vallah ben çok tüğsüz doğmuşum zaten babamda tüğsüz bi adam anamda normal tüğlübadem yaginin kil yaptigini herkes bilir ama zeytinyagini ilk senden duydum,,hem diyorum yaa senelerce kullandim güneslenirken biseycik olmadikaydirigubbakcemile5
hem bebekler öyle yada böyle zaten killi dogmuyolarmiCADIARZU
amann canım işi gücü boşver tek sağlığımız yerinde olsun valla bu konuda hiç pimpirikli değilim olursa olur olmazsa olmazbendede nasıl bir terleme hareket ettiğim anda damlalar halinde heryerimden akıo
yazın ortasında hastalandık püffffff iş güç yapamıom yaaaaaaaa
slm arkadaşlar nasılsınız bi problem yok demiii
bende sünnet mevlüdüne gittim.evde geldım anca.azcıkuzancam 5 dk bakayım
iyi demı herkes
vallah ben çok tüğsüz doğmuşum zaten babamda tüğsüz bi adam anamda normal tüğlü
şimdi kocamda bende tüğsüz oldumuza göre bebeğimizde tüğsüz olabilir
fekat sülaleden tüğlü birinede çekebilir umarım tüğsüz olur kızım :Saruboceq:
hayırlısı bakalım ne çıkacak bebeğin iri mi benimki normaldi kilosu gerçi iki haftadır bebeğim ne durumdadır bilmiyom sağlık ocağına gittim bu gün hiç kilo almamışım hatta 1 kilo vermişim acaba bebek kilo almış mı inşallh o almıştım ben almazsamda
ben kacayrum millet
kendinize iyi bakin bebeklere dahada iyi bakin
aksam gelirm yine
nan amcası tüğlü ama babannesi sıfır tüğlü akça pakça
falla benim oğluş olcak varsın kıllı olsunnn yerimsenibenbadem yaginin kil yaptigini herkes bilir ama zeytinyagini ilk senden duydum,,hem diyorum yaa senelerce kullandim güneslenirken biseycik olmadikaydirigubbakcemile5
hem bebekler öyle yada böyle zaten killi dogmuyolarmiCADIARZU
yağma yook ben hallettim guzummm bidaa töbe gelmes buraya:lepi:gönder hacı buraya birlikte parçalayalımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ne yaptı yavrum
attım nan stresss :lepi: karı korktu fallaaa:kedi::kedi::kedi:
keşke parcalasaydın stress atardın :lepi:
ooffff canım çok sıkıldı yaaaa du bi kornet kapıgeleyim :icecream:
ulen çıtırtı yine yaptın yapacağını
wanna senin yüzünden uğramaz oldu buralara sen geldin o kayıp:roflol::roflol::roflol:
öpüp geldin mi wc yi yerleri:roflol::roflol:
ay benimde arkadas gelcek yemek yiyip çıkcasssssssssss yoksa yine uyuycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne nan böle arkadaş arkadaş yeterdaaa otur mıçının üstüne nan aaaaaaaaaaaaaaa:mymeka::mymeka:
nan van a tayin oldu 10 gün sonra gidecek son gezmelerimizi yapıosss:1no2::1no2:
iyi hadi yapın son gezmelerinizi doğuracaksın sokaklarda beeeeeeeeeeeeee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?