2009 Kasm Anneleri

hatta kızına söyle nefesini tutup içinden 10 a kadar saysın canım :roflol: :roflol:

sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiom
2 yemek kaşığı kadar bazen 1 ama
başka içen varmı bi zararı olurmuki

ben ilk aylarda üzüm pekmezi içtim ama bulantılar başlayınca bıraktım.. bence bi zararı olmaz...

bebeğin hıçkırığına faydası olacağını sanmıyorum canım ama en azından c vitamini almış olursun :içelim:

hatta kızına söyle nefesini tutup içinden 10 a kadar saysın canım :roflol: :roflol:
sen gec dalgani gec...:dilcikar:seninkinide tutarsa ozaman görüsürüzsengözlerimebaksanab

bebeğin hıçkırığına faydası olacağını sanmıyorum canım ama en azından c vitamini almış olursun :içelim:

ne yapsam gecer acaba zipliyo icerde resmen ..gecmesini mi beklicem yani

devrim mi :jeyyar: abuu dev sol de de tam olsun bare manyak karu :roflol:
:lepi: :lepi: :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
ne alem kaynanan varmis öyle..ama bambuslarin toprakta yada topraga benzerr bi taslarin icinde de yasadigi oluo.kahverengi topce topce biseyler....belki kaynanan bunu deneyle ögrenicekti
:roflol: :roflol: :roflol:
sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiom
2 yemek kaşığı kadar bazen 1 ama
başka içen varmı bi zararı olurmuki
yok kız zararı olur muuu çok faydalıymış kan yapıyomuuş ben de aldım dün emme daha başlamadım içmeye kanım düşük çıktı ya takviye yapıyom garii -tatlicadiarzu-

niye bu kaa elif diye tutturdun heeeç annamadım :roflol: :roflol: :roflol:
dur hemen yazıyom şu isimleri baane elif de olmıcak zeynep de azmettim bulcam bi isim :dilcikar:
ben kaçıyorum kızlar bugün iş çıkışı doktora gidiyoruz bizzzhihoyyyt... iyi akşamlar hepinize...a.s.

hadi baalım güzel haberlerle geel

yaprak ismi nasıl

aslında güzel emmee daha bi anlamı olmalııı

ebisceee gökçeyi biz de pek sevdiydik emmee ailede gökçen var gııı olmadı yaane berili kocişe dedim berilmekten beril diye dalga geçti :roflol:
hay yarebbim bu adam beni öldürcek yaa bütün isimlere kulp buluyo yaaa :mymeka:
alya ne demekti gıı alisa da güzelmişş

ay ben bu gidişle isim felan koyamıycam
büyüyünce kendi ismini kendi koysun :umursamaz:

ebisce elif istiyo cünkü kendi adi elif anlamadin mikaydirigubbakcemile3
alya aliye nin milenyum versiyonu tatlim...bana sanki uzayli ismini cagristiriyo ama bu aralar cok bu isimkaydirigubbakcemile2

ay ben bu gidişle isim felan koyamıycam
büyüyünce kendi ismini kendi koysun :umursamaz:
ben de koymıcam yaa koymasak nolurkiii -tatlicadiarzu-
ebisce elif istiyo cünkü kendi adi elif anlamadin mikaydirigubbakcemile3
alya aliye nin milenyum versiyonu tatlim...bana sanki uzayli ismini cagristiriyo ama bu aralar cok bu isimkaydirigubbakcemile2

biliyom gıı bilmemmiiiii ondan dalga geçiyom zatiii :roflol: :roflol:

hay ya rebbi eltim geldi misafir gelcekmiş davul fırını var onun onda olmiy deyü benden reca etti bi kek yaparmısın deyü anam garfield gibi uyuşuk uyuşuk yatarkene kalktım mutfağı toparladım önce uçuyodu çünkü :))) sora onun istediğini yaptım derkene kaynanam geldi kiracısıynan bebeeen eşyalarına bakma muabbeti vardı ya almış gelmiş sonunda -tatlicadiarzu- zaten ben nerdeyse her bişeyi toplamıştım bi iki parça bişi duruydu onnara baktılar ay sora onnarnan otur derken bu saat oldu nan öf darlandım haaaaaaa

ay kıymam anam banada bi ağırlık çöküo 2-3 gündür tansiyonum düşük zaten
elim kolum zor kalkıo yaaaaa bıraksan uyuyacam günlerce

kaynanayada gıcık oldum haaa daha kızıma bi çöp bile almadı annemlen benim aldıklarımlan millete hava mı basıyo nan bu karuuu Çok üzgünüm çoook ne kadar çok şey almışsın dedi kiracı (oysaki ben nerdeyse hepsini kaldırmıştım) bende babaannesi almayınca ben alam dedim dicektimde neyseeeeeeeeeee dedim şimdi arıza çıkmasın benim yavruşum kalmadı kimsenin alcaklarına hıhhh zaten tarzlarımız çok farklı lutfedip alırsa da eminim krocan bişi alır :roflol:

uff yaa ablam arıyo hani izinde gelcektin deyü napsamki yaaa kocişe demedim acep git der mi ki bi angara yapsamda gelsem yeğenimi çok özledüm ama yolu da gözüm yemiy yauww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…