mrb destnacıımm arkadaşın doğum yapmış heralde ne güzeeeeeeell darısı bizeee
Kartanem canım az geç yazıyorum kusura bakma annem geldi hastaneden anneannemin sonuçları güzel çıktı bendeler şu birkaç gün acayip sevindik:)Çok şükür olsun valla ohbee:hooray:
Msnden konuşuruz olurmu canım aynen bende sormak istiyordum adreside alırım az bi gün kaldı sadece yarın müsait bir anda kalabalıktan evdede ne oluyor ne bitiyor anlamıyorum sana yazayım diye girdim o geldi yok sonuçlar kafa gitti yine:sinifsinif:
Kartanem canım az geç yazıyorum kusura bakma annem geldi hastaneden anneannemin sonuçları güzel çıktı bendeler şu birkaç gün acayip sevindik:)Çok şükür olsun valla ohbee:hooray:
Msnden konuşuruz olurmu canım aynen bende sormak istiyordum adreside alırım az bi gün kaldı sadece yarın müsait bir anda kalabalıktan evdede ne oluyor ne bitiyor anlamıyorum sana yazayım diye girdim o geldi yok sonuçlar kafa gitti yine:sinifsinif:
dün gecede az hareket etti ya önceden yerinde durmuyoduoy ne güsel haber nazlım sonuçların iyi çıkmasına çok sevındım canımmm...opuyorumnanaktan
cersucum canım panık yapma bişiler ye sırt üstü uzan konuş bebişinle hareketlenır tatlım.bende geceleri daha çok hissediyorum sallaıyo tekmeleri.bugün hele bi cılgın oğlumm yaaa...
bugün 2 yere bebek şekeri baktım ben hazır alıcam.çok beceriksizim.100 tanesi 120-130 aralığında fln oluyo.nasıl sizce fiyat
ya kimse yokmuuuuu
bebeğim bi sabah hareket etti
bidahada etmedi korktum ya
normalmi sizce mafoldumben
kızlar hangisi güsel fikir verin bana.ben beyaz nazar boncukluyu görünce aşık oldum.zemuszemus
bunlar altın yastığıı...
ayy ne hoş olur vallaa bebişlerimizle berabeerr hihoyyytkartanesi oh ne güsel buluşmuşunuz seneye bende gelirim kızımla ankaraya ozaman buluşuruz beraber ankaralılarla
tamam nazlıcım sen bi rahatla konuşalım msnden datlummmKartanem canım az geç yazıyorum kusura bakma annem geldi hastaneden anneannemin sonuçları güzel çıktı bendeler şu birkaç gün acayip sevindik:)Çok şükür olsun valla ohbee:hooray:
evet yaa ne güzel olduu bebişim de arkadaşsız kalmıcak bölelikleen :lepi:sağol canım sağlıkla darısı başımıza çok duygulandımm kısss
ohh maşallah ebisceyle iyice kanki oldunuz diğer arkidişlerlede buluşulmuşş benim başım kel kaldıımafoldumben
edooş napıyon nan bi muhabbet edemedim sizlee özledim gııı ben gelince de herkes gitmiş yaa :gitme:
tubik nerdee
bu arada yarem nasıl olmuş yaa eşiyle problemleri varmış gaabaa
aldım nan uyku setini kurtuldunuz benden melek kanadımda geliyyyyyyyyyyyyyyyy sepette beğendim şekeride halledecemmmmmmmmmmmmmm ohh
aha bebemin sepetii
çook güseeeeeellll bayıldım falllaa alkisalkisalkisaha bebemin sepetii
:teytey::teytey: bravo nann :teytey:
kızz süpermiş buuuuu :lepi::lepi:
çook güseeeeeellll bayıldım falllaa alkisalkisalkis
kokoş karıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?