kizlar galiba bebikomu hickirik tuttu..sabahtan beri hic durmadan tepiniyo..yorulmuyomu bu bebek anlamiyorum....karnimin sag kismi bos sanki sol kisminda ziplayip duruyo icerde..limonlu su icsem ona bi faydasi olurmu acaba..beni hickirik tutunca hep limonlu su icerim hemen gecer
sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiom
2 yemek kaşığı kadar bazen 1 ama
başka içen varmı bi zararı olurmuki
kizlar galiba bebikomu hickirik tuttu..sabahtan beri hic durmadan tepiniyo..yorulmuyomu bu bebek anlamiyorum....karnimin sag kismi bos sanki sol kisminda ziplayip duruyo icerde..limonlu su icsem ona bi faydasi olurmu acaba..beni hickirik tutunca hep limonlu su icerim hemen gecer
sen gec dalgani gec...:dilcikar:seninkinide tutarsa ozaman görüsürüzsengözlerimebaksanabhatta kızına söyle nefesini tutup içinden 10 a kadar saysın canım :roflol: :roflol:
bebeğin hıçkırığına faydası olacağını sanmıyorum canım ama en azından c vitamini almış olursun :içelim:
:lepi: :lepi: :lepi:devrim mi :jeyyar: abuu dev sol de de tam olsun bare manyak karu :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ne alem kaynanan varmis öyle..ama bambuslarin toprakta yada topraga benzerr bi taslarin icinde de yasadigi oluo.kahverengi topce topce biseyler....belki kaynanan bunu deneyle ögrenicekti
yok kız zararı olur muuu çok faydalıymış kan yapıyomuuş ben de aldım dün emme daha başlamadım içmeye kanım düşük çıktı ya takviye yapıyom garii -tatlicadiarzu-sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiom
2 yemek kaşığı kadar bazen 1 ama
başka içen varmı bi zararı olurmuki
niye bu kaa elif diye tutturdun heeeç annamadım :roflol: :roflol: :roflol:ttalım son ad. ilk günü gebe kalmıyosun ki ama sat itibaren hafta sayıyos il 2 haftayı düş 9 ay tam dolacak 10. aydan da 10 gün alacak
manyaqqq qarıı nan zeynep az mı sankii piyasada nan usatma işte ben elif eylül istiyom işte o kadar ( bana neyse ) kızım değişik bişiler bul o zaman sende mesela alya koy efruze koy beril koy seray koy ılgın koy bak mesela ... ya da gökçe koy Alisa koy öz türkçe bi isim mesela güzel soylu asil kız demek
demii cicim elif güzel isim her elif bir ilktir her ilk bir eliftir demişler
ben kaçıyorum kızlar bugün iş çıkışı doktora gidiyoruz bizzzhihoyyyt... iyi akşamlar hepinize...a.s.
ben kaçıyorum kızlar bugün iş çıkışı doktora gidiyoruz bizzzhihoyyyt... iyi akşamlar hepinize...a.s.
yaprak ismi nasıl
aşk olsun elifcim dalga geçermiyim hiç opuyorumnanaktanhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/214398-anne-karninda-hickirik-7.html
her derde deva kk
bu konu bilem varmis..cersu karisi sen gec dalgani
aslında güzel emmee daha bi anlamı olmalııı
ebisceee gökçeyi biz de pek sevdiydik emmee ailede gökçen var gııı olmadı yaane berili kocişe dedim berilmekten beril diye dalga geçti :roflol:
hay yarebbim bu adam beni öldürcek yaa bütün isimlere kulp buluyo yaaa :mymeka:
alya ne demekti gıı alisa da güzelmişş
aslında güzel emmee daha bi anlamı olmalııı
ebisceee gökçeyi biz de pek sevdiydik emmee ailede gökçen var gııı olmadı yaane berili kocişe dedim berilmekten beril diye dalga geçti :roflol:
hay yarebbim bu adam beni öldürcek yaa bütün isimlere kulp buluyo yaaa :mymeka:
alya ne demekti gıı alisa da güzelmişş
bide alyan anahtarı die bişey vardı tamir işlerinde kullanılanebisce elif istiyo cünkü kendi adi elif anlamadin mikaydirigubbakcemile3
alya aliye nin milenyum versiyonu tatlim...bana sanki uzayli ismini cagristiriyo ama bu aralar cok bu isimkaydirigubbakcemile2
ben de koymıcam yaa koymasak nolurkiii -tatlicadiarzu-ay ben bu gidişle isim felan koyamıycam
büyüyünce kendi ismini kendi koysun :umursamaz:
ebisce elif istiyo cünkü kendi adi elif anlamadin mikaydirigubbakcemile3
alya aliye nin milenyum versiyonu tatlim...bana sanki uzayli ismini cagristiriyo ama bu aralar cok bu isimkaydirigubbakcemile2
hay ya rebbi eltim geldi misafir gelcekmiş davul fırını var onun onda olmiy deyü benden reca etti bi kek yaparmısın deyü anam garfield gibi uyuşuk uyuşuk yatarkene kalktım mutfağı toparladım önce uçuyodu çünkü :))) sora onun istediğini yaptım derkene kaynanam geldi kiracısıynan bebeeen eşyalarına bakma muabbeti vardı ya almış gelmiş sonunda -tatlicadiarzu- zaten ben nerdeyse her bişeyi toplamıştım bi iki parça bişi duruydu onnara baktılar ay sora onnarnan otur derken bu saat oldu nan öf darlandım haaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?