2009 Kasm Anneleri

mrb destnacıımm arkadaşın doğum yapmış heralde ne güzeeeeeeell darısı bizeee

sağol canım sağlıkla darısı başımıza çok duygulandımm kısss

ohh maşallah ebisceyle iyice kanki oldunuz diğer arkidişlerlede buluşulmuşş benim başım kel kaldıımafoldumben

ay çok sevindimm gözünüz aydın iyi haber almak gibisi yokk vallaaopuyorumnanaktan

oy ne güsel haber nazlım sonuçların iyi çıkmasına çok sevındım canımmm...opuyorumnanaktan
cersucum canım panık yapma bişiler ye sırt üstü uzan konuş bebişinle hareketlenır tatlım.bende geceleri daha çok hissediyorum sallaıyo tekmeleri.bugün hele bi cılgın oğlumm yaaa...
bugün 2 yere bebek şekeri baktım ben hazır alıcam.çok beceriksizim.100 tanesi 120-130 aralığında fln oluyo.nasıl sizce fiyat

dün gecede az hareket etti ya önceden yerinde durmuyodu
cumartesine randevu aldım dr tatile gitmiş en erken cts alabildim
bebek şekerleri uygunmuş ya 100 tanesi için
bende malzeme olsa yapıcam ama burda bulamam malzemeci filan hem benimde çok kimsem yok burda 30 tane filan hazır alıcam

anam kımsecıkler kalmamış nerdesınız yahuu...
neyse bende çıkayım kociş şimdi gelır yemek yiyip teyzemlere gitcez akşama girerim.öptümm herkesiii

ya kimse yokmuuuuu
bebeğim bi sabah hareket etti
bidahada etmedi korktum ya
normalmi sizce mafoldumben

cnm çikolata ye sırt üstü uzan hemen oynar ozamann opuyorumnanaktan

kızlar hangisi güsel fikir verin bana.ben beyaz nazar boncukluyu görünce aşık oldum.zemuszemus

bunlar altın yastığıı...

bencede canım 1 ve 2 çok hoşş opuyorumnanaktan

kartanesi oh ne güsel buluşmuşunuz seneye bende gelirim kızımla ankaraya ozaman buluşuruz beraber ankaralılarla
ayy ne hoş olur vallaa bebişlerimizle berabeerr hihoyyyt
tamam nazlıcım sen bi rahatla konuşalım msnden datlummm
sağol canım sağlıkla darısı başımıza çok duygulandımm kısss

ohh maşallah ebisceyle iyice kanki oldunuz diğer arkidişlerlede buluşulmuşş benim başım kel kaldıımafoldumben
evet yaa ne güzel olduu bebişim de arkadaşsız kalmıcak bölelikleen :lepi:

benim nişanda annem almıştı bi tane yastık üstüne yüzükleri koymak için çok hoş bişeeeyy onu kullanırız altın yastığı şimcik aklıma geldii

bi de adacımm faceden kabul etcem sizi aaşama burdan yassaqq

cersuuu noldun nan oynuyomu bebiş benimki yatınca acaip tekmeliyo hele sola dönünce zemuszemus
hatta dün kocişle sarılmıştık kocişe bile tekme attıı kaydirigubbakcemile3
az önce de yanımdaki arkadaş farketti kızımın hareketini dışardan görerek yaanee kaydirigubbakcemile2
yat seninki de hemen başlar gıı hem uyuyodur belkii 12 saat hiç hareket etmezse korkacasuunn

edooş napıyon nan bi muhabbet edemedim sizlee özledim gııı ben gelince de herkes gitmiş yaa :gitme:
tubik nerdee
bu arada yarem nasıl olmuş yaa eşiyle problemleri varmış gaabaa

edooş napıyon nan bi muhabbet edemedim sizlee özledim gııı ben gelince de herkes gitmiş yaa :gitme:
tubik nerdee
bu arada yarem nasıl olmuş yaa eşiyle problemleri varmış gaabaa

iyiyim cnm yaa çok şükür işlendim eccük hemen belim ağrıyo yaavv mafoldumben
siz çok kıskandım valla yaa bana yakın kimsede yokki buluşamm :sinifsinif: emme seneye dikmene geleceemm seni bulacaamm kaydirigubbakcemile3
tubişko eminönüne gitti koktu bebe donsuz kalacak deyüü kaydirigubbakcemile3
yaremde şimdi birazcık daha iyimiş,eşinin arkadasıyla konuşmuş onlarda esiyle konuşacakalrmış inşallah daha iyi olurr :Saruboceq:

sen daha boşaltmadın demi dolabı felan gezgin gacıı kaydirigubbakcemile2

aldım nan uyku setini kurtuldunuz benden melek kanadımda geliyyyyyyyyyyyyyyyy sepette beğendim şekeride halledecemmmmmmmmmmmmmm ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…