2009 Kasm Anneleri

cnm çikolata ye sırt üstü uzan hemen oynar ozamann opuyorumnanaktan
çok az etti yine yattım uzandım tıkındım

ya benimkide öleydi ama çok az hareket edio belli belirsiz önceden nerde olduğu belli değildi okadar çok hareket edioduki vallaha yarında böle olursa aynen hastanedeyim

nedek gezinioss sen nedion

aha ben bundan alcam aranıom tatlımmopuyorumnanaktan

ohh gezin gezin.bende bugün çıktım biraz dışarı.offf nasıl sıcak ama anlatamam.bide sanki hiç hamile görmemiş millet ya garip garip bakıyo sinir oldum.heralde bi daha çıkmam offfffffffffffffffffffffffffmafoldumben

nedek gezinioss sen nedion

aha ben bundan alcam aranıom tatlımmopuyorumnanaktan

ya bunlar peluş ve acaip toz bırakıo dökülüo arkadaşımın vardı
umarım dökülmeyenindendir canım çok güsel görünüo ama
güzelliğine aldanma sadece sor dökülüomu toz yapıomu die

dökülmüo tatlım tozda yapmıo ufak bişe zaten benim odada az acık yer kalıo dekor amaclı alcam bundan

dısarda gezinmiom ben bajım internetteee))))

hımmmm ne bilem geziyom deyince.bende sıcaktan baya bunaldım bide kasık ağrısı vardı bende bugün korktum valla.neyse sonra geçti.şimdide nefes alamıyom.kociş sigara içti ondanmı ne.bende içmiş kadar oldum.özlemişim hehe

dökülmüo tatlım tozda yapmıo ufak bişe zaten benim odada az acık yer kalıo dekor amaclı alcam bundan

kız al al valla çok güzel.bende yatak odam için düşünmüştüm bunlardan sonra bu eve gerek yok kendi evime alırım dedim almadım.ayyyy burdaki eve beş kuruş harcamak gelmiyo içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…