2009 Kasm Anneleri

isim anası olacam senin kızıın :lepi:
bulayım bi kaç isim bakeem opuyorumnanaktan
iyi bulda ölee ewrimdi dewrimdi olmasın heee :1ninca:
bize uymazz lmaz:
hallolur kızım üzülme yaaa
hem burda yok diyon hem bizden çok şey yaptın nan bebene
üzülme walla gebertirim seni :mymeka:

iyi bulda ölee ewrimdi dewrimdi olmasın heee :1ninca:
bize uymazz lmaz:

hallolur kızım üzülme yaaa
hem burda yok diyon hem bizden çok şey yaptın nan bebene
üzülme walla gebertirim seni :mymeka:

kuzuum bulunur beaa :teselli: dur ebişim felan baksın bakalıımm

sizi seviomm:çok üzgünümpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bi ton ağladımmmmmmmmmmmm
bak yaaa kısıyorum ama
:çok üzgünüm:

öle cok ağladımki burnum tıkandı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bebeğim alasını buluruz kuzmm bana bi nasıl bişi istediğini söle özelden msj at istersen sabah 10 da çıkçam evden buluruz hiç sıukılma
nan bizim herif geldi karşı koltuğa oturduu
hiç kalk falan demiyoo
çaktırmayın :1ninca:
kesin kaldrır birasdan
isim anası olacam senin kızıın :lepi:
bulayım bi kaç isim bakeem opuyorumnanaktan
kız elif koysunnarzemuszemus

saol cnm

Emall Alışveriş Merkezi - UYKU SETİ

burdaki mavili modellerden bi kacını beğenim ama bulamadılar :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet cnm aslında fırfırsız istiom bide ama bulamıomartık farketmiooo kabartmalı olsunyeterropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah bulurus cnm yarın 2 yere gidicem bulamasam bile bizim bütün müşterileri araştırıırım sen hiş üsülme ölçü farkediomu bide fiyat ne düşünüosun?

inşallah bulurus cnm yarın 2 yere gidicem bulamasam bile bizim bütün müşterileri araştırıırım sen hiş üsülme ölçü farkediomu bide fiyat ne düşünüosun?

saol canım ya allah razı olsun bulamasan bile düşünmen beni rahatlatman yeterli bitanemmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 60 x 120 ölcüsü fiyatta ortalama bişe olsun işte opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım ya allah razı olsun bulamasan bile düşünmen beni rahatlatman yeterli bitanemmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 60 x 120 ölcüsü fiyatta ortalama bişe olsun işte opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne demek canısı yeter ki sen üzülme bulucaz muhakkakk ben çıkıım yoksa milleti ekecem yarın uyanamayıp :) hadi iyi geceler tatlımmm

slm kızlar nasılsınız bakalımm dilerim hersey yolundadır ya akşam çok yemişimm anca kalktım yataktan karnım önden gidiyo fazla yemekten yawwww...napcam bu gece bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…