2009 Kasm Anneleri

herkezeeeeeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

HAyırlı ramazanlar inşallahhhhhhhh. bu sene tutamuyorum ama nedense ramazan olması bilke benim içimi çok ferahlatır. gece 3 de sahura kaltyık çocuk gibi heyevanlıyıdım.... ınşallah bugünde ilk iftarımız acarız.........
hepinizi kocaman öpüyorum

ben tuzlatcam ,işteee ama nasıl olduunu bilmiyom valla kocişim kadar terleyen birini daha görmedim ama teri de heeç kokmuyo yaa
heralde gidip bebişin göbeğine tuz dökcek halimiz yok kafamçokkarıştı

bu arda dilmuhcum angarada netcen gııı istanbulda ev varsa heeç angarayı düşünme derim valla istanbulun tek zorluğu yaşam şartları ama evin varsa oh ne rahatt
ankarada ne gezcek yer var ne bişey istanbula alışan biri burdan hiç hoşlanmaz ben saa deyimm bi kere deniz yok :sinifsinif:
hem eşinin akrabalarından uzak olmak daha ii değilmiii

gezilcek bi yer yok zaten :roflol:

günaydın kasım annişleri
kızımlan bi görmeye geldik sizi yerimseniben
anaaam 30, haftaya dayanmışsınız
zaman ne cabuk geciyor yaaa

arkadaşlarrr günaydınnnnnnnnn a.s.
hayırlı ramazanlar olsun inşallah hepimize...
bereketiyle feyziyle hepimizi kuşatsın inşallah bu mubarek ay.:Saruboceq:
dualarınızdan eksik etmeyin habu kardişinizi hemiii cancanlarımm yerimseniben

cerinim ebişim adacımm ramazanınız mübarek olsuuunnn
valla gece kocişim yalnız yalnız kalktı yedi sahurunu kıyamaaamm ben de sabah kalkıp yaptım kahvaltımı evde şimdi de öğlen yalnız yemee çıkcam çok sıkıcıııı
gece nettünüz nan okumadım geçmişii

cerin nan şimdi gördüüümm :1shok: 3.5 kilo doğurmuşuun allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın

hee yaa çaktırmadan kaçtı bidee alçak karuuuu :mymeka:

ya gece kociş kaptı pc yi nan Çok üzgünüm çoook yok gs nin maçı yok kenarbahçenin maçı deyü deyü hem tv yi zapetti hem pc yi anam bende sızmışım zaten it gibi gezdim ya bütün gün aniknanik

ebişşş gı gece şemmameye kaa oynamışın nan kuduruk hatunnnn kaydirigubbakcemile3
he gıııı emme şincik dötümü kaldıramıyom nannnn 30 haftalık hamile bi arkadaş var önce ki hafta bi yakınının düğünü için çok koşturmuş yorulmuş bebek iyice aşşa inmiş gıııı doordu doorcak zaten karnı da çok şiştiydi..

zeytun karusu deluler gibi alışveriş yapmış saatlerce kocişiynen herbişesini almış bebesinin bi tek karyola alacamış onu da belirlemiş yakında alır heral gerisi hep geyik nan kaydirigubbakcemile3

sebamedin pişik kremi çok etkili haberiniz olsunyerimseniben
ben ondan aldıımm :lepi:
göğüs kremini ihmal etme gerçekten faydası oluyor:lepi:
lansinoh aldım emme daha heeç sürmedimm

nan siz gece nasıl pc açıyonuz yaa ben dün dedim bu sefer uyumıcaam gitcem puzzle muzzle yapem bebmin dolabını boşaltem bişeylerle uğraşem de sızmayem ammaa gene olmadıı kocişin dizini görünce dayanamadım gene sızdım yaa kocişle görüşemiyoz bilene artııkkafamçokkarıştı

abbaaaoowwwwwwwwww :1shok::1shok::1shok: anam tikat edek nannnnn allahım sen koru ya reebimmm :Saruboceq:

anaaam ben de 30. haftaya girdim gııı kafamçokkarıştı
dötümü kaldırmam bundan soora bu da beele bilinee :lepi:
zati artık servise kaa arabayla gidip gelmeye başladım yokuş inip çıkmamak için :roflol:
zeytun karusu deluler gibi alışveriş yapmış saatlerce kocişiynen herbişesini almış bebesinin bi tek karyola alacamış onu da belirlemiş yakında alır heral gerisi hep geyik nan kaydirigubbakcemile3
anaa cici topicine koymuşmu gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…