nen cerin kandırdın gı beni hani herkes beni merak ediyodu geldik hiç selam veren yokk :mymeka:
giderim bak :dilcikar:
ayol valla türk deil almanların evinde bilem var ben seviom yaaa çicek
iki saksım var şimdi onlar büyüsün die konuşuodum seviodum hep
şimdi bitane daha alcam bide süs bitkisi alcam minik portakal
domates felan verioya çok güsel oluoooooooo
senin icine sinmesi önemli sen begendiysen sorun yok...sonucta hayat boyu ona sen sesleniceksin,sende begendin kizinin ismini..benimde hosuma gitti ipek kizim diye seslenince kulaga hos geliyo,ipek gibi narin bir kizin olur insallahzemuszemus
vallá sana bravo alkisalkisalkis
gecen sene heves edip bambus almistim düsün yani suyun icinde duruyo hicbisey yapmiosun ona sadece arada suyunu yeniliyosun ama ben onu bile yasatamadim
galiba konusmuyorum onlarla diye ölüyolarCADIARZU
cersucum saol bitanem
elifcim yaaa 12 şubat satım ve 21 kasım deniliyo
9 ay 10 gün olmiy ki 40 hafta deyorlar ya yani 10 ay işte ne bilem ben de anlamadım
anacım ben kurbanda bayramında doğum yapcam sanırsam
sezeryan olursan hastanede temizlerler, merak etme.kaydirigubbakcemile3
kıslar öyle pıt die gelmiyor sancılar 2 saatte bir başlıyor az az girmye sonra 10 dk bir girene kadar vakitmiz var hem duşumuzu alırız hem işimizi görürüz öle bir durum olursa napalım yani hazırlıklı olmak gerek ama olunamayadabilir tabi bilinmez ama sancı 10 dk ir girene kadar drlar bile ılık duş alın rahatlayında gelin diyorlar acil bir durum olmadıktan sonra bebeğin normal seyrindeyse tabi
cogumuz yüksek ihtimal hazirliksiz yakalanicaz zaten dert etmekaydirigubbakcemile3
sadece göz gözü görmeyecek kadar karanlik olmasin..gerisini jilet yardimiylada hallderiz..
cersucum saol bitanem
elifcim yaaa 12 şubat satım ve 21 kasım deniliyo
9 ay 10 gün olmiy ki 40 hafta deyorlar ya yani 10 ay işte ne bilem ben de anlamadım
benim de balkonumda var müthiş oldulaaarrayol valla türk deil almanların evinde bilem var ben seviom yaaa çicek
iki saksım var şimdi onlar büyüsün die konuşuodum seviodum hep
şimdi bitane daha alcam bide süs bitkisi alcam minik portakal
domates felan verioya çok güsel oluoooooooo
canım cemreyi peygamber efendimiz değiştirmiş ondan koymıcam ben yoosam çok beğendiydiimmkizim zaten 9 ay 10 gün degilmi yani 9 dolu ay 10.aydan da 10 gün almis olmamiz gerek..
ay en sevdigim isimler
elif benim adim sevval kiz kardesimin adi..cemreyide cok begeniyodum ama kismet olmadi insallah ikinci kizim olursa cemre olur adi...
cogumuz yüksek ihtimal hazirliksiz yakalanicaz zaten dert etmekaydirigubbakcemile3
sadece göz gözü görmeyecek kadar karanlik olmasin..gerisini jilet yardimiylada hallderiz..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:hee nan kandırdım seni duygularınnan oynadım kimse merak etmio sallamıo seni aslındaaaa lülülülülülü
nan olum ulaştık eyiymiş dedük millete ondan yanee seviliosun ve merak ediliosun haa sakın gitme beebeeeemmm kaydirigubbakcemile2
hee gı ben de ondan devrim koymak istiyom zateen :lepi:canım sen nisa pınar olarak mı değiştirdin
nisa yağmur değilmiydi yawww
pıanarı biliyon ben de çok severim
bence nisa pınar çok güsel bu isim hayılı olur inşallah hepinize canımopuyorumnanaktan
KARTANEM ülküde devrimde bişeyleri simgeler bence
şevval ayına denk geliy sanırsam ondan mı koymak istersiniz
bana da çok öneren olduydu da uzun isim koymayı düşünmediydik ondan istemedik
bence güsel bir isim.
