2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol: hee tam tangalık şimdi durumumuzzz nannnn :roflol::roflol::roflol:

anama veriririm nan o giyerr :roflol::roflol::roflol::roflol:

nan anan senin dötünü soktuğun kilodu niye giysin :roflol: :roflol:

kompedandan ne aldın banada söle jel marka hamile kilodumu
burda var o mağazadan

nan anan senin dötünü soktuğun kilodu niye giysin :roflol: :roflol:

kompedandan ne aldın banada söle jel marka hamile kilodumu
burda var o mağazadan

:roflol: nan bende saklarım bidaha doğuracam ozaman giyerimm :roflol::roflol:
hee cnm jel marka hamile donu 2 ytl ye aldım kızz anne donu gibi deell valla çok güzel ayy hem göbeğide toparlar yanii korse giyemicez o bari toplasın nann :lepi:

ay tangada doğum sonrası çok seksi olur şişmiş döte :roflol: :roflol: :roflol:
helede normal doğumsa o dikişlerin arasından kayup gider içeri:roflol::roflol:
valla markası Jel cnm kompedan mağazası varmı ordan aldım ben çok kaliteli yaa zemuszemus

öle değil kızz kilotu giyerim büyükmük farketmez dee her tuvalette değişmek isteyebilirim mafoldumbenmafoldumben
malumuz biz başak burcuyuz anam takarız böle seyleree :kedi::kedi:

heeee nan beş tane alacan işte değiştir

:roflol: nan bende saklarım bidaha doğuracam ozaman giyerimm :roflol::roflol:
hee cnm jel marka hamile donu 2 ytl ye aldım kızz anne donu gibi deell valla çok güzel ayy hem göbeğide toparlar yanii korse giyemicez o bari toplasın nann :lepi:

aaa çok ucuzmuş bende yrın alıym ozaman 4-5 tane

helede normal doğumsa o dikişlerin arasından kayup gider içeri:roflol::roflol:

heeee nan beş tane alacan işte değiştir

hee kızz 5 te aldımdı 10 dene oluyy habire değişirin anamda yıkar hemencenee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa çok ucuzmuş bende yrın alıym ozaman 4-5 tane

ne oldu nan demin anne donu diye tuturduyduunnn :mymeka: zati kaliteli anne donları bile 3 lira felan oluyyy zemuszemus

hee kızz 5 te aldımdı 10 dene oluyy habire değişirin anamda yıkar hemencenee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne oldu nan demin anne donu diye tuturduyduunnn :mymeka: zati kaliteli anne donları bile 3 lira felan oluyyy zemuszemus

sezeryan olursan kanaman çok az oluyo damla damla onun için sık sık değiştirmene gerek yokki ama normal doğumda kanama çok oluyo onun için lazım olur

genel evet ama dedim ya çok memnunum yani benim gibi ameliyat olanların karşısında daha rahattım doktor aferin dedi çabuk toparlamışsın dedi bağa

gelmez tabi anca aşna fişne demi al sana şimdi mecbursun onu çıkarmaya geri gitmez artık :roflol::roflol:

nan derin mevzulardayız gidiyoruz doğuma:roflol::roflol:

nan hamile kilodu adı altında olduğu için pahalı normal al sana bacım büyüklerden kuşum

merak etme ben seni hazırlarım doğum psikolojisine:roflol::roflol::roflol:

he ya vala doğurcaz mecbur ne edek artık bebişlerin canı sağolsun korka korka çıkacaklar dışarı

kızz erken daha yazık adama eccük daha bekle yaavvv :kedi::kedi:

ben bugün tutturmadım kocama belki günaha girdim ama çok yorgun ve yoğun çalışıo
dedim ilk gün tutma kendini topla öle tut oda ses etmedi zaten bugün ayakta durcak hli kalmamıştı geldiğinde

Back
X