yaaa kızlarrr benim sırtım çok ağrıyoooo
acaba neden:uhm:
a-yataktan
b-rüzgardan
c-hamilelikten
d-hepsi
e-hiçbiri
ewet bende anket açıyommmm
özge gibi :roflol:
günaydıınnn konyalımmm
nan özgeee sen iyicee sardın bu işeeeee
face acamıom
ok cnm özelden mail adresimi attım bekliom inşallah engelleme yoktur da gelir :Saruboceq:
yaaa kızlarrr benim sırtım çok ağrıyoooo
acaba neden:uhm:
a-yataktan
b-rüzgardan
c-hamilelikten
d-hepsi
e-hiçbiri
ewet bende anket açıyommmm
özge gibi :roflol:
yakıcan mı nan sen bizim egemizi :mymeka:D şıkkıı kaydirigubbakcemile3
ayy tubişş tepsideki çay döküldü nan gülecem deyüüüüü :roflol::roflol:
he nan foto şipsakkzemuszemus
ebiş yolladım geldimi cnmmkaydirigubbakcemile5
allahın delüsüben sebebini söleyem snaa büyük konusmaktan aağrıoooo iyide oluooooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol:
özgee geldi mail cnm oy kullancam şimdi ama önce bi kaç sorum olacak fiyatları ne bunların
yakıcan mı nan sen bizim egemizi :mymeka:
öle mi diyon nan laelaelaelaelae
yakıcan mı nan sen bizim egemizi :mymeka:
egeye kadar varırmı bilmem emmee güççük eda gidiydiii :roflol:
yakma nan küçççük edayıı lazım o sana dahaaaa :jeyyar:
anammmm :kedi: daha çoook lazım o sana cicimm tikkat etsene birassegeye kadar varırmı bilmem emmee güççük eda gidiydiii :roflol:
mavicimm akşam ekliim seni face e burdan giremiomm bu arada kıçını kaşıı fotoda çok cici çıkmışsınn opuyorumnanaktanslm kk kasım anaları nasılsınız?deminden beri okumaya çalışıyom emme gözüm bozulcak deyii korktum yaırm bıraktım..merak etmiş bazı arkadaşlar bizi ama biz vukuat falan çıkarmadık medyada yoktu yoksa çekerlerdi hamile yürüyüşü diye zaten yürüken her yanımızdan geçen karınlarımızı süzüp birbirlerini birşeyler söylüyorlardı.heleki pijamajı karu nasıl oldu..ama kızlar hepsi çok tatlı idi iyiki buluşmuşuz valla..murada komikti valla ben bir şey almadım bunlar lazım mı diye soruyordu pasajtaki halimiz görülmelikti zaten cerenimonun dedigi gibi hep bir agızdan başlıyoz bu alman lazım falan diye adamların beyni döndü sanırsam ..neysem ben bir ulus yaptıktan sonra kızılayda dalacam eksikler için..bu arada ebiscem facede arkadaş olarak kayıtlı degilmişiz göremedim resmi birde şuradan bakayım bende..teklif gönderdim..bende anca gelebildim..dün piknige gittik ne işimn vardı bilmem ama 2 buçuk saatlik uzak bir yere gittik telef olduk yolda oradada bir güzel uyumuşum zaten.şimdik evde dinleniyorum akşam görümcemin dogum günü var ona gitcez..ee nasılsınız bakalım kızlar?
slm kk kasım anaları nasılsınız?deminden beri okumaya çalışıyom emme gözüm bozulcak deyii korktum yaırm bıraktım..merak etmiş bazı arkadaşlar bizi ama biz vukuat falan çıkarmadık medyada yoktu yoksa çekerlerdi hamile yürüyüşü diye zaten yürüken her yanımızdan geçen karınlarımızı süzüp birbirlerini birşeyler söylüyorlardı.heleki pijamajı karu nasıl oldu..ama kızlar hepsi çok tatlı idi iyiki buluşmuşuz valla..murada komikti valla ben bir şey almadım bunlar lazım mı diye soruyordu pasajtaki halimiz görülmelikti zaten cerenimonun dedigi gibi hep bir agızdan başlıyoz bu alman lazım falan diye adamların beyni döndü sanırsam ..neysem ben bir ulus yaptıktan sonra kızılayda dalacam eksikler için..bu arada ebiscem facede arkadaş olarak kayıtlı degilmişiz göremedim resmi birde şuradan bakayım bende..teklif gönderdim..bende anca gelebildim..dün piknige gittik ne işimn vardı bilmem ama 2 buçuk saatlik uzak bir yere gittik telef olduk yolda oradada bir güzel uyumuşum zaten.şimdik evde dinleniyorum akşam görümcemin dogum günü var ona gitcez..ee nasılsınız bakalım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?