2009 Kasm Anneleri

nann hani güvenparkta duraklarda buluççakdıkk neese beni ekemesler nasılsa yane en azından bi tanesi ekemez çünkü o benim elimde olcak zatiii

kızz ben ölesine yazdıımm kaydirigubbakcemile3 delüü sen bana bakmaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy foto cekilin haaaa hihoyyyt

sıcaklardan vede benim gebeş olup gece rahat uyuyamamamdan dolayı ayrı yatıyoss şakkıdı
hımm naann arif enişte senden kaçiymi yoosamm?:jeyyar: giyme nan bidaha leopar gecelikk herifi korkuttun işte
ebişş buluşcanızmı kıızzzz
buluşcaz cicim kartanesi ile öğlen buluşup alışveriş yapces sora da kızlarla buluşcezz inşallahh

kızz ben ölesine yazdıımm kaydirigubbakcemile3 delüü sen bana bakmaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy foto cekilin haaaa hihoyyyt
aklımı karıştırmasana nann :mymeka:
çekilürk datlım merak etme
kızlaarrr şu karpuz modeli patiğin tarifi nerdeydi bana bi atsnıza yapılışını gııı sevabına haa olmaz mı herkesin var ondan ben de oluşuma yapıverem garii

:roflol: giydi leoparları kaçırdı adamııı :roflol:

kız ebiş o ucuz chicconun fiyatlarını yaz bi yere heee hacıı :kedi::kedi:

bide kocam anlayışsız dersinn :mymeka:

ayy öle değil kızzz kaydirigubbakcemile3 dün gelmedin yaa muhabbet yoktu ondan dedümm kaydirigubbakcemile3
kız yazık bana diyo ki sana çarpıcam diye rahat yatamıyomm diyoo :asigim: ben bu adamın hakkını mı yiyom acaba :uhm:
ben yokken geyik olmuyo dimi bacım sositososito
hee yaa korkuttum adamı :1ninca:
güsel bişe istiom :çok üzgünüm:
bulcaz biz sana tatlım sen üzülmee :1hug:
nere gittinis nan?

burdayık nan :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…