- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
öle dedi benim dr.vallaaa :1ninca: aman sıkın dişinizi haa doğurmak yokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
elifffffffff bayıldım kapı süsüne......... ya bende istiyorum .... yapacam diyorusm sallayıp duruyorum bu hadta sonu hallredeyim bari o işi hımmm bak heves geldi
kızlar arkadaşım doğum yaptı yanındaydım şimdi geldim okadar tatlı bi kızı olmuşkii mini minnacık ama ağlamasıı tipinden büyük birinin çıkaracağıı volüme sahip arkadaşın çok ağrısı vardıı bide sıtma oluyordu belden uyuşturmalı oldu normal doğum olucaktı bebeğin suyu azalmışş riske girmiş acilen ameliyat olduu bide emizrirken gördüm ya onu ben bi ağlarrr rezil oldum herkesee Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşş
ayy maşallah cnmmallah nazarlardan korusun :Saruboceq:
duygulandınmı cnm kıyamam :teselli:
benimde arkadasim dogum yapti dün aksamkızlar arkadaşım doğum yaptı yanındaydım şimdi geldim okadar tatlı bi kızı olmuşkii mini minnacık ama ağlamasıı tipinden büyük birinin çıkaracağıı volüme sahip arkadaşın çok ağrısı vardıı bide sıtma oluyordu belden uyuşturmalı oldu normal doğum olucaktı bebeğin suyu azalmışş riske girmiş acilen ameliyat olduu bide emizrirken gördüm ya onu ben bi ağlarrr rezil oldum herkesee Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşş
anaa kimse kalmamış ben gelene kadaaarr
napıyonuz bakalıımmm cts gününden başlıyem baari sabah ebişle buluşup gittik alışverişe ebişim sağolsunn baya bi eksik tamamladık kremdi biberondu küvetini kovasını falan aldım kuzucuğumunn oto koltuğu ana kucağı tarzı şeyler kaldı oto koltuğunda karar verdiğim chicconun koltuğunu şimdi değil de sonra mı alsam dedim ayy kararsızııım bu konuda yanımda annem falan olur heralde diyorum ama arada giderseee
ebiş ya bi de onun fiyatını sormamışım gaaba ben hiç hatırlamıyom sen hatırlıyon mu kaç dediler???
bi de dondolinoya baktık ebişle beşik olunca da gayet hoş ama ben bebişi sallamaya alıştırmak istemiyom başta belki baktım olmıcak alışmıyo o zaman dondolino gibi bişey alabiliriz diye düşündüm
neyse sooracıımaa lansinohumuzu da aldık biz göğüslerimiz için ama daha kullanmaya başlamadım ben kullansam iyi olabülüüü
alışveriş faslını anca tamamlayıp kızılaya attık kendimizi
mavideniz, murada artık msa zemuszemus, cerin, ebiş hep beraber yimeemizi yediikk
valla maşallah herkes süpeerrrr
maviş çok tatlı göbüş de çok tatlı olmuş, ada zaten süper bayıldıımm :lepi: ebiş zaten çok datluydu onu biliyodum fazla gözlerim pörtlemedi bu nedenlee :1shok: cerenimo da malum bilenler bilir hoş hatınn
istanbıldakilee siz de buluşun gıı bak cerine bi buluşma ayarlayamadınız kız tee angaralara kendini zor atııı
hee dün de pikniğe gittik anam annadımki piknikçilik benden geçmiş gaari o piknik masasında bi kocama yaslandım bi minderler yattım çok yorulduum iki dağ tepe çıkamadım yaa nefes nefese kaldım bu seneki son pikniğimizi de yapmış olduk zaten bundan soora da ramazan
ayy ben artık izne ayrılmak istiyom ama doğumdan soorasını düşünüp bebişim için kendimi 5 hafta daha feda edeceem senağlama
anaa kimse kalmamış ben gelene kadaaarr
napıyonuz bakalıımmm cts gününden başlıyem baari sabah ebişle buluşup gittik alışverişe ebişim sağolsunn baya bi eksik tamamladık kremdi biberondu küvetini kovasını falan aldım kuzucuğumunn oto koltuğu ana kucağı tarzı şeyler kaldı oto koltuğunda karar verdiğim chicconun koltuğunu şimdi değil de sonra mı alsam dedim ayy kararsızııım bu konuda yanımda annem falan olur heralde diyorum ama arada giderseee
ebiş ya bi de onun fiyatını sormamışım gaaba ben hiç hatırlamıyom sen hatırlıyon mu kaç dediler???
