bebek oynasın diye yatmıştım uyuya kalmışım zaten sıcak
sersem oldum ya
kızlar birşey soracam. bebek odanıza ne tür halı alacaksınız
nedek gezinioss sen nedion
aha ben bundan alcam aranıom tatlımmopuyorumnanaktan
hımmmm ne bilem geziyom deyince.bende sıcaktan baya bunaldım bide kasık ağrısı vardı bende bugün korktum valla.neyse sonra geçti.şimdide nefes alamıyom.kociş sigara içti ondanmı ne.bende içmiş kadar oldum.özlemişim hehe
kız al al valla çok güzel.bende yatak odam için düşünmüştüm bunlardan sonra bu eve gerek yok kendi evime alırım dedim almadım.ayyyy burdaki eve beş kuruş harcamak gelmiyo içimden.
ohh gezin gezin.bende bugün çıktım biraz dışarı.offf nasıl sıcak ama anlatamam.bide sanki hiç hamile görmemiş millet ya garip garip bakıyo sinir oldum.heralde bi daha çıkmam offfffffffffffffffffffffffffmafoldumben
hımmmm ne bilem geziyom deyince.bende sıcaktan baya bunaldım bide kasık ağrısı vardı bende bugün korktum valla.neyse sonra geçti.şimdide nefes alamıyom.kociş sigara içti ondanmı ne.bende içmiş kadar oldum.özlemişim hehe
olabülür bibakem bunlara sağol canımopuyorumnanaktan
kız bilmem mi 3 yıl urfada kaldım yolda yürürken sinir krizleri geçirirdim. insan görmemiş gibi bakarlardıÇok üzgünüm çoook
off burada çok sıcaakkkkk mafoldumben
ben aldım cnm netten eşimin iş yerine gitmiş birazdan gelir.
shaggy modeli varya uzun tüylü öle aldım çok kullanışlı onlarr :lepi:
dilmuh hoşgeldin cnmmmm opuyorumnanaktan
ya bu zamanlarda oluo nefes darlıgı bendede olmustu yaa ondan zemuszemus
ya benim bebek odamda azcık bosluk olacak ufacık bişe atcam dekor amaclı yerleri ahsapladık onun için bu dekor olcak hem ben tozlanmasına fırsat vermem habire silkelerim zemuszemuszemuszemus
kız bilmem mi 3 yıl urfada kaldım yolda yürürken sinir krizleri geçirirdim. insan görmemiş gibi bakarlardıÇok üzgünüm çoook
:mymeka::mymeka: içmiş kadar olmuşmuşşş :mymeka:
bende urfada kaldım hiç sevmiom orayıılmaz: lmaz:
dökülmüo tatlım tozda yapmıo ufak bişe zaten benim odada az acık yer kalıo dekor amaclı alcam bundan
ay urfa van ne farkı var bilmiyom ama ben burayı hiç sevmedim.ya bir buçuk ay oldu buraya geleli ama bir buçuk asır gibi geldi bana.offffffffffffffffffffff
ay urfa van ne farkı var bilmiyom ama ben burayı hiç sevmedim.ya bir buçuk ay oldu buraya geleli ama bir buçuk asır gibi geldi bana.offffffffffffffffffffff
off burada çok sıcaakkkkk mafoldumben
ay inşallah canım.bende bebişimi bekliyom ya.onla uğraşmaktan sıkılmaya zamanım kalmaz diyomay antalya bile böyleyse oraları hayal bile edemiorum
canım bebeğin doğunca sıkılmazsın ama
ayy kıyamam cnm sannaaa :teselli:
alışmaya çalış tatlım ama yaa :teselli:
korkudan klima vantiltör filan açmıom çarpılcam die
aha buda peluşmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?