ne zaman doormuşş nann rekorum elden ditti mi yanee ?cerin nan şimdi gördüüümm :1shok: 3.5 kilo doğurmuşuun allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın
sağol kuzumm hepimize hayırlı ramazanlar dilerim oruç tutanlara allah kolaylık versinnnn ben gece 3,30 da kalktım kocişime çay yaptım yemek hazırladım uyandırdım o yerken ben geri yattım ayyy işi de çok zor zaten normalde gün içinde 3-4 lt su tüketiodu şimcik naapçak bilmiyomm mevlam kolaylık verir inşallahcerinim ebişim adacımm ramazanınız mübarek olsuuunnn
valla gece kocişim yalnız yalnız kalktı yedi sahurunu kıyamaaamm ben de sabah kalkıp yaptım kahvaltımı evde şimdi de öğlen yalnız yemee çıkcam çok sıkıcıııı
gece nettünüz nan okumadım geçmişii
ben ondan aldıımm :lepi:
lansinoh aldım emme daha heeç sürmedimm
nan siz gece nasıl pc açıyonuz yaa ben dün dedim bu sefer uyumıcaam gitcem puzzle muzzle yapem bebmin dolabını boşaltem bişeylerle uğraşem de sızmayem ammaa gene olmadıı kocişin dizini görünce dayanamadım gene sızdım yaa kocişle görüşemiyoz bilene artııkkafamçokkarıştı
ben ondan aldıımm :lepi:
nan siz gece nasıl pc açıyonuz yaa ben dün dedim bu sefer uyumıcaam gitcem puzzle muzzle yapem bebmin dolabını boşaltem bişeylerle uğraşem de sızmayem ammaa gene olmadıı kocişin dizini görünce dayanamadım gene sızdım yaa kocişle görüşemiyoz bilene artııkkafamçokkarıştı
selam destnacım allah kabul etsin tutcanmı tüm ramazanselam kızlarr ramazan ayı hepimize mübarek olsun hayırlarla gelsin inşş ben de niyet ettim bakalım Allah kolaylığını verir inşş birbirimize bolca dua edelim evime doğalgaz döşendi battı her yer boya yaptık dün kendimi artık kakılmış ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 saolsun kızkardeşimde çok yardım ettii dün akşam boya kokusunda yatmiyim diye köye gittim yeni geldim eve şimdii herşey yerleşicek biraz oturiyim dedim napıyonus bakalım
ne zaman doormuşş nann rekorum elden ditti mi yanee ?
sağol kuzumm hepimize hayırlı ramazanlar dilerim oruç tutanlara allah kolaylık versinnnn ben gece 3,30 da kalktım kocişime çay yaptım yemek hazırladım uyandırdım o yerken ben geri yattım ayyy işi de çok zor zaten normalde gün içinde 3-4 lt su tüketiodu şimcik naapçak bilmiyomm mevlam kolaylık verir inşallah
ay canım hiç bilmiyom ben yazıyolarmı yaa alışveriş yaparken gördük aldık vallaaa bi sormak lazım toplu alım yaptık fiyatını da hatırlamıyom heekertanesii nediyon kuzum görüşemiyoss hiçç şu lansinohdan bende alıcam yazdırabiliyormu bide fiyatı ne kadar biliyonmu canım
ay valla gulum pc yi açmasamda adamı nerde bulam geliy yemek yiy cigara içtiği için ve evde içmediği için dışarı kaçiy bizde malum aile apartmanında olduğumuz için adam bi sukağa çıktımı artık bekleki gelsinn mutlaka biri yakaliy ya abi ya kardeşler ya abla ya ana hof hiç olmadı arkadaşları falan derken ben kalim yannız atim kendimi kk ya loo :sinifsinif:
günaydın güzel anneler nasılsınız. Ramazanınız hayırlı olsun inşallah. Allahım güzelliklere vesile etsin. destna Allah kabul etsin canım ya nasıl cesaret ettin. varmı başka oruç tutan kızlar yaaa. ben kendimi çok kötü hissediyorum dr.ada sormadım sorsammı acaba diyorum kociş çok kızıyo. hoş susuz nasıl dayanırım bilmiom ama. ufffssssssss
selam destnacım allah kabul etsin tutcanmı tüm ramazan
ben evde olsam bir iki denicektim ama şimdi hiç düşünmedim arada kocişime diyom ben yarın oruç tutcam diye kesinlikle izin vermiyooo
allah kolaylığını verir ebişim ilk günler zor oluyo emmee alışılıyo sonraa
yok gıı bak senden kaç hafta soora doğurdu seninkini geçememiş gıı onunki kız ya ondandır :roflol:
günaydın güzel anneler nasılsınız. Ramazanınız hayırlı olsun inşallah. Allahım güzelliklere vesile etsin. destna Allah kabul etsin canım ya nasıl cesaret ettin. varmı başka oruç tutan kızlar yaaa. ben kendimi çok kötü hissediyorum dr.ada sormadım sorsammı acaba diyorum kociş çok kızıyo. hoş susuz nasıl dayanırım bilmiom ama. ufffssssssss
sür nan o kremi ni aldık şimcikten sürersekk emzirme zamanı tepinmeyiz işte delüüüben ondan aldıımm :lepi:
amiinnn tikkat edek nan sadece hafif yürüyüşlerr yapılcak yemek bulaşık vs. detaylı temüzlük neeen yokkkabbaaaoowwwwwwwwww :1shok::1shok::1shok: anam tikat edek nannnnn allahım sen koru ya reebimmm :Saruboceq:
destii hoşgeldin oruçlusun demek maşşalahh allah kolaylık versin tatlım yorma kendini olurmuuuu ve bu arada sen daha kendini yeni mi kakılmış ilan ediyon lo biz seni ilan edeli çokkkkkk oldu zattiii kaydirigubbakcemile3
kartanesüü zeytun ciciş topicine koymamış cunku foto makine gorumcesinde alınca hemen koyazaam dediii
ebişcim bu arada efet bende doğurdum gıı ama rekor sende gıı seninki 3.600 dü ben 100 gramnan kaybettimm kaydirigubbakcemile3
off yaa eve gittiğimde kendime bi gelebilseemmmsür nan o kremi ni aldık şimcikten sürersekk emzirme zamanı tepinmeyiz işte delüüü
amiinnn tikkat edek nan sadece hafif yürüyüşlerr yapılcak yemek bulaşık vs. detaylı temüzlük neeen yokkk
Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar Kızlar a.s. a.s.
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Daha yeni kendime geliyorum onca misafir sonrası yok daha doğum olana kadar bu kadar çok kişi gelmesin eşimde farketti doktorda çok ayakta durmayacak özellikle bu ay deyince işler değişti:)Resmen tır çarpmış gibi hissediyordum kendimi şükür bugün güzel herşey yolunda:)
kızlar bide size bi fikir danışayım beşik baktık geçende nette bu modeli gördüm çok beğendim sonra burdaki beşikçide gördüm aynısından bayıldım resminde daha büyük duruyor yakından çok sevimli bişey benim oda küçük olduğundan benim için ideal oldu eşimde bunu yapiyim diyor sizce nasıll
minikbaby | Mine Yüklüklü
bu arada resimdeki gibi olmıycak krem ve eskitme düşünüyoruz beşiğin içi nevresimi falan lilalı mantarlı çon renkli çünkü
off yaa eve gittiğimde kendime bi gelebilseemmm
taam sürcem artıkkk kafamçokkarıştı
nazlııımm dinlen artık canım yaaa valla yormamak lazım bundan soora
baktım destnaa çok kullanışlı bişeye benziyoo dolaplı falan beğendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?