slm kızlar hayırlı ramazanlarr zemuszemus
selam kızlar nabersiniz
ay dün gece hiç uyuyamadım ben 5 te uyumuşum 8.30 da buse uyandırdı beni sağolsun 3.5 saat uykuyla duruyom ayakta bide bi mide yanmasıyla uyandım ki cayır cayır maşşallah nan habu oğlanın bi saçı olmasın o zaman o koca karı hikayelerine kimse inandıramaz beni
niyee nan gayet normal gidyooo
sende taktın benim şu tıckerıma heeeeklava:
dün 94 günüm kalmıştıı bugün 93 günümm
ne war bunda terslikkk mi war kiiii :mymeka:
hem bak 7. ayıma girmmişim bugünn
bebem büyümüşş :teytey:
hoşgeldin çaturtuuumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam hemen iç surubunu kız barii :sinifsinif::sinifsinif:
valla o hikaye doğruysaa bende sırma saclı bi oğluş doğurcamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nabersiniz
ay dün gece hiç uyuyamadım ben 5 te uyumuşum 8.30 da buse uyandırdı beni sağolsun 3.5 saat uykuyla duruyom ayakta bide bi mide yanmasıyla uyandım ki cayır cayır maşşallah nan habu oğlanın bi saçı olmasın o zaman o koca karı hikayelerine kimse inandıramaz beni
laelaelaelaelae çişkoooomu :roflol:slm çiçkoommm kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hos bulduk opuyorumnanaktanKrispicim Canlizim hoşgeldiniz kızlar..Hayırlı Ramazanlar a.s. a.s.
anam bende 5 te yattım valla opuyorumnanaktan
hosgeldin nan çillikaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar.
bizde 30. haftaya girdik eşşek kadar olduk valla.
laelaelaelaelae çişkoooomu :roflol:
hos bulduk opuyorumnanaktan
hoşbulduk nan morukkkkkkkk :lepi:
ablamda yengemde geberydi mide yanmasından ellerinde alemciler gibin şurup şişesiynen gezidiler ikiside kaskabak oglan doğurduu :roflol:
günaydın kızlar.
bizde 30. haftaya girdik eşşek kadar olduk valla.
annaam nan biri şu fındıkları önümden alsın gebereceeem şimdi yemekten tubayı geçtim naannnn
annaam nan biri şu fındıkları önümden alsın gebereceeem şimdi yemekten tubayı geçtim naannnn
he gel göbek tokusturak senle cumadan cumaya hafta alıok mübarek cocuklar bunlarrr :roflol::roflol: bende 31 oldum nan:lepi::lepi:
:lepi::lepi::lepi: bende öyle diyom mübarek benimki diye. zaten ben hafta mı senden takip ediyom kız.opuyorumnanaktan
nan sende mi fındık yıyon hacııııııdelikafadulden
bende fındık yiyommm :roflol:
nan sende mi fındık yıyon hacııııııdelikafadulden
bende fındık yiyommm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?