2009 Kasm Anneleri

ooooooooo lan tuba bu çıtırtı karusuna gidilir şimci haa memleketten yığmış getürmüştür yağları peynürleri abuuu
naaann kurtlu evini toparlada kahvaltıya gelek tubişlen naniknanik

ayyy temizlik bitti sonunda ama bende bittim ve hala yemeğim yok 1 saate kalmaz kocişte gelür temiz evi yalasın artık napam çok yoruldum yemek yok derüm kaydirigubbakcemile3

nan krispi sende acaip bi ferformans düşüklüğü görüyom yoldan sora bide eve giriştin ya şaftın kaydı heral baksanaa iki saate bi hoşbuldum deyemedin olumm lülülülülülü

ayyy temizlik bitti sonunda ama bende bittim ve hala yemeğim yok 1 saate kalmaz kocişte gelür temiz evi yalasın artık napam çok yoruldum yemek yok derüm kaydirigubbakcemile3

delikafadulden ayyyy dün yapmayadın bak bugün gönlünü alırdınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ebişko çok tatlı bunnar yaa hay ya rebbim insana zornan şeker sepet yaptırcanız haaaaaaaaaaaaaa ben düşünmüyodum aslında ama şu tuba karusunun yolladığı kebelekli varya hoşuma gitti de höf ne bülem yapsam mı acep CADIARZU

delikafadulden ayyyy dün yapmayadın bak bugün gönlünü alırdınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gene yaparık nan nolcak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ay anam yok duyanda essah sanacak bu yorgunluklan uyur kalırım falla iş başında :roflol::roflol::roflol:

herif arar birazdan geliyom eve ne lazım deyü yemek lazım diim bare başka çaresi yoh kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

taaaaam nan hemen zümüklerini sallandırma :teselli: ama rahat dur be yavruşum yazık deel mi sana kolay değildir eminim ağrı sızı çekmekk etrafında yapan insanlar var hem olmasa nolur dışarsı kum gibi kaynıyo git istediği al nan kendine neen işkence ediyon aaaaaaaaaaa

herif arar birazdan geliyom eve ne lazım deyü yemek lazım diim bare başka çaresi yoh kaydirigubbakcemile3

hee bak ne de biliyinmii
'''askım bişey lazımmı''''''
''''aaaaaayy geliyomusun aşkım yaaaa mafoldumben daha toz bezi elimde yaaaa yemek yokkkiii ne lazım olsuunnn '''''''
'''''tamam ozaman ben gelim bakalım aşkımm '''''''
'''olur yaa sen bi gelde çok yooruldum zaten beeennn hiç halim yookkk '''''

:roflol::roflol::roflol:

haklısın tatlımm

nan krispi karusu hoş moş gelmedün taaa mı neen cevap yazmıyon nan tuba karusu sen neeen sustun heeee noluy lan bu avratlara :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…