slm hatunlar nassınız bakemm napıyonuss
acık okudumda benim çok merak ettiğim bi konu varr
oruç bebeğe zarar verir mi
siz tuttunuzmu yani tutabiliyonuzmu kafamçokkarıştı
bu arada kızlar benim bi kadın doğumcu arkadaşım var ve içtiğiniz su bebeğin suyuna hiç bi etki etmiyomuş bazen suyu azalınca kadınlara 4 lt su iç diyoruz ama tamamen psikolojik bişi bu aslında hiç bi etkisi yok dediii nalçak doktorlar kandırıyolar bizi nan
yani vucudun ihtiyacı var ama bebeğin sıvı miktarıylan heç bi ilişkisi yokmuşşş
bu sahne bana bi yerden tanıdık geldi ama nerden :uhm:ya gece kociş kaptı pc yi nan Çok üzgünüm çoook yok gs nin maçı yok kenarbahçenin maçı deyü deyü hem tv yi zapetti hem pc yianam bende sızmışım zaten it gibi gezdim ya bütün gün aniknanik
zaten bu sadece kasım analarına has bi özellik kaydirigubbakcemile3cerin nan şimdi gördüüümm :1shok: 3.5 kilo doğurmuşuun allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın
canım allah kabul etsin bende cok istedim tutuyım diye ama doktorum sert bi dille hayır dedii :çok üzgünüm: zaten ölee hergün tutmıcaktımdaa ama yinede izin vermediii :çok üzgünüm:selam kızlarr ramazan ayı hepimize mübarek olsun hayırlarla gelsin inşş ben de niyet ettim bakalım Allah kolaylığını verir inşş birbirimize bolca dua edelim evime doğalgaz döşendi battı her yer boya yaptık dün kendimi artık kakılmış ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 saolsun kızkardeşimde çok yardım ettii dün akşam boya kokusunda yatmiyim diye köye gittim yeni geldim eve şimdii herşey yerleşicek biraz oturiyim dedim napıyonus bakalım
:teselli:ay valla gulum pc yi açmasamda adamı nerde bulam geliy yemek yiy cigara içtiği için ve evde içmediği için dışarı kaçiy bizde malum aile apartmanında olduğumuz için adam bi sukağa çıktımı artık bekleki gelsinn mutlaka biri yakaliy ya abi ya kardeşler ya abla ya ana hof hiç olmadı arkadaşları falan derken ben kalim yannız atim kendimi kk ya loo :sinifsinif:
anaaaaaaaaaaaaa tuba gelmişşşşşşşşşşş nannn gittin mi hastaneyeee
hacı yaaaa sağlık durumun falan ne alemde olum yaa eminönüne gidek mi ha bende seni bekliyodum hacııı
,cerin nan şimdi gördüüümm :1shok: 3.5 kilo doğurmuşuun allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın
ya gece kociş kaptı pc yi nan Çok üzgünüm çoook yok gs nin maçı yok kenarbahçenin maçı deyü deyü hem tv yi zapetti hem pc yianam bende sızmışım zaten it gibi gezdim ya bütün gün aniknanik
ahh annemm kıyamam ben sağaa gıı bi tane ezan okuyan saatlerden alam yolliyamm mı hacı isten mi kaydirigubbakcemile3
günaydınn kıslarrra.s.
nan ben 11e kadar uyumuşum yaaa delikafadulden
gece sahura kalktıkk
sankim oruç tutcakmış gibin oturdum bende benim herif kadar yedim walla
ben bide bölee gece kalkar yersem zıçtım heeeeee :bbo:
günaydın nan karular ahanda 31 haftama girdimmmm
anamm dombilinin dombilisi olursun nan delikafaduldendelikafadulden
günaydıın özgeciim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yeni gelen herkez hoşgeldiiii a.s. a.s. a.s.
bebeğim sağlıklı doğmazsa diye çok korkuyorum TSH yüksek çıkt yani tiroid yetmezliğim 7,ayımda öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım ya daha öncedende varsa diye çok korkuyorum bebeğimin zeka gelişimini etkilemiştir diye uykularım kaçıyo bişey çıkacak diye
,
:roflol::roflol::roflol: nazarlıkta süperr :roflol::roflol:
lmaz: heee annadım nannn opuyorumnanaktan
bizim burda okunuyo cnm yavv ama burda okunmayan yerler varr :sinifsinif:
Herkese hayırlı ramazanlarrr :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin,meleklerimizi korusun :Saruboceq::Saruboceq:
bu da yemekteyizdekiler gibi hee onu giyemem bunu giyememya emzirme sütyenleri telsiz oluy sanırsam ben giyemem öle
alttan destekli olmalı
normal sütyen kurtarmıyomu
canım zaten hamileliğin ilk başında kan tahlili yapıyolar ya o zaman olsaydı zaten bilirdiniz demekki sonradan olmuş hamilelikte artıyomuş zatenbebeğim sağlıklı doğmazsa diye çok korkuyorum TSH yüksek çıkt yani tiroid yetmezliğim 7,ayımda öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım ya daha öncedende varsa diye çok korkuyorum bebeğimin zeka gelişimini etkilemiştir diye uykularım kaçıyo bişey çıkacak diye
günaydın cnmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk nazlıcıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
niyee yodum bu kadar bakalım heeelmaz: lmaz:
canım dükkat et kendinede yağmurumuzadaa opuyorumnanaktan
bu da yemekteyizdekiler gibi hee onu giyemem bunu giyemem
eyü çıplak gez sen :mymeka:
canım zaten hamileliğin ilk başında kan tahlili yapıyolar ya o zaman olsaydı zaten bilirdiniz demekki sonradan olmuş hamilelikte artıyomuş zaten
bende de var önceden de biliyodum ilaç da kullanıyodum ama ilk dr.a gittiğimde gene tahlil yapıldı ilaç kullanmama rağmen fırlamış sonra ilacımı arttırdık şimdilik normal gidiyor çok şükür sen de merak etme ilaç kullanıyosan sorun olmazz
günaydın toktur aplaa
mCx .Hayırlı ramazanlar canımın içi naptın odayı kurup yerleştirdinmi?:1hug:
ikili ve üçlü testlerim normal çıktı ama insanın yinede içi rahat olmuyor bu arada bebişim erkek hala ismini bulamadım değişik ve güzel bir isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirm teyzeleri:)
Allaha emanet korkma canım ozaman takip etmişler tüm gelişimini doktorunuz..İyi düşünelim iyi şeyler başımıza gelsin değilmi??
Ya ben Erkek isimlerinden Ege (Muredam koydu ismiyle yaşasın) Efe-
Yağız bayılıyorum -Timuçin-Görkem- oğluşum adı Doğa zaten bayılıyorum onaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?