2009 Kasm Anneleri

günaydıınnn konyalımmm

nan özgeee sen iyicee sardın bu işeeeee

he nan foto şipsakkzemuszemus

face acamıom
ok cnm özelden mail adresimi attım bekliom inşallah engelleme yoktur da gelir :Saruboceq:

ebiş yolladım geldimi cnmmkaydirigubbakcemile5
yaaa kızlarrr benim sırtım çok ağrıyoooo
acaba neden:uhm:
a-yataktan
b-rüzgardan
c-hamilelikten
d-hepsi
e-hiçbiri

ewet bende anket açıyommmm
özge gibi :roflol:

allahın delüsüben sebebini söleyem snaa büyük konusmaktan aağrıoooo iyide oluooooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol:

D şıkkıı kaydirigubbakcemile3
ayy tubişş tepsideki çay döküldü nan gülecem deyüüüüü :roflol::roflol:
yakıcan mı nan sen bizim egemizi :mymeka:
he nan foto şipsakkzemuszemus

ebiş yolladım geldimi cnmmkaydirigubbakcemile5

allahın delüsüben sebebini söleyem snaa büyük konusmaktan aağrıoooo iyide oluooooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol:

öle mi diyon nan laelaelaelaelae

slm kk kasım anaları nasılsınız?deminden beri okumaya çalışıyom emme gözüm bozulcak deyii korktum yaırm bıraktım..merak etmiş bazı arkadaşlar bizi ama biz vukuat falan çıkarmadık medyada yoktu yoksa çekerlerdi hamile yürüyüşü diye zaten yürüken her yanımızdan geçen karınlarımızı süzüp birbirlerini birşeyler söylüyorlardı.heleki pijamajı karu nasıl oldu..ama kızlar hepsi çok tatlı idi iyiki buluşmuşuz valla..murada komikti valla ben bir şey almadım bunlar lazım mı diye soruyordu pasajtaki halimiz görülmelikti zaten cerenimonun dedigi gibi hep bir agızdan başlıyoz bu alman lazım falan diye adamların beyni döndü sanırsam ..neysem ben bir ulus yaptıktan sonra kızılayda dalacam eksikler için..bu arada ebiscem facede arkadaş olarak kayıtlı degilmişiz göremedim resmi birde şuradan bakayım bende..teklif gönderdim..bende anca gelebildim..dün piknige gittik ne işimn vardı bilmem ama 2 buçuk saatlik uzak bir yere gittik telef olduk yolda oradada bir güzel uyumuşum zaten.şimdik evde dinleniyorum akşam görümcemin dogum günü var ona gitcez..ee nasılsınız bakalım kızlar?

egeye kadar varırmı bilmem emmee güççük eda gidiydiii :roflol:
anammmm :kedi: daha çoook lazım o sana cicimm tikkat etsene birass lmaz:
mavicimm akşam ekliim seni face e burdan giremiomm bu arada kıçını kaşıı fotoda çok cici çıkmışsınn opuyorumnanaktan

slm cnmm opuyorumnanaktan
valla düşününcek bayaa komik geliyo gözümün önünee kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 satıcılarda haklı kaydirigubbakcemile3

ebiscem kız okuken gayri ihtiyarı kıçımı kaşımızşım sonra ne için yaptıgımı anladım allah iyiligini versin yok kız o sizin güzelliginiz..murada degilştirdin nicki demek ne haber tatlım nasılsın? bende merak ettim artık akşam ekler ebisce beni akşam yokum bende yarın bakarım..mureda valla öyle adamlar kalıyo öyle 5 hamiş birden görünce hangi birimizle ugraşacaklarını şaşırıyorlar her birimiz bir şey soruyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…