Oruç tutabileceğimi sanmıyorum ben ya sabah zaten kalkar kalkmaz gece dahil acayip su içiyorum ve sabahları azıcık geçiyor ben yemek yiyorum dayanamam zaten doktorda kızıyor eşim zaten kesinlikle olmaz dedi.Onu içeride besleyen büyüten sensin uyku düzenin değişecek yemen içmen onu etkileyecek son aylar zaten herşey etkilenir dedi Allahım affetsin hiç bırakmadım orucumu ama bu sene tutamıyorum
hayrlı ramazanlar oruç tutan var mı
edacım odanın resmini koymaycanmı nan ohhh hayırlı olsun kurmuşsun bi güsel
nazlıcım slm
kız ne orucu hamiş hamiş
borçlarımızı tutarız bir ara
bu arada güncellemelri yaptınmı canım
kızımın ismini yaz da görem
ipekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyyt
naber nan koca popolu görüşemioz nezamandırropuyorumnanaktan
aldım hacı cevap yazacamda bi turlu yazamadım yauww saol kuşumm :kedi:
ay ben ankaraya gittiğimde ablamın yavruşunu kucağıma çok alamıyodum ya ağır velet bölee içim çekiliodu zaten ablam manyak mısın alma şunu diyodu arada bi kaçamak yapıyodum dayanamayıp özge kızıyodu valla içerden :))
nazlıcım slm
kız ne orucu hamiş hamiş
borçlarımızı tutarız bir ara
bu arada güncellemelri yaptınmı canım
kızımın ismini yaz da görem
ipekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyyt
Ya ne demek o öyle sana saatler feda olsun opuyorumnanaktan bende çok ama çok isterim Muhakkak görüşürüz canım benim dibine kadar gelip görmemek olurmulmaz: kaydirigubbakcemile5
ay ben ankaraya gittiğimde ablamın yavruşunu kucağıma çok alamıyodum ya ağır velet bölee içim çekiliodu zaten ablam manyak mısın alma şunu diyodu arada bi kaçamak yapıyodum dayanamayıp özge kızıyodu valla içerden :))
lmaz: dötümden ne istiyon gızzzz
anacım evde oturamıyom ki bu aralar
dün delü delü gezdik eminönüde ama herbişeyimi hallettim çok şükür
birazdan da beeşiği almaya gidiyoz
artık evde kıyafetleri yıkayıp ütülemem kalcak
şimdide ağırlaşmadan iftara misafirlerimi çağırayım dedim
yarından itibaren başlıyom sırayla alacam iftara
ayy yakın olsaydınızda siz de gelebilseydini ne iyi olurdu
sen neler yaptın bakim
nan gitcenmi peki ama çok sıcak hava yawww
nazlıcım odamız kuruldu ama havalandırıyorum cnmm yeni yapıldığı için mobilya kokusu henüz çıkmadı en az 15-20 gün havalandırıp öle yerleştirin dediler.
artık ya bayram öncesi yada bayram dönüşü yıkayıp koycam cicilerimizi.
perdemiz ve halımızda tamam odamızın eksiği kalmadı artık kaydirigubbakcemile2
allahım içinde egemin yattığı,oynadığı günleri göstersin inşallaahh :Saruboceq:
saol bitanem .bayadır da görüşemedikZeytinim sende hoşgeldin canım bir sürü ciciş almışsın kızlar yazıp duruyorlar.Hepsini güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. a.s. a.s.
slm cnmm hayırlı ramazanlar :Saruboceq:
valla ebn susuz ölürüm cnm burdaaalmaz: rabbim affetsinn :Saruboceq:
slm zeytünüm hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan
oda kuruldu ama cnm kapaklar falan açık hiç bişey yerleşmedi havalanıyo şimdilikk zemuszemus
çok güzel ya rabbim huzurla sağlıkla doğurmayı nasip etsin.benim berrama zeynep diyorlar kriz geçiriyom
bende hiç yememiştim orucımu böylede tuaf oluyom
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nazlım özeline yazıcam cebimi haberleşiriz cnm sen biraz eğlen tatilinm tadını çıkarr sonrada görüşelim bigünn kaydirigubbakcemile5
kız benimde komşunun küçük kızı var beni çok seviyo 2 yalında ne diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ege dışalıı çıkcınn şende beni ölee kucağına al sayılalımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan gitcenmi peki ama çok sıcak hava yawww
aynen canım yaaa
bende kendimi bildim bileli hiç bırakmamıştım orucumuui
bi tuhaff oldummm
kız benim aldıgım prematüre 1600 gr bişe benimki çekemedi ama cok komiklerdi hemsire arkadaslar gülmekten geberdi kızı evire cevire dövdü diolarki cok kıro senin oğlan :roflol::roflol: halbuki kız esmer tamammı benim oğlum esmer karuları sevmiyy ondan vurdu bana kalırsaa:roflol::roflol:
saol bitanem .bayadır da görüşemedik
iyisindir umarım.ananenin durumu nasıl oldu bu arada
olsun gı havasız olduğu fotoda gözükmeycek yaaa
sen öle çek sonra havalanmış halini çekersin:roflol::roflol::roflol:
yazık sana yaaaw
ben vazgeçirdim sen de babsını vazgeçir bağane işte
berramız olsun hade çok güsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?