2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk balımmopuyorumnanaktan ya bu bebek doğumu nedir yok 3 buçuk kilo felen ne kaçırdım ebisceylen aranızda şakamıdır nedirr

ay nası kaçırırsın şekerim bi gun ebiş sohbetin ortasında bi bayanın doğum hikayesini alıntı yaptı geceydi bizim canlizde saf saf aa hayırlı olsun maşallah bizim bebeler daha 1 kg sen nası 3.600 doğurdun deyince ciddi ciddi hepimiz yarıldık tabe gulmekten şimci kaldı öyle muabbet dunde bizim bi akraba doğurmuş 3.5 kg bende onu yazdımda gızlar ondan öle guluyler bacım olay budur yanee

bu aradaa beşik çok hoş gorunuyo ama o ust rafları kullanabilcen mi beşikten dolayı uzanmak zor olmas mı ya bana biraas ole geldi de :uhm:

saol canım tecrübeli bi anneden tavsiye benim için önemlii bakalım daha zaman var ama daha büyük bir şey maalesef odama olmuorr bu arada ben ayın 4.de doktordaydım benim şikayetlerim vardıı aynı bahsettiğin gibii bebbek çok hereketlii sanki karnım yarılcakmış gibii bide heraketti çok aşağıdaydı doktor muayene etti aşağıdan bebek gayet yerinde ip atlasan bişey olmas ama atlama dedii sıksık wcye gitmemde iltihaptanmışş bende tırsmıştım ama bebeğin ağırlaşınca bı sıkıntılar norml dedii

nazlışşş hoşgeldin kıs yormayın artık kendinizi kıdemlilerrr bizim daha haftamız çüçük o yuzden fır fır geziyos ama siz dikkat edin gııı

hehe anladım şincikkkaydirigubbakcemile3 cerin öyle gözüküyor ama mesafe yakın beşikle böyle büyük deil keşke kızkardeşiminmakineyle çektiğini atsaydık pcye yakından böyle deil canımım ay büssürü iş var kalkamıyom burdan

destna eve gidince bakiimm üzerinde yazıyodur yarın yazarım lansinohun fiyatını biz büyüğünden aldıydık sanki ama nehir küçüğüne 16 demiş sanki bizimki de o kaa gibi bişey hatırlıyom ben emmee bi bakmak lazım

nazlışşş hoşgeldin kıs yormayın artık kendinizi kıdemlilerrr bizim daha haftamız çüçük o yuzden fır fır geziyos ama siz dikkat edin gııı

efet ben en son sizden soora pikniğe gittim valla yok benden geçmiş dedim bundan soora gezmiyom artık yatışşşş zaten ramazanda gezemeyiz belki akşamları bi kaç lışveriş merkezi yaparız o kaa

Aman şükür destnam yok öyle bir rahatsızlığım sonuna kadarda böyle gider inşallah uyarı anlamında anlatıyor doktorlar nolur nolmaz başınıza bunlar bunlar gelince hemen bizi arayın diye kaydirigubbakcemile5
Maşallah bebişine gülüm yaa Aman zamanında gelsinler canım benim yerimseniben

Yok dahası bitti misafir filan hakgetire lmaz: İnan kafam bile dut gibi oldu ama artısı sıcaklar hepsi biyandan olunca delirtti beni delikafadulden
Hareketlerimden kendi yavaşladığımı ve acayip yorulduğumuda hissettim dedim tamamen yangel kaykıl zamanı gelmiş artık dikkat etmeli.Testler vs sorun yok fazla ayakta kalmayacaksın kural bu dedi doktorda alkisalkisalkis

yaa kızlaaarr taam iyi hoş oruç tutmuyoz da ben atıştıramıyom beele herkes karşımda oruçluykeen su da içip duramıyommm her su içceemde odadan çıksam odada oturmamam lazım gııı nediyonuz siizz

efet ben en son sizden soora pikniğe gittim valla yok benden geçmiş dedim bundan soora gezmiyom artık yatışşşş zaten ramazanda gezemeyiz belki akşamları bi kaç lışveriş merkezi yaparız o kaa

