2009 Kasm Anneleri

cerin nan şimdi gördüüümm :1shok: 3.5 kilo doğurmuşuun allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın
ne zaman doormuşş nann rekorum elden ditti mi yanee ?
sağol kuzumm hepimize hayırlı ramazanlar dilerim oruç tutanlara allah kolaylık versinnnn ben gece 3,30 da kalktım kocişime çay yaptım yemek hazırladım uyandırdım o yerken ben geri yattım ayyy işi de çok zor zaten normalde gün içinde 3-4 lt su tüketiodu şimcik naapçak bilmiyomm mevlam kolaylık verir inşallah

selam kızlarr ramazan ayı hepimize mübarek olsun hayırlarla gelsin inşş ben de niyet ettim bakalım Allah kolaylığını verir inşş birbirimize bolca dua edelim evime doğalgaz döşendi battı her yer boya yaptık dün kendimi artık kakılmış ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 saolsun kızkardeşimde çok yardım ettii dün akşam boya kokusunda yatmiyim diye köye gittim yeni geldim eve şimdii herşey yerleşicek biraz oturiyim dedim napıyonus bakalım

kertanesii nediyon kuzum görüşemiyoss hiçç şu lansinohdan bende alıcam yazdırabiliyormu bide fiyatı ne kadar biliyonmu canım

ay valla gulum pc yi açmasamda adamı nerde bulam geliy yemek yiy cigara içtiği için ve evde içmediği için dışarı kaçiy bizde malum aile apartmanında olduğumuz için adam bi sukağa çıktımı artık bekleki gelsinn mutlaka biri yakaliy ya abi ya kardeşler ya abla ya ana hof hiç olmadı arkadaşları falan derken ben kalim yannız atim kendimi kk ya loo :sinifsinif:

selam destnacım allah kabul etsin tutcanmı tüm ramazan
ben evde olsam bir iki denicektim ama şimdi hiç düşünmedim arada kocişime diyom ben yarın oruç tutcam diye kesinlikle izin vermiyooo

allah kolaylığını verir ebişim ilk günler zor oluyo emmee alışılıyo sonraa
yok gıı bak senden kaç hafta soora doğurdu seninkini geçememiş gıı onunki kız ya ondandır :roflol:

günaydın güzel anneler nasılsınız. Ramazanınız hayırlı olsun inşallah. Allahım güzelliklere vesile etsin. destna Allah kabul etsin canım ya nasıl cesaret ettin. varmı başka oruç tutan kızlar yaaa. ben kendimi çok kötü hissediyorum dr.ada sormadım sorsammı acaba diyorum kociş çok kızıyo. hoş susuz nasıl dayanırım bilmiom ama. ufffssssssss

kertanesii nediyon kuzum görüşemiyoss hiçç şu lansinohdan bende alıcam yazdırabiliyormu bide fiyatı ne kadar biliyonmu canım
ay canım hiç bilmiyom ben yazıyolarmı yaa alışveriş yaparken gördük aldık vallaaa bi sormak lazım toplu alım yaptık fiyatını da hatırlamıyom hee

anaam seninki de kötümüş nan benim kocişim evden pek çıkmaz :asigim:

günaydınn
ya dayanmasına dayanılır belki de ben bebeğin suyu falan azalır diye korktum vallaa cesaret etmedim o yüzden yoksa çok şükür dayanma konusunda allah dayanma gücünü veriyo

amin canım cümlemizin ibadetlerini iinşşopuyorumnanaktan bi aksilik olmassa tutmayı düşünüyorum sonrasında tutmak benim için daha zor olur bakalım gitiği yere kadar benim kayınvalidem görümcelerim oruçlu doğuma girmişler yine de 4 buçuğun üstünde doğurmuşlar benim bebek şimdien tosunn korkuyom zatiikaydirigubbakcemile3
bakalım nasipp eşimde tutma diyorr ama dinnemiyom pazartesi doktora gidicem ogün tutmiyim diyorum gerçii şu saat oldu bbeiş aynı herakkete devam ediyoo karnımı yıtıcak sankimm

destii hoşgeldin oruçlusun demek maşşalahh allah kolaylık versin tatlım yorma kendini olurmuuuu ve bu arada sen daha kendini yeni mi kakılmış ilan ediyon lo biz seni ilan edeli çokkkkkk oldu zattiii kaydirigubbakcemile3
kartanesüü zeytun ciciş topicine koymamış cunku foto makine gorumcesinde alınca hemen koyazaam dediii
ebişcim bu arada efet bende doğurdum gıı ama rekor sende gıı seninki 3.600 dü ben 100 gramnan kaybettimm kaydirigubbakcemile3

