kimse beni sallamıyy bende surda spor yapem bariihihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
kız ben hamşle kilotu aldım öle güzelkii çokta kaliteli 2 liraya aldım 5 dene onnarı açmadım doğum arkası giyecem deyüü 5 dene daha alcam yeter :lepi: ben öle bi donlan gn bıyu duramam kızz ben çokm takıntılıyım yaaa mafoldumben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen adamı öldürüsün nann :roflol:
ayy varyaa korkutmak gibi değilde benim yengem doğum yaptıydı normal eve çıktı ertesi gün dediki eda bi bak benim dikişimi attı ne oldu çok acıy altım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bi baktım kızzz yemin ederim iki delik birleşmiş nannn :1ninca::1ninca::1ninca:
ben kaç ay unutamadım o görüntüyü 6 dikişi vardı ama poposuna kadar dikikti yaaa mafoldumbenmafoldumben
kız ben hamşle kilotu aldım öle güzelkii çokta kaliteli 2 liraya aldım 5 dene onnarı açmadım doğum arkası giyecem deyüü 5 dene daha alcam yeter :lepi: ben öle bi donlan gn bıyu duramam kızz ben çokm takıntılıyım yaaa mafoldumben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen adamı öldürüsün nann :roflol:
ayy varyaa korkutmak gibi değilde benim yengem doğum yaptıydı normal eve çıktı ertesi gün dediki eda bi bak benim dikişimi attı ne oldu çok acıy altım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bi baktım kızzz yemin ederim iki delik birleşmiş nannn :1ninca::1ninca::1ninca:
ben kaç ay unutamadım o görüntüyü 6 dikişi vardı ama poposuna kadar dikikti yaaa mafoldumbenmafoldumben
delüüüüüü :roflol::roflol:
kimse beni sallamıyy bende surda spor yapem bariihihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
canım normal doğum yaparsan kanaman fazla oluyo o yüzden hasta bezi alacaksın bi kaçgün sonra bebeğin bezlerinden kullanabilirsin çok ideal oliiii
takıntılıymış nan benim kadar takıntılı olma nan ben giydiysem sen hayde hayde giyersin
tanga al o zaman pedin neresini tutacaksa :roflol::roflol::roflol:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ösge senin burcun ne
ay tangada doğum sonrası çok seksi olur şişmiş döte :roflol: :roflol: :roflol:
burada hamile kiloduna kadın 15 den baslıyo dedi nerden bulcam öle hamile külodunu yaa
cok pahalı bide ben giyer cıkarır atarım diye düşünüyodum bakam öle ucuz denk gelirse alırım denk gelmezse 1 tane alırım bende hamile kulodu
takıntılıymış nan benim kadar takıntılı olma nan ben giydiysem sen hayde hayde giyersin
tanga al o zaman pedin neresini tutacaksa :roflol::roflol::roflol:
burada hamile kiloduna kadın 15 den baslıyo dedi nerden bulcam öle hamile külodunu yaa
cok pahalı bide ben giyer cıkarır atarım diye düşünüyodum bakam öle ucuz denk gelirse alırım denk gelmezse 1 tane alırım bende hamile kulodu
ay tangada doğum sonrası çok seksi olur şişmiş döte :roflol: :roflol: :roflol:
ya ne hamile kilodu alcan büyük beden anane kilodu al xl zaten sonra bi işine yaramıycak
merak ettim ama yayla ilgili hiç bilgim yokyayy bacım:lepi: noldukinee
valla markası Jel cnm kompedan mağazası varmı ordan aldım ben çok kaliteli yaa zemuszemus
öle değil kızz kilotu giyerim büyükmük farketmez dee her tuvalette değişmek isteyebilirim mafoldumbenmafoldumben
malumuz biz başak burcuyuz anam takarız böle seyleree :kedi::kedi:
aha takıyom bacım ben senikimse beni sallamıyy bende surda spor yapem bariihihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
ya ne hamile kilodu alcan büyük beden anane kilodu al xl zaten sonra bi işine yaramıycak
genel evet ama dedim ya çok memnunum yani benim gibi ameliyat olanların karşısında daha rahattım doktor aferin dedi çabuk toparlamışsın dedi bağasen genel anestezimi oldun
benimde anestezi fobim var
gelmez tabi anca aşna fişne demi al sana şimdi mecbursun onu çıkarmaya geri gitmez artık :roflol::roflol:anaaaaaaaaaaam sen daha bi çatlak.az bi moral verem korkutmayam yoooooook karı anca korkutuyo bizi.valla yaparkene heeeeeeeç bunlar gelmedi aklıma :kedi:
nan derin mevzulardayız gidiyoruz doğuma:roflol::roflol:kimse beni sallamıyy bende surda spor yapem bariihihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
nan hamile kilodu adı altında olduğu için pahalı normal al sana bacım büyüklerden kuşumburada hamile kiloduna kadın 15 den baslıyo dedi nerden bulcam öle hamile külodunu yaa
hayırlısı olsun artık yaa inş. normal olar yoksa psikolojik olarak kendimi hazırlamam zor olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?