Ben bi bu hafta tatil alışverişide sonuna bıraktım :sinifsinif: Yapamıyorumki okadar sıcak okadar sıcak hele şu 2 gündür :sinifsinif: Nasipse geldiğimde Eylülde başlarım hazırlıklara doğuma kadar anca bitiririm inşallah kaydirigubbakcemile3
Son zamandada ağırlıkla yürünmüyo Allah yardımcımız olsun :Saruboceq: kafamçokkarıştı

yaa kızlaaarr taam iyi hoş oruç tutmuyoz da ben atıştıramıyom beele herkes karşımda oruçluykeen su da içip duramıyommm her su içceemde odadan çıksam odada oturmamam lazım gııı nediyonuz siizz

Canım onlar seni zaten anlayışla karşılarlar sende özellikle su içerken çaktırmadan iç yada başka bir odada sorun olmaz.Ya o göbişi görüpte su içmeni hiç hiççç kimse sorun etmez yerimseniben

ayy kartanesi hakkaten ya ben şinci evdeyim ama haftaya nolcak biilmim falla milletin önunde yesen içsen olmas e yemesen ne annadım bu işten neen oruç tutumuyum amann bilmim falla

yok cnm geçmişşş:sinifsinif::sinifsinif:
hatta ve hatta bi yer var orda sabah ezanı bile okunmuyo rahatsız oluyo turistler diyee senağlama:1shok::1shok::1shok:

ahh annemm kıyamam ben sağaa gıı bi tane ezan okuyan saatlerden alam yolliyamm mı hacı isten mi kaydirigubbakcemile3

ArkadaŞlar meraa bende kasın annesıyım gÜn yaklaŞtıkÇa Çok heycanlanıyorum ve korkuyorum sızınde benım gıbı korkularınız varmııı?

anaaaaaaaaaaaaa tuba gelmişşşşşşşşşşş nannn gittin mi hastaneyeee
hacı yaaaa sağlık durumun falan ne alemde olum yaa eminönüne gidek mi ha bende seni bekliyodum hacııı

saolsın canımm teşekkür gidiyim toparliyim azcık mutfak eşyalarını cumadan sonra kayınvalideme götürcek eşim ilk iftarı orda yapıcakmışızz

nazlıcım saolsın canım tüm bebeişlere maşallah barekallah Allah korusun meleklerimizi sağlıkla gelsinler zamanında inşş doğum tarihi olarak doktor 29 ekim 5 kasım arasıı büyük ihtimal dediydiii

yaa anlayışla karşılarlar eminim de işte sıcak ya bi de insanlar zaten susuzluktan ölcek karşılarında su içmek de garip olcaakk oof allahım
valla cerin gıı tutsak mı ne beele işkence bee
ArkadaŞlar meraa bende kasın annesİyİm gÜn yaklaŞtıkÇa Çok heycanlanıyorum ve korkuyorum sİzİnde benİm gİbİ korkularınız varmııı?

neden korkuyon canım doğumdan mı yoksa erken doğum falan olursa diye mii
doğumdan bi korkum yok ama insan tedirgin oluyo bundan soora bişi olmaz inşallaahh

slm hatunlar nassınız bakemm napıyonuss
acık okudumda benim çok merak ettiğim bi konu varr
oruç bebeğe zarar verir mi
siz tuttunuzmu yani tutabiliyonuzmu kafamçokkarıştı

anam ben hamile değilkende çok tutamaydım zaten şimdi bi hayal olur benim için
ben ramazanda ilk 1 hafta tutardım sora hastanelik olurdum dr kızardı sorada tutamazdım zate bu bi klasik benim için gastrit var midem de ama nası bişise ölüyom ya ağrıdan oruç tutunca bi kaç gun dayanıyom sora pert oluyom malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…