bi de dondolinoya baktık ebişle beşik olunca da gayet hoş ama ben bebişi sallamaya alıştırmak istemiyom başta belki baktım olmıcak alışmıyo o zaman dondolino gibi bişey alabiliriz diye düşündüm
neyse sooracıımaa lansinohumuzu da aldık biz göğüslerimiz için ama daha kullanmaya başlamadım ben kullansam iyi olabülüüü
alışveriş faslını anca tamamlayıp kızılaya attık kendimizi
mavideniz, murada artık msa zemuszemus, cerin, ebiş hep beraber yimeemizi yediikk
valla maşallah herkes süpeerrrr
maviş çok tatlı göbüş de çok tatlı olmuş, ada zaten süper bayıldıımm :lepi: ebiş zaten çok datluydu onu biliyodum fazla gözlerim pörtlemedi bu nedenlee :1shok: cerenimo da malum bilenler bilir hoş hatınn
istanbıldakilee siz de buluşun gıı bak cerine bi buluşma ayarlayamadınız kız tee angaralara kendini zor atııı
hee dün de pikniğe gittik anam annadımki piknikçilik benden geçmiş gaari o piknik masasında bi kocama yaslandım bi minderler yattım çok yorulduum iki dağ tepe çıkamadım yaa nefes nefese kaldım bu seneki son pikniğimizi de yapmış olduk zaten bundan soora da ramazan
ayy ben artık izne ayrılmak istiyom ama doğumdan soorasını düşünüp bebişim için kendimi 5 hafta daha feda edeceem senağlama
tüm adıklarını güle güle kullan cnmm :Saruboceq:
baya bi ilgi çekmişsiniz duydukk kaydirigubbakcemile3 esnaf tarafından kaydirigubbakcemile3
cnm dondolinaya çabuk bozuluyo diyolar bize satmadılar valla 3ayda bozuluyo diyee :1ninca: emme sen bilin tabüü....
ya ben koltukta zor oturuyom valla piknik felan zor artık bize yaa mafoldumben
hani sen bu hafta dolabı boşaltacaktın gene kaldı demilmaz:
sağol şekerr opuyorumnanaktan biz de arkadaşlarla gittik kurtboğazı mı ne varya kızılcahamama giderken baraj oraya işteekartanem sende çok tatlısın cnm benim...piknik mi yaptınız sizde bizde beypazarından da uzak bir yere 50 km ötede egri ovamı ne diye bir yere gittik yoruldunm bende hiç bir şey yapmadık zaten kalabalık gitmiştik eşim bir ara geldi bu bizim son piknigimiz oldu dedi neyse belkim bayramdan sonra hava güzel olursa gölbaşına neyin gidebülürük..
İyi haftalar Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleri a.s. a.s.
Ohh buluşmalar gerçekleşmiş aman ne tatlı olmuşsunuzdur hepiniz yaa biz 2 hamile yanyana geliyoruzda tokuştuk diye ne espriler kopuyor sizi düşenmiyorum bile.Aldıklarınızı da güle güle iyi günlerde bebişlerinizle kullanın inşallah kaydirigubbakcemile5
hımm öölemmii o zaman almayuk gıı bizdeee
sağol şekerr opuyorumnanaktan biz de arkadaşlarla gittik kurtboğazı mı ne varya kızılcahamama giderken baraj oraya iştee
nazlımm yaa yağmurumuz için de baktım ama karar veremedim bi de seninle konuşmadık diyee bi eksiğini alsam diye düşündümm özelden veya msnden yazsana tatlım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?