iyi bulda ölee ewrimdi dewrimdi olmasın heee :1ninca:isim anası olacam senin kızıın :lepi:
bulayım bi kaç isim bakeem opuyorumnanaktan
hallolur kızım üzülme yaaaay cok sinirim bozuldu yaa kimse takmıo uyuz oluom hep erteliolar delircem benimde elimden gelmio burası sıcak zaten yokta adam gibi bişe çaresiz kalıom deliriom ya kocişi görüncede saldım muslukları catlıycam amma cok ağladım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi bulda ölee ewrimdi dewrimdi olmasın heee :1ninca:
bize uymazzlmaz:
hallolur kızım üzülme yaaa
hem burda yok diyon hem bizden çok şey yaptın nan bebene
üzülme walla gebertirim seni :mymeka:
kuzuum bulunur beaa :teselli: dur ebişim felan baksın bakalıımm
iyi bulda ölee ewrimdi dewrimdi olmasın heee :1ninca:
bize uymazzlmaz:
sizi seviomm:çok üzgünümpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çaktı nan
geldi başıma kalk diyoo
ben kaçıyom
çaktı nan
geldi başıma kalk diyoo
ben kaçıyom
anaam aşk dolu bi gecee :roflol::roflol::roflol: bizde seni seviyokk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak yaaa kısıyorum amabi ton ağladımmmmmmmmmmmm
bebeğim alasını buluruz kuzmm bana bi nasıl bişi istediğini söle özelden msj at istersen sabah 10 da çıkçam evden buluruz hiç sıukılma:çok üzgünüm:
öle cok ağladımki burnum tıkandı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kesin kaldrır birasdannan bizim herif geldi karşı koltuğa oturduu
hiç kalk falan demiyoo
çaktırmayın :1ninca:
kız elif koysunnarzemuszemusisim anası olacam senin kızıın :lepi:
bulayım bi kaç isim bakeem opuyorumnanaktan
bak yaaa kısıyorum ama
bebeğim alasını buluruz kuzmm bana bi nasıl bişi istediğini söle özelden msj at istersen sabah 10 da çıkçam evden buluruz hiç sıukılma
kesin kaldrır birasdan
kız elif koysunnarzemuszemus
bende kaçıyom kızlaaarr opuyorumnanaktan
kabartmalı istion dimi cnm baskılı istemiosun?saol cnm
Emall Alışveriş Merkezi - UYKU SETİ
burdaki mavili modellerden bi kacını beğenim ama bulamadılar :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kabartmalı istion dimi cnm baskılı istemiosun?
inşallah bulurus cnm yarın 2 yere gidicem bulamasam bile bizim bütün müşterileri araştırıırım sen hiş üsülme ölçü farkediomu bide fiyat ne düşünüosun?evet cnm aslında fırfırsız istiom bide ama bulamıomartık farketmiooo kabartmalı olsunyeterropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah bulurus cnm yarın 2 yere gidicem bulamasam bile bizim bütün müşterileri araştırıırım sen hiş üsülme ölçü farkediomu bide fiyat ne düşünüosun?
ne demek canısı yeter ki sen üzülme bulucaz muhakkakk ben çıkıım yoksa milleti ekecem yarın uyanamayıp :) hadi iyi geceler tatlımmmsaol canım ya allah razı olsun bulamasan bile düşünmen beni rahatlatman yeterli bitanemmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 60 x 120 ölcüsü fiyatta ortalama bişe olsun işte opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne demek canısı yeter ki sen üzülme bulucaz muhakkakk ben çıkıım yoksa milleti ekecem yarın uyanamayıp :) hadi iyi geceler tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?