2009 Kasm Anneleri

edoştan koca yönetme taktikleri ders 1 :roflol:
dur nan sık kullanılanlara ekliyem bare :roflol::roflol::roflol:

yağcılık yapma nan yimezlerrr lülülülülülü
yemezler mi naan laelaelaelaelae
gelirik nan
çağırdında gelmedik miiii :mymeka:
uleeynnnnnnnnnnnnnn krispi karusuuuuuuuuuuu hoşgeldin naaannn alkisalkisalkis
hele annat olum naptın ne ettin neler yedin delikafadulden
kaç kilo aldın yeni ölçülerin nelerdür hemi annat bakam looooooooooooo
nan ne hatırlattın ölçüleri kiloları falan
karıştırmasana o işlerii :mymeka:
ooooooooo lan tuba bu çıtırtı karusuna gidilir şimci haa memleketten yığmış getürmüştür yağları peynürleri abuuu
naaann kurtlu evini toparlada kahvaltıya gelek tubişlen naniknanik
hee yaaa tereyağlarr peynirler ohhhhhhhh
sıcacık ekmeğin üzerine böleeeee yanında bide çayyyy cokacimcoook

nan krispi sende acaip bi ferformans düşüklüğü görüyom yoldan sora bide eve giriştin ya şaftın kaydı heral baksanaa iki saate bi hoşbuldum deyemedin olumm lülülülülülü
bende ölee gördüm ama yol yorgunluğuna veriyommm
iki güne kalmaz gelir kendineee :lepi:
delikafadulden ayyyy dün yapmayadın bak bugün gönlünü alırdınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan ne war dün yapmışş bugünde yaparrr

uleeynnnnnnnnnnnnnn krispi karusuuuuuuuuuuu hoşgeldin naaannn alkisalkisalkis
hele annat olum naptın ne ettin neler yedin delikafadulden
kaç kilo aldın yeni ölçülerin nelerdür hemi annat bakam looooooooooooo
sağol canım sağol ne yicem nan özel bişey yemedim merak etme fazlada kilo almadım yine 60 la hamile kalmıştım 64 kiloyum toplamda 4 kilo akmışım işte
ooooooooo lan tuba bu çıtırtı karusuna gidilir şimci haa memleketten yığmış getürmüştür yağları peynürleri abuuu
naaann kurtlu evini toparlada kahvaltıya gelek tubişlen naniknanik
nan bi gelemediniz haaaa özgeyle eda olsaydı şimdiye dek 40 kere görüşmüştük ne bu tembellik nan al tubayı çıkın gelin nan o kaaa zormu beeeee
nan krispi sende acaip bi ferformans düşüklüğü görüyom yoldan sora bide eve giriştin ya şaftın kaydı heral baksanaa iki saate bi hoşbuldum deyemedin olumm lülülülülülü

he nan performansın düştü sabahtan beri dötüm çıkiiii az öncede buseyi yemek yediriyodum canım ondan sebep geç yazdım ben senin gibi yanlız değelim bacım bide kızımız var demi:mymeka:

yemezleeeerr laelaelaelaelae
kızım cerenimo neeen korksun k,lodan ölçümdennn ondan rahatça soriyyy :mymeka:

bende gelem nan kavaltıyaaaaa

anam bu azgunlar hergün yaparr lülülülülülü

nan eda ne fenasın haaa gerci benim kocişte yemek yoksa hiç sorun cıkarmaz cıkalım yiyelim der yada ne koysan önüne onu yer

nan öldürdün beni bee hacııııııııı :roflol:
ama bu replikleri yicekk seninki gibi bi koca lazımmm
benim kocaa asla yemezz bu taktıkleriii sositososito
nan krispi karusu hoş moş gelmedün taaa mı neen cevap yazmıyon nan tuba karusu sen neeen sustun heeee noluy lan bu avratlara :tomato:
burdayız yaaa çatlak karıııııııııı görmüyon mu koskoca karıyıı delikafadulden
ben hep böle yapıyom nan aynı repliklenn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

her seferindede yiyo mu nan :roflol:
ara ara değiştir barii repliklerii :roflol:
walla murat eniştede pek safmış heee :roflol:

heee nan iş yok bunnaardaa ben olaydım sabah çokktan geldimdiii
kızz krispi sapuksun deyümü korkuy bu tubiş acep halaaa :roflol::roflol::roflol:

yemezleeeerr laelaelaelaelae
kızım cerenimo neeen korksun k,lodan ölçümdennn ondan rahatça soriyyy :mymeka:

bende gelem nan kavaltıyaaaaa

anam bu azgunlar hergün yaparr lülülülülülü

he nan hele krispi karusuna bi gidek mıhlama kuymak terayağ peynir höpletek hergun yaparuk nan naniknanik

hee nan bu karuda bulmuş şeftali gibi herifi bize hava basiy ben yaptırıyom deyü sen bizimkiler gibisini bulsaydın bu repliği adama yedirirlerdi beee :roflol:

nan eda ne fenasın haaa gerci benim kocişte yemek yoksa hiç sorun cıkarmaz cıkalım yiyelim der yada ne koysan önüne onu yer

fenayım nannn :1ninca::1ninca:

:roflol::roflol::roflol:
hee kız yiyiy vallaaaa :roflol::roflol::roflol:
aradada yapmadım yaa diyom cnmm :roflol:
bide kıyamıy yemek gelince hazırlıy sonrada toplıyy gece hizmet ediy bağaaa :roflol::roflol::roflol:

kızz krispi sapuksun deyümü korkuy bu tubiş acep halaaa :roflol::roflol::roflol:

nan tubaynan en iisi ben hakkaten krispide buluşam nan bana bişe ısmarla demez artık heral :roflol:

yoh nan bende datlu alur giderun allahh valla nan tuba koca dötünü kaldırda gidek şu karuya

nan tubaynan en iisi ben hakkaten krispide buluşam nan bana bişe ısmarla demez artık heral :roflol:

yoh nan bende datlu alur giderun allahh valla nan tuba koca dötünü kaldırda gidek şu karuya

eğer buluşurda giderseniz gene bi yolluk ister nan :roflol:
en iyisi orda buluşun :roflol::roflol:

tuba nan falla bu karuya gitmek lazım ama hemen yoksa pis boğaz hepsünü bitürür olum :)))))))))
bitürürüm gelmezseniz yiyecem elbet
demi bacım bi günümüz ayrı düşmezdi valla
tubiş eminönünde buluşmaya cesaret edemedi evemi gelecek peh peh peh:roflol::roflol:
he nan hele krispi karusuna bi gidek mıhlama kuymak terayağ peynir höpletek hergun yaparuk nan naniknanik

biraz daha gelmezseniz yok size mıhlama neyynnn hakkınızı kaybedersiniz

tuba nan falla bu karuya gitmek lazım ama hemen yoksa pis boğaz hepsünü bitürür olum :)))))))))
nan ramazanda geliyyiiiiiiii ramazan ramazann kahvaltuya gidilir mi kiii

ölee olabilir
nede olsa bu krispinin ilgi alanları arasındaaa kadınlarr war kızımm
korkmak normall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…