amin canımm valla suya dayanamayan benimm 5 litreye yakın içiyom normalde ama sahurda ona yakın suna içtim meyve yedim şimdilik iyi gidiyor doktorların çoğu yok diyır ama geçen bi diyetisyeni dinledim çok aklıma yattı sahurda ve iftarda dengeli yendiği zaman problem olmas diyor tabii şeker ve tansiyon problemi yoksaa. zorlamanın bi anlamı yok ne kadar< tutabilirsem artıkın eşimd iyor ben senin yerinde olsam tutmazdımm

naan ebiş gıı baktım da zeytünün aldıklarının fiyatlarına biz de o fiyatlarda aldık gıı sanki kazıklanmamışız yaanee kaydirigubbakcemile5
zaten marka olunca fiyat fazla değişmi heraldee

sür nan o kremi ni aldık şimcikten sürersekk emzirme zamanı tepinmeyiz işte delüüü
abbaaaoowwwwwwwwww :1shok::1shok::1shok: anam tikat edek nannnnn allahım sen koru ya reebimmm :Saruboceq:
amiinnn tikkat edek nan sadece hafif yürüyüşlerr yapılcak yemek bulaşık vs. detaylı temüzlük neeen yokkk

hoşbulduk balımmopuyorumnanaktan ya bu bebek doğumu nedir yok 3 buçuk kilo felen ne kaçırdım ebisceylen aranızda şakamıdır nedirr

Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar Kızlar a.s. a.s.

Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Daha yeni kendime geliyorum onca misafir sonrası yok daha doğum olana kadar bu kadar çok kişi gelmesin eşimde farketti doktorda çok ayakta durmayacak özellikle bu ay deyince işler değişti:)Resmen tır çarpmış gibi hissediyordum kendimi şükür bugün güzel herşey yolunda:)

kızlar bide size bi fikir danışayım beşik baktık geçende nette bu modeli gördüm çok beğendim sonra burdaki beşikçide gördüm aynısından bayıldım resminde daha büyük duruyor yakından çok sevimli bişey benim oda küçük olduğundan benim için ideal oldu eşimde bunu yapiyim diyor sizce nasıll

minikbaby | Mine Yüklüklü

bu arada resimdeki gibi olmıycak krem ve eskitme düşünüyoruz beşiğin içi nevresimi falan lilalı mantarlı çon renkli çünkü

sür nan o kremi ni aldık şimcikten sürersekk emzirme zamanı tepinmeyiz işte delüüü
amiinnn tikkat edek nan sadece hafif yürüyüşlerr yapılcak yemek bulaşık vs. detaylı temüzlük neeen yokkk
off yaa eve gittiğimde kendime bi gelebilseemmm
taam sürcem artıkkk kafamçokkarıştı

nazlııımm dinlen artık canım yaaa valla yormamak lazım bundan soora

Güzel canım uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan azıcık daha büyük olmalı diye düşünüyorum ama yok kısa süreli dersende yukarıda dolap kısmına gerek yok minik bir beşikte aynı işi görür ama görünümü kullanımı :hooray:

off yaa eve gittiğimde kendime bi gelebilseemmm
taam sürcem artıkkk kafamçokkarıştı

nazlııımm dinlen artık canım yaaa valla yormamak lazım bundan soora

Yok dinlenme zamanı canım.Bu aylarda dikkat edin dedi doktor Erken doğum riski için karnınıza kramp gibi ağrı oluyorsa sonra yumru gibi kasılmalar ve akabinde sancılar minik minik oluyorsa sonraa su gelmesi vs yaşanırsa hemen doktora vınn herşeyiniz ayarlı olmalı yani doktorunuz ayarlamalı hastane vsvsvs diye mini bir konuşma yaptık herkez tırssstı kaydirigubbakcemile3Allahım sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

baktım destnaa çok kullanışlı bişeye benziyoo dolaplı falan beğendimmm

beğendiğine sevindim ama inan resimdekinden daha sevimli bişey üstte dolabı var rafı alltaki çekmecesi çok büyük tek çekmece gibi görülen 2 çekmecesi varr

kıss ebisce lansinoh kremden sendemii aldın bacım ne kadardıı sevabına şu özel mesajımada bi cevap verr canım yoksam yollanmadımıı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…