2009 Kasm Anneleri

ayy bu arada mutfağımı toparladım geldimm zemuszemus
birasdanda ütümü bitirsem ooo daha ne isterimm kaydirigubbakcemile3

benimde bitti ütüm kaydirigubbakcemile3
yerleştirdiim bileemm kaydirigubbakcemile3

kız dilmuhh yakıyon o gözlerlen ortalığı heee :jeyyar:

kızz tubiş ben bide senin gözlere hastayıım kızz :jeyyar::jeyyar:
inşallah kızının gözleri sana benzeerr :Saruboceq:

he nan silmuh sizin bebenın gözlerı yakcak ortalıgı opuyorumnanaktan ben senı kapalı tahmın edıyodum gııı hayallerımı yıktın :roflol:

tabii şekerim benim ewdede seninki gibi bi koca olsaydı benimkide çoktan bittmiştii :enbuyukkk:

hee yaa herkes hasta zaten gözlerimee
baksana şu gözlerin güzelliğineee kafamçokkarıştı

he nan silmuh sizin bebenın gözlerı yakcak ortalıgı opuyorumnanaktan ben senı kapalı tahmın edıyodum gııı hayallerımı yıktın :roflol:

sağol bacım.valla bizde bebişin gözleri renkli olur diye bekliyoz olmazsa büyük bi şok yaşayacaz.kız niye kapalı düşündünkiiiiiii

tabii şekerim benim ewdede seninki gibi bi koca olsaydı benimkide çoktan bittmiştii :enbuyukkk:

hee yaa herkes hasta zaten gözlerimee
baksana şu gözlerin güzelliğineee kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:
benimki anasının evinden alışık ütüyee :roflol:

ayyy süper gözler süpeerrr :roflol:

yanlız yelizin yazdıgına bak silmuhh o ne oluoysaaaaaaaaaaaa silmuh değil nan mikser dilmuhh :)))))))))

:roflol::roflol::roflol:
benimki anasının evinden alışık ütüyee :roflol:

ayyy süper gözler süpeerrr :roflol:
bizimkide anasının ewinde yaparmışş anasına kıymıyoo ama karıyaa kıyıyooo:enbuyukkk:
yanlız yelizin yazdıgına bak silmuhh o ne oluoysaaaaaaaaaaaa silmuh değil nan mikser dilmuhh :)))))))))

desene çilli kkyı karıştırdığı gibi face de kattı karıştırdı birbirineee :roflol:

bizimkide anasının ewinde yaparmışş anasına kıymıyoo ama karıyaa kıyıyooo:enbuyukkk:

desene çilli kkyı karıştırdığı gibi face de kattı karıştırdı birbirineee :roflol:

yok bu sefer ben onu karıstırımmma.s:roflol::roflol::roflol:

kız benimki kıyamadığından değil anası yapmazmış mecburiyetten yaparmışş kaydirigubbakcemile3şimdide beğenmiyo kimsenin yaptığınıı kaydirigubbakcemile3

gı bak allah aşkına yelizin egeyle olan resmine ne yazdım :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gördümmmm kaydirigubbakcemile3

hırkıs yelizzzzzzzzzzzzzzzzzz benim minik serserim lafımı ne caldın nan :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…