kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sıcak içmiyim yaavv :kedi:
sus nan dal gibi karısın ne istiyin daha allahtaaannnn naniknaniknaniknanik
anam kızz benim kociş falla hayatta öle bidaha dönmez yaa benim bu işi kocasız yapmam lazımdı emme onsuz izmirdede bi yere gidemiyim şöför o kaydirigubbakcemile3
ama ne görsek ne begensek hemen alıy öle gezmeyi sevmiyy mafoldumben
anam benimde canım çekiyo emme midemi çok fena yakıyo o yüzden fazla yaklaşamim tatlıyakız valla öyle oturup kalkıp yemekte yemiyom.aksine az yiyom ama nasıl alıyom anlamadım gitti.gerçi ben tatlıyı çok kaçırıyom.bırakam tatlıyı offffffff ne etcem beeeeeeeeeeeeeen
nehir özgee arkadasınlan çıktı gelecükmüşşş
edacım çok pahalı ya oto koltuğumu alıyon nan sen
valla ben aldım güsel de geldi 13 ytl neyine yetmez ki
anam benimde canım çekiyo emme midemi çok fena yakıyo o yüzden fazla yaklaşamim tatlıya
habu kadun bizi iyice sattı :1no2::1no2:
edacım kociş de yoruldu o da sevmez ama biz herşeyi uyguna alak diye yola çıktık ya
o benim hemen kara vermeme bile kızar o yüzden dışarı çıkıp konuşup öle alışveriş yaparız genelde
pişman olmamak için hatta kendimiz tatmin etmek için aldıklarımız ürünlerin aynısını sormaya bile ölesiye mağazaya girdiğimizde oldu fiyat aldık sonra içimiz iyice rahatladı ohhh dedik ucuza kapatmışız deyü karı koca delüyüz işte bizzemuszemus
cerin karısı arazi olduu :1ninca:
anam benimde canım çekiyo emme midemi çok fena yakıyo o yüzden fazla yaklaşamim tatlıya
habu kadun bizi iyice sattı :1no2::1no2:
kıslar ya habire delü delü anlatıyom da
aklıma takıldı da biz hamile gecelik alcakmıyız yawww
tubişim kürkçü han sırasında onun eccük yukarısında adam harbiden uygun fiyat veriyo ama nakit alırsan
bide pazarlığı baştan yap heeee biz hepsini kağıda yazdırdık sonra döndük aldık valla
sonra verdiği fiyatı oda unutur
bacım ben gecelik almayacam.pijama alcam valla normalde giyemiom gecelik o zaman hiç giyemem.
kıslar ya habire delü delü anlatıyom da
kızlar isim listesi hazırlıyom şimcik aklımda şunlar var
barış
furkan
kerem
liste çok kısa biliyom emme elbet bulacam bişeler daha
aman yeme bacım yeme.bende yemeyecem artıkın.
ben almadim canim gerek duymadim hayatimda zaten gecelik giyemem ama eger sezeryan olursa sart oluyomus gecelik giymek pijamalarin lastik yeri sezeryan dikisne denk gelio diyolar...kıslar ya habire delü delü anlatıyom da
istesemde yiyemiyom zatiii
midem çok fna oldu beee şurup içtim çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?