2009 Kasm Anneleri

burada hamile kiloduna kadın 15 den baslıyo dedi nerden bulcam öle hamile külodunu yaa
cok pahalı bide ben giyer cıkarır atarım diye düşünüyodum bakam öle ucuz denk gelirse alırım denk gelmezse 1 tane alırım bende hamile kulodu

takıntılıymış nan benim kadar takıntılı olma nan ben giydiysem sen hayde hayde giyersin
tanga al o zaman pedin neresini tutacaksa :roflol::roflol::roflol:

valla markası Jel cnm kompedan mağazası varmı ordan aldım ben çok kaliteli yaa zemuszemus

takıntılıymış nan benim kadar takıntılı olma nan ben giydiysem sen hayde hayde giyersin
tanga al o zaman pedin neresini tutacaksa :roflol::roflol::roflol:

öle değil kızz kilotu giyerim büyükmük farketmez dee her tuvalette değişmek isteyebilirim mafoldumbenmafoldumben
malumuz biz başak burcuyuz anam takarız böle seyleree :kedi::kedi:

ya ne hamile kilodu alcan büyük beden anane kilodu al xl zaten sonra bi işine yaramıycak

ay tangada doğum sonrası çok seksi olur şişmiş döte :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: hee tam tangalık şimdi durumumuzzz nannnn :roflol::roflol::roflol:

ya ne hamile kilodu alcan büyük beden anane kilodu al xl zaten sonra bi işine yaramıycak

anama veriririm nan o giyerr :roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kusum burda kompedan magazası yaa

kimse beni sallamıyy bende surda spor yapem barii hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
aha takıyom bacım ben seni

kız boşver hamile donunu ben almayacam.alırım kocakarı donlarından kocaman kocaman

sen genel anestezimi oldun
benimde anestezi fobim var
genel evet ama dedim ya çok memnunum yani benim gibi ameliyat olanların karşısında daha rahattım doktor aferin dedi çabuk toparlamışsın dedi bağa
anaaaaaaaaaaam sen daha bi çatlak.az bi moral verem korkutmayam yoooooook karı anca korkutuyo bizi.valla yaparkene heeeeeeeç bunlar gelmedi aklıma :kedi:
gelmez tabi anca aşna fişne demi al sana şimdi mecbursun onu çıkarmaya geri gitmez artık :roflol::roflol:
kimse beni sallamıyy bende surda spor yapem barii hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
nan derin mevzulardayız gidiyoruz doğuma:roflol::roflol:
nan hamile kilodu adı altında olduğu için pahalı normal al sana bacım büyüklerden kuşum
hayırlısı olsun artık yaa inş. normal olar yoksa psikolojik olarak kendimi hazırlamam zor olcek

merak etme ben seni hazırlarım doğum psikolojisine:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…