hee bak ne de biliyinmii
'''askım bişey lazımmı''''''
''''aaaaaayy geliyomusun aşkım yaaaa mafoldumben daha toz bezi elimde yaaaa yemek yokkkiii ne lazım olsuunnn '''''''
'''''tamam ozaman ben gelim bakalım aşkımm '''''''
'''olur yaa sen bi gelde çok yooruldum zaten beeennn hiç halim yookkk '''''
:roflol::roflol::roflol:
haklısın tatlımm
edoştan koca yönetme taktikleri ders 1 :roflol:
dur nan sık kullanılanlara ekliyem bare :roflol::roflol::roflol:
yemezler mi naan laelaelaelaelaeyağcılık yapma nan yimezlerrr lülülülülülü
gelirik nançüşşş nan o kaadarda değel şaka yapıyok herhalde gel al nan hediyeni bi şehirde kargomu olur nan adama gülerler haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hiç sorma gelsin alsın demi eminönüne gitmesini bilen buryada gelür demi a.s
nan ne hatırlattın ölçüleri kiloları falanuleeynnnnnnnnnnnnnn krispi karusuuuuuuuuuuu hoşgeldin naaannn alkisalkisalkis
hele annat olum naptın ne ettin neler yedin delikafadulden
kaç kilo aldın yeni ölçülerin nelerdür hemi annat bakam looooooooooooo
hee yaaa tereyağlarr peynirler ohhhhhhhhooooooooo lan tuba bu çıtırtı karusuna gidilir şimci haa memleketten yığmış getürmüştür yağları peynürleri abuuu
naaann kurtlu evini toparlada kahvaltıya gelek tubişlen naniknanik
bende ölee gördüm ama yol yorgunluğuna veriyommmnan krispi sende acaip bi ferformans düşüklüğü görüyom yoldan sora bide eve giriştin ya şaftın kaydı heral baksanaa iki saate bi hoşbuldum deyemedin olumm lülülülülülü
nan ne war dün yapmışş bugünde yaparrrdelikafadulden ayyyy dün yapmayadın bak bugün gönlünü alırdınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım sağol ne yicem nan özel bişey yemedim merak etme fazlada kilo almadım yine 60 la hamile kalmıştım 64 kiloyum toplamda 4 kilo akmışım işteuleeynnnnnnnnnnnnnn krispi karusuuuuuuuuuuu hoşgeldin naaannn alkisalkisalkis
hele annat olum naptın ne ettin neler yedin delikafadulden
kaç kilo aldın yeni ölçülerin nelerdür hemi annat bakam looooooooooooo
nan bi gelemediniz haaaa özgeyle eda olsaydı şimdiye dek 40 kere görüşmüştük ne bu tembellik nan al tubayı çıkın gelin nan o kaaa zormu beeeeeooooooooo lan tuba bu çıtırtı karusuna gidilir şimci haa memleketten yığmış getürmüştür yağları peynürleri abuuu
naaann kurtlu evini toparlada kahvaltıya gelek tubişlen naniknanik
nan krispi sende acaip bi ferformans düşüklüğü görüyom yoldan sora bide eve giriştin ya şaftın kaydı heral baksanaa iki saate bi hoşbuldum deyemedin olumm lülülülülülü
yemezler mi naan laelaelaelaelae
nan ne hatırlattın ölçüleri kiloları falan
karıştırmasana o işlerii :mymeka:
hee yaaa tereyağlarr peynirler ohhhhhhhh
sıcacık ekmeğin üzerine böleeeee yanında bide çayyyy cokacimcoook
nan ne war dün yapmışş bugünde yaparrr
nan öldürdün beni bee hacııııııııı :roflol:hee bak ne de biliyinmii
'''askım bişey lazımmı''''''
''''aaaaaayy geliyomusun aşkım yaaaa mafoldumben daha toz bezi elimde yaaaa yemek yokkkiii ne lazım olsuunnn '''''''
'''''tamam ozaman ben gelim bakalım aşkımm '''''''
'''olur yaa sen bi gelde çok yooruldum zaten beeennn hiç halim yookkk '''''
