ayy kızlar ben simdi size annemin ördüğü alt acma takımını battaniyeyi ekliiim cok güzel olduuuuu
yok kusum burda kompedan magazası yaa
:roflol::roflol: hee tam tangalık şimdi durumumuzzz nannnn :roflol::roflol::roflol:
anama veriririm nan o giyerr :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan anan senin dötünü soktuğun kilodu niye giysin :roflol: :roflol:
kompedandan ne aldın banada söle jel marka hamile kilodumu
burda var o mağazadan
helede normal doğumsa o dikişlerin arasından kayup gider içeri:roflol::roflol:ay tangada doğum sonrası çok seksi olur şişmiş döte :roflol: :roflol: :roflol:
valla markası Jel cnm kompedan mağazası varmı ordan aldım ben çok kaliteli yaa zemuszemus
öle değil kızz kilotu giyerim büyükmük farketmez dee her tuvalette değişmek isteyebilirim mafoldumbenmafoldumben
malumuz biz başak burcuyuz anam takarız böle seyleree :kedi::kedi:
:roflol: nan bende saklarım bidaha doğuracam ozaman giyerimm :roflol::roflol:
hee cnm jel marka hamile donu 2 ytl ye aldım kızz anne donu gibi deell valla çok güzel ayy hem göbeğide toparlar yanii korse giyemicez o bari toplasın nann :lepi:
helede normal doğumsa o dikişlerin arasından kayup gider içeri:roflol::roflol:
heeee nan beş tane alacan işte değiştir
aaa çok ucuzmuş bende yrın alıym ozaman 4-5 tane
ayyy kızlar uykum geldi benim yaaaa gidem kocişi kaldıram yemeğini yesin adam saat iki oldu zatiii bende yatam artık
hee kızz 5 te aldımdı 10 dene oluyy habire değişirin anamda yıkar hemencenee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oldu nan demin anne donu diye tuturduyduunnn :mymeka: zati kaliteli anne donları bile 3 lira felan oluyyy zemuszemus
kenyacım bursada varmış kompedan heykelde
kızz erken daha yazık adama eccük daha bekle yaavvv :kedi::kedi:
genel evet ama dedim ya çok memnunum yani benim gibi ameliyat olanların karşısında daha rahattım doktor aferin dedi çabuk toparlamışsın dedi bağa
gelmez tabi anca aşna fişne demi al sana şimdi mecbursun onu çıkarmaya geri gitmez artık :roflol::roflol:
nan derin mevzulardayız gidiyoruz doğuma:roflol::roflol:
nan hamile kilodu adı altında olduğu için pahalı normal al sana bacım büyüklerden kuşum
merak etme ben seni hazırlarım doğum psikolojisine:roflol::roflol::roflol:
kızz erken daha yazık adama eccük daha bekle yaavvv :kedi::kedi:
saat iki nan zaten üçte kalkacaktı
bizim davulcular geçmeye başlamış bile
yaaa ne çabuk geçiyler beaa :1ninca:
bizim burda gavur daha çok olduğu için davulcu felan yok kızzz :sinifsinif::sinifsinif:
anammm davulcu gecmiyomu
yok cnm geçmişşş:sinifsinif::sinifsinif:
hatta ve hatta bi yer var orda sabah ezanı bile okunmuyo rahatsız oluyo turistler diyee senağlama:1shok::1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?