2009 Kasm Anneleri

offf yaaaaaaaaaaa mantar oldum galba nan geberecem kaşıntıdan elim şeyimde kaldı töbeeee yane dışardan kaşıyom nan bu çıtırtı karusu hemen ters tarafa çeker şimci haa :olmaz:
nan nehir senin şu sirkeli su mantara ii gelir mi acep olum yanıyom nan çok kaşıniy benim kuş :kedi:

:1shok: kuşum kıyamam sağa kızzz bi soğuk sulan yıka iyi gelir belkim heee :kedi:

nan temsili resmini koyammı kendininkinimi farkedermi simdi iki saat cekemmi herseyini toptan cekecem nanzemuszemus

nan ne temsiliii sürerkene çekil hattaaa kaydirigubbakcemile3

ulan o tempraynan üstünden geçerim olummmmmmmmmmm sen kendine bak nannnnnnnnnnnn damperli kamyonnnnnnnnnn lülülülülülü

:mymeka: memişime laf et emmee gıiıma dedirtmem nan bi damladur gıcımm :roflol::roflol:

offf yaaaaaaaaaaa mantar oldum galba nan geberecem kaşıntıdan elim şeyimde kaldı töbeeee yane dışardan kaşıyom nan bu çıtırtı karusu hemen ters tarafa çeker şimci haa :olmaz:
nan nehir senin şu sirkeli su mantara ii gelir mi acep olum yanıyom nan çok kaşıniy benim kuş :kedi:

valla zerrin sormus doktoruna ii gelir demiş ama bilemiycem mantar değil tahrişse cok yanıosa hemsire arkadas var krem sürsün arko marko dio kaydirigubbakcemile5

anaaaaa ne duruyon nan gitsene kocişinin yanına yanıyom diyon bacım aaaaaaaaaa
bana bak o halde gelme bana bulaşır mazallah şimdi, şeyimlen uğraşamam
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ulan o tempraynan üstünden geçerim olummmmmmmmmmm sen kendine bak nannnnnnnnnnnn damperli kamyonnnnnnnnnn lülülülülülü
bende kurbağa arabasıyım:roflol::roflol:

bana fazla bile bende boy yok anam fazla geli

:mymeka: memişime laf et emmee gıiıma dedirtmem nan bi damladur gıcımm :roflol::roflol:

tabe tabe gıçında memişlerin gölgesinde kaluy ondan sağa öle geliy olummmmmmm delikafadulden
kuçi yaaaaaaa tempra didi bağa ama acaip güldüm haa :roflol::roflol::roflol:

valla zerrin sormus doktoruna ii gelir demiş ama bilemiycem mantar değil tahrişse cok yanıosa hemsire arkadas var krem sürsün arko marko dio kaydirigubbakcemile5

zerrin benim nan ben bişi sormadım doktora falan :bbo:
evet tahriş durumu söz konusu ya travacort var bende mantar için verdiydi dr onu sürdüm bi zararı olmas işallah bebikoya arko falan yok evde gıı

nan bu vaziyette kocamın yanında ne işim var abuu hırt hırt kaşınıyom diğer odaya kaçtım loo kaydirigubbakcemile3 şimdi parçalıyacam elimde kalacak bebişte ağzımdan çıkar artık :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: fenamı nan 1 aydır ayrısın kocişten eccük bulaşsın sağada bu ates haliiii :roflol::roflol:

:nan eda oha yarı cıplak oturuom cekemem kendimi :roflol::roflol::roflol:

olsun nan kız kızayıkk emme benim içimde 6mm pipili bi oğluş var ona garanti verememm :roflol::roflol:

tabe tabe gıçında memişlerin gölgesinde kaluy ondan sağa öle geliy olummmmmmm delikafadulden
kuçi yaaaaaaa tempra didi bağa ama acaip güldüm haa :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: anam bende gülüsek diye didim zatiii :roflol::roflol:
kuzuum yoksam sende popişin p si bilem yokk laelaelaelaelae

zerrin benim nan ben bişi sormadım doktora falan :bbo:
evet tahriş durumu söz konusu ya travacort var bende mantar için verdiydi dr onu sürdüm bi zararı olmas işallah bebikoya arko falan yok evde gıı

sen değil nan zeren kaydirigubbakcemile3

nan bu vaziyette kocamın yanında ne işim var abuu hırt hırt kaşınıyom diğer odaya kaçtım loo kaydirigubbakcemile3 şimdi parçalıyacam elimde kalacak bebişte ağzımdan çıkar artık :roflol::roflol::roflol:

nan kuşun emanetmi duriii orda öle hemen koparmı o nan bırak kocişin kaşısın sen ne görüyonda ne kaşıyon nan tırmıhlan dene güzel kaşır :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: fenamı nan 1 aydır ayrısın kocişten eccük bulaşsın sağada bu ates haliiii :roflol::roflol:

olsun nan kız kızayıkk emme benim içimde 6mm pipili bi oğluş var ona garanti verememm :roflol::roflol:

:roflol::roflol: anam bende gülüsek diye didim zatiii :roflol::roflol:
kuzuum yoksam sende popişin p si bilem yokk laelaelaelaelae

sen değil nan zeren kaydirigubbakcemile3

yok anam kalsın uğraşamam şeyimlen yorgunum zatiii şeyimi kaşıyacak mecalim yok:1no2::1no2:

tubanın yayınladığı videoyu izliom cok manalı olmus yaaaaaaaaaaaa mal de bana kazımmmmmmmmmm kirli konus benimleee hahahhahahaha :))))))))))))))))))))))))

tubanın yayınladığı videoyu izliom cok manalı olmus yaaaaaaaaaaaa mal de bana kazımmmmmmmmmm kirli konus benimleee hahahhahahaha :))))))))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyom valla çok uykum geldi yarın görüşürüz öptüm sizi

hadi iyi geceeleeerr cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X