:roflol::roflol::roflol:
burdayız yaaa çatlak karıııııııııı görmüyon mu koskoca karıyıı delikafaduldennan krispi karusu hoş moş gelmedün taaa mı neen cevap yazmıyon nan tuba karusu sen neeen sustun heeee noluy lan bu avratlara :tomato:
ben hep böle yapıyom nan aynı repliklenn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canım sağol ne yicem nan özel bişey yemedim merak etme fazlada kilo almadım yine 60 la hamile kalmıştım 64 kiloyum toplamda 4 kilo akmışım işte
nan bi gelemediniz haaaa özgeyle eda olsaydı şimdiye dek 40 kere görüşmüştük ne bu tembellik nan al tubayı çıkın gelin nan o kaaa zormu beeeee
he nan performansın düştü sabahtan beri dötüm çıkiiii az öncede buseyi yemek yediriyodum canım ondan sebep geç yazdım ben senin gibi yanlız değelim bacım bide kızımız var demi:mymeka:
yemezleeeerr laelaelaelaelae
kızım cerenimo neeen korksun k,lodan ölçümdennn ondan rahatça soriyyy :mymeka:
bende gelem nan kavaltıyaaaaa
anam bu azgunlar hergün yaparr lülülülülülü
nan öldürdün beni bee hacııııııııı :roflol:
ama bu replikleri yicekk seninki gibi bi koca lazımmm
benim kocaa asla yemezz bu taktıkleriii sositososito
her seferindede yiyo mu nan :roflol:
ara ara değiştir barii repliklerii :roflol:
walla murat eniştede pek safmış heee :roflol:
nan eda ne fenasın haaa gerci benim kocişte yemek yoksa hiç sorun cıkarmaz cıkalım yiyelim der yada ne koysan önüne onu yer
nan öldürdün beni bee hacııııııııı :roflol:
ama bu replikleri yicekk seninki gibi bi koca lazımmm
benim kocaa asla yemezz bu taktıkleriii sositososito
her seferindede yiyo mu nan :roflol:
ara ara değiştir barii repliklerii :roflol:
walla murat eniştede pek safmış heee :roflol:
heee nan iş yok bunnaardaa ben olaydım sabah çokktan geldimdiii
kızz krispi sapuksun deyümü korkuy bu tubiş acep halaaa :roflol::roflol::roflol:
hee nan bu karuda bulmuş şeftali gibi herifi bize hava basiy ben yaptırıyom deyü sen bizimkiler gibisini bulsaydın bu repliği adama yedirirlerdi beee :roflol:
nan tubaynan en iisi ben hakkaten krispide buluşam nan bana bişe ısmarla demez artık heral :roflol:
yoh nan bende datlu alur giderun allahh valla nan tuba koca dötünü kaldırda gidek şu karuya
bitürürüm gelmezseniz yiyecem elbettuba nan falla bu karuya gitmek lazım ama hemen yoksa pis boğaz hepsünü bitürür olum :)))))))))
demi bacım bi günümüz ayrı düşmezdi vallaheee nan iş yok bunnaardaa ben olaydım sabah çokktan geldimdiii
kızz krispi sapuksun deyümü korkuy bu tubiş acep halaaa :roflol::roflol::roflol:
he nan hele krispi karusuna bi gidek mıhlama kuymak terayağ peynir höpletek hergun yaparuk nan naniknanik
nan ramazanda geliyyiiiiiiii ramazan ramazann kahvaltuya gidilir mi kiiituba nan falla bu karuya gitmek lazım ama hemen yoksa pis boğaz hepsünü bitürür olum :)))))))))
heee nan iş yok bunnaardaa ben olaydım sabah çokktan geldimdiii
nan ramazanda geliyyiiiiiiii ramazan ramazann kahvaltuya gidilir mi kiii
ölee olabilir
nede olsa bu krispinin ilgi alanları arasındaaa kadınlarr war kızımm
korkmak normall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?