niye takmiim :roflol: :roflol:
uff yaa ablam arıyo hani izinde gelcektin deyü napsamki yaaa kocişe demedim acep git der mi ki bi angara yapsamda gelsem yeğenimi çok özledüm ama yolu da gözüm yemiy yauww
geeel geeel :lepi:

nan ben de kaç saattir selçuklu osmanlı tez araştırmalarına bakıyomm isim bulcam deyüü

ben gidiom dışarı çıkıcam eşime hediye almam lazım
kızım başka bakacak yer bulamadınmı Allah akıl fikir versiiiin
tanem koy ay ben balım isminide çok seviom

naann keklemiş hatun seni bencee çok beğenirsen koyma diedir nan nie olcakk
nan alsaydın bileziği beaaa
buldun mu bari bişiler gııı

bi aralar cinsiyet telaşımız vardı şimdi de isimm bi süre sorada başlarıs artık süt arttırmak için gaz problemeleri için napcas die zaman geçio ne güsel ya :))

anaaaaaaaam tuğba gurbet gıııııııı ne ediyonuz niye konuşmuyonuz.aaaaaaaa bu arada benim 29.haftam bitiyo bugüüüüüüüüüüüüün.ay ben haftaya gidem doktor civanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…