ama akrabamda olmasaydı elif,ece, esma,azra lardan birini kesin koyardım
ama öncelikle elif
zeynep gibi eski gelmiyor bana anlamıda tam bir kız ismine yakışır
ya ama elif koyuyo herkes yaaa :kedi:
zeytinim alternatifimiz yokki gııı olsa oylama yapcem dee laelaelaelaelae
şevval var bidene işte
ben cemre sevdiydim o olmiii ateş annamında çünkü
kociş ülkü sevmiş ben heeç beğenmedim :tomato:
ben aslında devrim istiyom emmee çok tikkat çekici bi isim deyüü kocişş -tatlicadiarzu-
gecen gün ayni yazismayi yine yapmistik ve ben sana nisa pinar demistim:roflol:canım sen nisa pınar olarak mı değiştirdin
bence nisa pınar çok güsel bu isim hayılı olur inşallah hepinize canımopuyorumnanaktan
cersu .!.:ay alemsin yaaaa kız bambusudamı öldürdün
canim ay olarak hesaplayinca biraz tuhaf cikio sen iyisimi haftadan hesapla..ama nasil oluo 21 kasim oluo senin... benim sat 15 subat benimde 22 kasim diyo doktor kari hemde su ticker..karazeytin .!.:elifcim yaaa 12 şubat satım ve 21 kasım deniliyo
ay ne güseeeeeel bizim burda balkon 50 dereceyi felan bulduğu için zor oluobenim de balkonumda var müthiş oldulaaarr
asmam var biberim var domatesim var bi de çiçeklerim var bi afrika menekşesi bi camgüzeli diğerlerinin adını bilmiyoom kaydirigubbakcemile3 ama insan onlara bakıp çay içmekten zevk alıyo gıı
hee o bambustan benim de var hatta kayınvalidem onu köklenmiş de toprağa dikilcek sanmış dikmiş de eşim zor kurtarmış :roflol: :roflol:
ne deyürsün niye degistirmis acaba..tüh bak benimde simdi icimden sogudu bu isim..ben dinimize uygun bir isim olmasina özen gösteriyorumcanım cemreyi peygamber efendimiz değiştirmiş ondan koymıcam ben yoosam çok beğendiydiimm
iyi tatiller opuyorumnanaktanneyse kıslar işlerim var ben çıkıyom
gece girerim gitmeden önce
görüşemeyeceğimiz arkadaşları burdan ipekimle öpüyorum opuyorumnanaktan
kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın
ben gelmeden de doğurmayın heeekaydirigubbakcemile3
neyse kıslar işlerim var ben çıkıyom
gece girerim gitmeden önce
görüşemeyeceğimiz arkadaşları burdan ipekimle öpüyorum opuyorumnanaktan
kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın
ben gelmeden de doğurmayın heeekaydirigubbakcemile3
kartanesi .!.:benim de balkonumda var müthiş oldulaaarr
asmam var biberim var domatesim var bi de çiçeklerim var bi afrika menekşesi bi camgüzeli diğerlerinin adını bilmiyoom ama insan onlara bakıp çay içmekten zevk alıyo gıı
hee o bambustan benim de var hatta kayınvalidem onu köklenmiş de toprağa dikilcek sanmış dikmiş de eşim zor kurtarmış
ttalım son ad. ilk günü gebe kalmıyosun ki ama sat itibaren hafta sayıyos il 2 haftayı düş 9 ay tam dolacak 10. aydan da 10 gün alacakkıslar ya dün kocişle konuşuyodukta
ipeğimiz ne zaman gelcek deyü
bende didim 21 kasım gibi
ama o da o zaman 9 ay 10 gün değil ki 10 ay oliy diyn ben ne mezan doğururum kıslar
harbide
manyaqqq qarıı nan zeynep az mı sankii piyasada nan usatma işte ben elif eylül istiyom işte o kadar ( bana neyse ) kızım değişik bişiler bul o zaman sende mesela alya koy efruze koy beril koy seray koy ılgın koy bak mesela ... ya da gökçe koy Alisa koy öz türkçe bi isim mesela güzel soylu asil kız demekya ama elif koyuyo herkes yaaa :kedi:
zeytinim alternatifimiz yokki gııı olsa oylama yapcem dee laelaelaelaelae
şevval var bidene işte
ben cemre sevdiydim o olmiii ateş annamında çünkü
kociş ülkü sevmiş ben heeç beğenmedim :tomato:
ben aslında devrim istiyom emmee çok tikkat çekici bi isim deyüü kocişş -tatlicadiarzu-
demii cicim elif güzel isim her elif bir ilktir her ilk bir eliftir demişlercanım sen nisa pınar olarak mı değiştirdin
KARTANEM ülküde devrimde bişeyleri simgeler bence
şevval ayına denk geliy sanırsam ondan mı koymak istersiniz
bana da çok öneren olduydu da uzun isim koymayı düşünmediydik ondan istemedik
bence güsel bir isim.
ama akrabamda olmasaydı elif,ece, esma,azra lardan birini kesin koyardım
ama öncelikle elif
zeynep gibi eski gelmiyor bana anlamıda tam bir kız ismine yakışır
sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiom
2 yemek kaşığı kadar bazen 1 ama
başka içen varmı bi zararı olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?