2009 Kasm Anneleri

demi bacım bi günümüz ayrı düşmezdi valla
tubiş eminönünde buluşmaya cesaret edemedi evemi gelecek peh peh peh:roflol::roflol:

biraz daha gelmezseniz yok size mıhlama neyynnn hakkınızı kaybedersiniz

valla öle olurdu kızz yanlız otcamaa sağa gelirdim,tubaya giderdim,cerenimoya giderdiimm bıkardınız nan bendennn mafoldumben

gelemez ayyy korkmuş bi kereee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan ramazanda geliyyiiiiiiii ramazan ramazann kahvaltuya gidilir mi kiii
ölee olabilir
nede olsa bu krispinin ilgi alanları arasındaaa kadınlarr war kızımm
korkmak normall

nan oruçmu tutacan sankiii lmaz:lmaz:

kaydirigubbakcemile3 nan artık tanıyok bırak ilgi alanını bak cerenimoda var korkmaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee nan bu karuda bulmuş şeftali gibi herifi bize hava basiy ben yaptırıyom deyü sen bizimkiler gibisini bulsaydın bu repliği adama yedirirlerdi beee :roflol:
hee yaa seninde benimki bi kocan olsaydıı bak bakalımm kim kimee yediriyo o repliğiii kaydirigubbakcemile3
nan tubaynan en iisi ben hakkaten krispide buluşam nan bana bişe ısmarla demez artık heral :roflol:

yoh nan bende datlu alur giderun allahh valla nan tuba koca dötünü kaldırda gidek şu karuya
ben bulurum sana yolda ısmarlatıcak bişeylerrr
ayy şekerim düştü başım döndüü şurda acık bişeyler yiyelim der genede ısmarlatırımm :lepi:
lan hiç nazlanmayı bilmiyiniz nannn :mymeka::mymeka:
taş olsa yuttururum olum ben bu repliğii :lepi::lepi:
anam sen yutturursunda biz yutturamayızz :umursamaz:
eğer buluşurda giderseniz gene bi yolluk ister nan :roflol:
en iyisi orda buluşun :roflol::roflol:
hee bende onu diyommmm ben yine yapacağımı yapar ısmarlatırımm :lepi:
demi bacım bi günümüz ayrı düşmezdi valla
tubiş eminönünde buluşmaya cesaret edemedi evemi gelecek peh peh peh:roflol::roflol:

kızım o aralar senin adın iyice sapuğa çıkmışttııı :1ninca:
seninlen buluşup ırzımı namusumu tehlikeye atamazdımm
ama cerin karısıda olursa gelirimm
ikimize birden bişey yapamazsın yaaa sositososito

he nan korkmuş bikere ödlek:roflol:

cerine güveniyon heee bana hala güvenmiyon ölemii
nan baktınki karşına sapık çıktı dönersin geri ikinizi birden napm nan koca dötlüler:roflol:

bende öle didim kızz bulur o ısmarlatcak bişe dedimmm kaydirigubbakcemile3 aynı kafadanız yaa nan dilinden anlıyımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam o eskide kaldı nan artıkk :mymeka: boğaz varmış nan gittt kaydirigubbakcemile3 kooşşşş kaydirigubbakcemile3

he nan korkmuş bikere ödlek:roflol:

:roflol::roflol: hee yaaa cüssesine bakanda bişe sanırr :roflol::roflol:

cerine güveniyon heee bana hala güvenmiyon ölemii
nan baktınki karşına sapık çıktı dönersin geri ikinizi birden napm nan koca dötlüler:roflol:

sapıklan karşılaşmış hangi karıı kurtulmuş nan
zarf mı atıyon nan bizeee lmaz:
hem koca dötlü olarak bi ben warımmm sositososito
cerenimodaaa tığ gibiymişşşşş görenler ölee diyee

he nan cüsseme bakarsan 1.55 lik krıdan bu kadar korkulurmu nan kendüsü beni bi kalemde ezer geçer cüssesiylen asıl korkması gereken benim

anam napıyımmm kötü huyluu bi kocam warr :çok üzgünüm:
şimdi desem böle bölee hayyatta izin wermezz amaa eda bana bi iki replik uydurursaa onu yutturuppp gelebilirimm sositososito

anacım ben bi düşünem çünkü böle konularda tecrübem yokk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam napıyımmm kötü huyluu bi kocam warr :çok üzgünüm:
şimdi desem böle bölee hayyatta izin wermezz amaa eda bana bi iki replik uydurursaa onu yutturuppp gelebilirimm sositososito
hadi nan ne yap et gel bacım
vereliniortakvereliniortak aynen katılıyorummm :roflol:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

tubiş naaan o biden korksun olummm sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…