2009 Kasm Anneleri

he yaaa ev dar dolanmak için balerin olmak lazım benim evde :roflol::roflol:

he yaaaa bende çok çirkinleştim neden böle oldumki hamilelik beni çirkinleştirdi herkes öle dedi bağa busede çok güzelleşmiştim yaaaa yüzüm bile çil çil leke oldu

maşallah tubişimde tam balerin gibin hee incecikk delikafaduldendelikafadulden
sözde kız cirkinleştirir erkek güzelleştirir diyolar :1ninca::1ninca:

ohh afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
kızz kocişim almış ateşölçerimizii :lepi:

saol bitanem ilk defa kahve içit oğlum pek mutlu oldu yaa cocuk bu neki die seviniyy:roflol::roflol:

ay canım hayırlı olsun evde inşallah en az kullandığın sey o olsun sağlıklı sıhhatli olsun egemizzŞeniz kaca almıs bizim dediğimizi mi almısss:uhm:

anam senin her halin güsel yerim nan ben seni Şeniz

bilin bakalım ben görgüsüzü ne yapıom arabayı kurdum bebek arabasını evde sürmeyi öğreniom ay cok yeteneksizim ben bu bebeyi içine koyunca kesin ucurururm kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4:roflol::roflol::roflol:

kkız içine oyuncak bebek te koy. birde çeşitli ayakkabılarla dene topuklularla dene. ben yapmıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilin bakalım ben görgüsüzü ne yapıom arabayı kurdum bebek arabasını evde sürmeyi öğreniom ay cok yeteneksizim ben bu bebeyi içine koyunca kesin ucurururm kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ohaaa nan delüüüü :roflol::roflol:

ege de çok yapıyorlar. bizimkilerde manisalı şu sıralar yapıyorlardır. birde menemen yapıyorlar oda güzel oluyor biberli biberli. dur yarın arayayaımda bolca yapsınlara.s

hee bizde zati kapakları filan manisadan alıyıkk kaydirigubbakcemile5
benim kocişte manisalı gııı seninkidemi yoğsamm CADIARZU

ohh afiyet olsun cnmm opuyorumnanaktan
kızz kocişim almış ateşölçerimizii :lepi:
nasıl kulaktanmı yoksa koltuk altındanmı kulaktan olanlar daha iyi bence çarçabuk saniyede ölçüyon benimki kıraftın kulaktan ölçenlerden 1.5 sene önce 45 tl ye almıştım

yok yok çirkinleştim ama olsun nan bebem için feda olsun
kız bebek arabası sürmek maharet istii haaaa hele yokuş aşağı inerken allah korusun elinden kaydımı gitti bebek

saol bitanem ilk defa kahve içit oğlum pek mutlu oldu yaa cocuk bu neki die seviniyy:roflol::roflol:

ay canım hayırlı olsun evde inşallah en az kullandığın sey o olsun sağlıklı sıhhatli olsun egemizzŞeniz kaca almıs bizim dediğimizi mi almısss:uhm:

inşallah anacıımm :Saruboceq:
braun 4520 almış cnm hepsi buradadan almış sırnaşık şey
96 liramış süprüz yapmış bağaaa sırnaşık şey

kkız içine oyuncak bebek te koy. birde çeşitli ayakkabılarla dene topuklularla dene. ben yapmıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok: kızzz bidenemizdee akıllı uslu değiliz haaa :roflol: sankim seçmece toplanmısız kasım ayınaaa :roflol::roflol:

umarım hiç kullanmadan eskir canım.

inşallah cnmm :Saruboceq:

nasıl kulaktanmı yoksa koltuk altındanmı kulaktan olanlar daha iyi bence çarçabuk saniyede ölçüyon benimki kıraftın kulaktan ölçenlerden 1.5 sene önce 45 tl ye almıştım

kulaktan tatlım,braun budaa 96 liraya almış kociş zemuszemus

he kız borlulu köprübaşına bağlı

benimkide çobanisalı cnm kaydirigubbakcemile5

he nan bide öle yapam ama coookkk güzelll araba tavsye ederimm rengide süperrrropuyorumnanaktan

yok yok çirkinleştim ama olsun nan bebem için feda olsun
kız bebek arabası sürmek maharet istii haaaa hele yokuş aşağı inerken allah korusun elinden kaydımı gitti bebek

he nan bende marifetlenmeye calısıom işte arkadasım öğretioozemuszemuszemuszemus

offf yaaaaaaaaaaa mantar oldum galba nan geberecem kaşıntıdan elim şeyimde kaldı töbeeee yane dışardan kaşıyom nan bu çıtırtı karusu hemen ters tarafa çeker şimci haa :olmaz:
nan nehir senin şu sirkeli su mantara ii gelir mi acep olum yanıyom nan çok kaşıniy benim kuş :kedi:

inşallah cnmm :Saruboceq:

kulaktan tatlım,braun budaa 96 liraya almış kociş zemuszemus

benimkide çobanisalı cnm kaydirigubbakcemile5

ay bazen çocuğu acile getirdiğim zaman hasta olunca ateş ölçecekler tutup en eski model cıvalı ateş ölçerle yapıyolar anam oda 10 daqkika sürüyo çocuk ağlamaktan patlıyo sinir oluyodum dedimki bi dfaha hastaneye gidersem ateş ölçerimi yanımda getirecem onunla baksınlar sinir oluyodum

Back
X