hoşbulduk balımmopuyorumnanaktan ya bu bebek doğumu nedir yok 3 buçuk kilo felen ne kaçırdım ebisceylen aranızda şakamıdır nedirr
Güzel canım uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan azıcık daha büyük olmalı diye düşünüyorum ama yok kısa süreli dersende yukarıda dolap kısmına gerek yok minik bir beşikte aynı işi görür ama görünümü kullanımı :hooray:
Yok dinlenme zamanı canım.Bu aylarda dikkat edin dedi doktor Erken doğum riski için karnınıza kramp gibi ağrı oluyorsa sonra yumru gibi kasılmalar ve akabinde sancılar minik minik oluyorsa sonraa su gelmesi vs yaşanırsa hemen doktora vınn herşeyiniz ayarlı olmalı yani doktorunuz ayarlamalı hastane vsvsvs diye mini bir konuşma yaptık herkez tırssstı kaydirigubbakcemile3Allahım sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
ay nası kaçırırsın şekerim bi gun ebiş sohbetin ortasında bi bayanın doğum hikayesini alıntı yaptı geceydi bizim canlizde saf saf aa hayırlı olsun maşallah bizim bebeler daha 1 kg sen nası 3.600 doğurdun deyince ciddi ciddi hepimiz yarıldık tabe gulmekten şimci kaldı öyle muabbet dunde bizim bi akraba doğurmuş 3.5 kg bende onu yazdımda gızlar ondan öle guluyler bacım olay budur yanee
bu aradaa beşik çok hoş gorunuyo ama o ust rafları kullanabilcen mi beşikten dolayı uzanmak zor olmas mı ya bana biraas ole geldi de :uhm:
nazlışşş hoşgeldin kıs yormayın artık kendinizi kıdemlilerrr bizim daha haftamız çüçük o yuzden fır fır geziyos ama siz dikkat edin gııı
saol canım tecrübeli bi anneden tavsiye benim için önemlii bakalım daha zaman var ama daha büyük bir şey maalesef odama olmuorr bu arada ben ayın 4.de doktordaydım benim şikayetlerim vardıı aynı bahsettiğin gibii bebbek çok hereketlii sanki karnım yarılcakmış gibii bide heraketti çok aşağıdaydı doktor muayene etti aşağıdan bebek gayet yerinde ip atlasan bişey olmas ama atlama dedii sıksık wcye gitmemde iltihaptanmışş bende tırsmıştım ama bebeğin ağırlaşınca bı sıkıntılar norml dedii
nazlışşş hoşgeldin kıs yormayın artık kendinizi kıdemlilerrr bizim daha haftamız çüçük o yuzden fır fır geziyos ama siz dikkat edin gııı
efet ben en son sizden soora pikniğe gittim valla yok benden geçmiş dedim bundan soora gezmiyom artık yatışşşş zaten ramazanda gezemeyiz belki akşamları bi kaç lışveriş merkezi yaparız o kaa
yaa kızlaaarr taam iyi hoş oruç tutmuyoz da ben atıştıramıyom beele herkes karşımda oruçluykeen su da içip duramıyommm her su içceemde odadan çıksam odada oturmamam lazım gııı nediyonuz siizz
yok cnm geçmişşş:sinifsinif::sinifsinif:
hatta ve hatta bi yer var orda sabah ezanı bile okunmuyo rahatsız oluyo turistler diyee senağlama:1shok::1shok::1shok:
destna eve gidince bakiimm üzerinde yazıyodur yarın yazarım lansinohun fiyatını biz büyüğünden aldıydık sanki ama nehir küçüğüne 16 demiş sanki bizimki de o kaa gibi bişey hatırlıyom ben emmee bi bakmak lazım
yaa anlayışla karşılarlar eminim de işte sıcak ya bi de insanlar zaten susuzluktan ölcek karşılarında su içmek de garip olcaakk oof allahımCanım onlar seni zaten anlayışla karşılarlar sende özellikle su içerken çaktırmadan iç yada başka bir odada sorun olmaz.Ya o göbişi görüpte su içmeni hiç hiççç kimse sorun etmez yerimseniben
ArkadaŞlar meraa bende kasın annesİyİm gÜn yaklaŞtıkÇa Çok heycanlanıyorum ve korkuyorum sİzİnde benİm gİbİ korkularınız varmııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?