2009 Kasm Anneleri

bebek oynasın diye yatmıştım uyuya kalmışım zaten sıcak
sersem oldum ya

off burada çok sıcaakkkkk mafoldumben

kızlar birşey soracam. bebek odanıza ne tür halı alacaksınız

ben aldım cnm netten eşimin iş yerine gitmiş birazdan gelir.
shaggy modeli varya uzun tüylü öle aldım çok kullanışlı onlarr :lepi:

dilmuh hoşgeldin cnmmmm opuyorumnanaktan

ya bu zamanlarda oluo nefes darlıgı bendede olmustu yaa ondan zemuszemus

kız al al valla çok güzel.bende yatak odam için düşünmüştüm bunlardan sonra bu eve gerek yok kendi evime alırım dedim almadım.ayyyy burdaki eve beş kuruş harcamak gelmiyo içimden.

ya benim bebek odamda azcık bosluk olacak ufacık bişe atcam dekor amaclı yerleri ahsapladık onun için bu dekor olcak hem ben tozlanmasına fırsat vermem habire silkelerim zemuszemuszemuszemus

kız bilmem mi 3 yıl urfada kaldım yolda yürürken sinir krizleri geçirirdim. insan görmemiş gibi bakarlardıÇok üzgünüm çoook

:mymeka::mymeka: içmiş kadar olmuşmuşşş :mymeka:

hoşbulduk datlum

kız al bişey olmaz.hem tozlanırsa altına bişey serersin olmadı yada hergün silkele bi parçacık bişey ama çok güzel.
kız bilmem mi 3 yıl urfada kaldım yolda yürürken sinir krizleri geçirirdim. insan görmemiş gibi bakarlardıÇok üzgünüm çoook

ayyyyyyy deli oldum.bakıyom ne var acaba bende diye yok.valla yürüyemedim yolda.kocişe dedim hemen eve gidelim yok ya deli ettiler beni.valla saldıracaktım birine

:mymeka::mymeka: içmiş kadar olmuşmuşşş :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay urfa van ne farkı var bilmiyom ama ben burayı hiç sevmedim.ya bir buçuk ay oldu buraya geleli ama bir buçuk asır gibi geldi bana.offffffffffffffffffffff

ay antalya bile böyleyse oraları hayal bile edemiorum
canım bebeğin doğunca sıkılmazsın ama

ay antalya bile böyleyse oraları hayal bile edemiorum
canım bebeğin doğunca sıkılmazsın ama
ay inşallah canım.bende bebişimi bekliyom ya.onla uğraşmaktan sıkılmaya zamanım kalmaz diyom

ayy kıyamam cnm sannaaa :teselli:
alışmaya çalış tatlım ama yaa :teselli:

canım ya tanıdığım hiç kimse yok.aman işte mecbur alışcaz dimi ya.Şeniz

ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
benim bebeminde artık bi donu waaaaaaaarrrrrrrrr :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…