nann hani güvenparkta duraklarda buluççakdıkk neese beni ekemesler nasılsa yane en azından bi tanesi ekemez çünkü o benim elimde olcak zatiii
hımm naann arif enişte senden kaçiymi yoosamm?:jeyyar: giyme nan bidaha leopar gecelikk herifi korkuttun iştesıcaklardan vede benim gebeş olup gece rahat uyuyamamamdan dolayı ayrı yatıyoss şakkıdı
buluşcaz cicim kartanesi ile öğlen buluşup alışveriş yapces sora da kızlarla buluşcezz inşallahhebişş buluşcanızmı kıızzzz
üsülme bebeeemm nası bişi istiyonn?
nann hani güvenparkta duraklarda buluççakdıkk neese beni ekemesler nasılsa yane en azından bi tanesi ekemez çünkü o benim elimde olcak zatiii
aklımı karıştırmasana nann :mymeka:kızz ben ölesine yazdıımm kaydirigubbakcemile3 delüü sen bana bakmaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy foto cekilin haaaa hihoyyyt
hımm naann arif enişte senden kaçiymi yoosamm?:jeyyar: giyme nan bidaha leopar gecelikk herifi korkuttun işte
buluşcaz cicim kartanesi ile öğlen buluşup alışveriş yapces sora da kızlarla buluşcezz inşallahh
aklımı karıştırmasana nann :mymeka:
çekilürk datlım merak etme
kızlaarrr şu karpuz modeli patiğin tarifi nerdeydi bana bi atsnıza yapılışını gııı sevabına haa olmaz mı herkesin var ondan ben de oluşuma yapıverem garii
güsel bişe istiom :çok üzgünüm:
:roflol: giydi leoparları kaçırdı adamııı :roflol:
kız ebiş o ucuz chicconun fiyatlarını yaz bi yere heee hacıı :kedi::kedi:
taam nann hepsine kaç tl verdik yazarım ayrıntıya girmem bebeeeemm:umursamaz:
bu tam benlik falla
nere gittinis nan?
kız yazık bana diyo ki sana çarpıcam diye rahat yatamıyomm diyoo :asigim: ben bu adamın hakkını mı yiyom acaba :uhm:bide kocam anlayışsız dersinn :mymeka:
ayy öle değil kızzz kaydirigubbakcemile3 dün gelmedin yaa muhabbet yoktu ondan dedümm kaydirigubbakcemile3
hee yaa korkuttum adamı :1ninca:hımm naann arif enişte senden kaçiymi yoosamm?:jeyyar: giyme nan bidaha leopar gecelikk herifi korkuttun işte
buluşcaz cicim kartanesi ile öğlen buluşup alışveriş yapces sora da kızlarla buluşcezz inşallahh
bulcaz biz sana tatlım sen üzülmee :1hug:güsel bişe istiom :çok üzgünüm:
nere gittinis nan?
görüntü var da ses yok gıııılaelaelaelaelaeburdayım nan koskoca karıyı görmüyonmuu lülülülülülü
kız yazık bana diyo ki sana çarpıcam diye rahat yatamıyomm diyoo :asigim: ben bu adamın hakkını mı yiyom acaba :uhm:
ben yokken geyik olmuyo dimi bacım sositososito
bu arada benim herif geldi
birasdan başıma damlar haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?