evet özgem ya alma işlerim bitti artık
inşallah daha da bişey çıkmaz
çanta hazırlığına girem deyom haftaya nolar nolmaz
tam 7 aylık olmuş oluyom
bi gecelik işine takıldım bide sütyen ne etcem bilemedim son ayda karar veririm artık
popomun büyümesine bağlızemuszemus
sen ne ettin kurmadın daha beşiğini demi
cnm lansinoh 18 tl felankertanesii nediyon kuzum görüşemiyoss hiçç şu lansinohdan bende alıcam yazdırabiliyormu bide fiyatı ne kadar biliyonmu canım
nan bizim hatırladığımız fiyatlara bi de indürüm yaptuduk ya haciii aslında ana kıcaa bebek arabası beşik meşik de alsaydık şu aldığımız ıvırzıvırlar bedafaya gelirdi emme ne edek nan benimkiler de seninkiler de beleşe geliceknaan ebiş gıı baktım da zeytünün aldıklarının fiyatlarına biz de o fiyatlarda aldık gıı sanki kazıklanmamışız yaanee kaydirigubbakcemile5
zaten marka olunca fiyat fazla değişmi heraldee
selam cnm aman dikkat anlattımya arkadaş çok koşturmuş karnı resmen aşağıda bebek hazneye yerleşmişHayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar Kızlar a.s. a.s.
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Daha yeni kendime geliyorum onca misafir sonrası yok daha doğum olana kadar bu kadar çok kişi gelmesin eşimde farketti doktorda çok ayakta durmayacak özellikle bu ay deyince işler değişti:)Resmen tır çarpmış gibi hissediyordum kendimi şükür bugün güzel herşey yolunda:)
desticim hoş görünüo ama ben öle üstüme üstüme gelir gibi hissederim yaaaa dolaplı falan yakızlar bide size bi fikir danışayım beşik baktık geçende nette bu modeli gördüm çok beğendim sonra burdaki beşikçide gördüm aynısından bayıldım resminde daha büyük duruyor yakından çok sevimli bişey benim oda küçük olduğundan benim için ideal oldu eşimde bunu yapiyim diyor sizce nasıll
minikbaby | Mine Yüklüklü
bu arada resimdeki gibi olmıycak krem ve eskitme düşünüyoruz beşiğin içi nevresimi falan lilalı mantarlı çon renkli çünkü
bis 3 kişiyiz çaktırmadan içiyom gııyaa kızlaaarr taam iyi hoş oruç tutmuyoz da ben atıştıramıyom beele herkes karşımda oruçluykeen su da içip duramıyommm her su içceemde odadan çıksam odada oturmamam lazım gııı nediyonuz siizz
yok nan varsa da delülüğe vuruyokkk başa gelen çekilir hacıı ne edekkArkadaŞlar meraa bende kasın annesİyİm gÜn yaklaŞtıkÇa Çok heycanlanıyorum ve korkuyorum sİzİnde benİm gİbİ korkularınız varmııı?
HAKTAN koyabilirsin ya da mirsadikili ve üçlü testlerim normal çıktı ama insanın yinede içi rahat olmuyor bu arada bebişim erkek hala ismini bulamadım değişik ve güzel bir isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirm teyzeleri:)
kız olabülür haa bak benim yeğenim abimin kızı allam çocuk resmen esmerleri sevmiy ya böle bişi olamaz sanki öğretmişin ama bebekliğinden beri esmer birine ver yırtıyo kendini ama kırk elin yabancısı sarışın biri alsın sorun olmuydu yane ecük dillendiği zamanlarda benim bi arkadaş vardı buna nası gıcık davranıyo ama görmen lazım halacım nie öle yapıyosun bak abla dedimde nerden ablam oluyomuş o kara bi kere ben onu sevmedim dedi manyak yaaaaaaaaaaaa bacak kaaa boyuynannn :roflol:
hayırlı uğurlu olsun datlumm ya çok sevindim heycanlandım darısı benim başıma
bu arada hayırlı ramazanlar kaydirigubbakcemile2
üolsun gı havasız olduğu fotoda gözükmeycek yaaa
sen öle çek sonra havalanmış halini çekersin:roflol::roflol::roflol:l
Tamamdır anlaştık canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ay ben yerim o bıcırığın yarım yarım konuşmalarını Sarılacak sana Egeyi bekliyorum ahh kıyamammmm öp cnm onu benim yaa akla bak akla Maşallahh
kızlar çıkacam berama beşik bakacam ve iç çamaşır alacam sonra kaynanaya gidem ah ah koca için ne fedekarlık yapıyom gidiyom ama o bana ne ediyo duanızı eksik etmeyin kim doğuma giderse ne olur bana dua etsin ben hepinize edecm
nazlım yetişir canım biz bile 1 günde hallettik
sağlık olsun yeter
ananene de sevindim allah acil şifalar versin canım
sen her zaman moralini iyi tut yeter
ee özgem koyda odanın resmini görek o zaman
merak ettim gızz
uyku setini de halletmişsin zattın benim oyumda boşa getmemiş sevindim canım
ateş ölçeri chichodan o zamanlar almıştım
bide göğüs pedleri aldım chichonun60 lık 16 ytl ama kullanmak gerekecekmi bilmiyom hala
kocişin pek içine sinmedi de alırken
slm kızlar ramazanımızın ilk günü mübarek olsun
benden rabdevu aldında ben daha arif hazretlerinden randevu almadım hacıııııı laelaelaelaelaetuba hazretleründen randevu aldım galba yarın gidecüük kısmetsa bugun geç oldu ben daha kafaltı ediom bu saatte çıksam akşama iftara dönemem deyü dedimmm
niyee nan gayet normal gidyoootuba nan senin su tickerindeki beben dün bi adım gerüdeydi bugün ilerlemiş zapuk lan el gidio mersine senin bebe tertsinee:roflol::roflol::roflol::roflol:
wc mii :1shok:he şöle gidin bakem gezin
ama benim gibi yapmayın ayak ağrısından duramadım valla
anam ne delü karu oldum ben şuanda laptopu aldım wc de yazıyom oturur vaziyette
zaman önemli napam birazdan çıkacaz kociş gelcek
kızlar çıkacam berama beşik bakacam ve iç çamaşır alacam sonra kaynanaya gidem ah ah koca için ne fedekarlık yapıyom gidiyom ama o bana ne ediyo duanızı eksik etmeyin kim doğuma giderse ne olur bana dua etsin ben hepinize edecm
slm kızlar ramazanımızın ilk günü mübarek olsun
kıslar ya ben hazırlanam gelince tekrar görüşürük inşallah
hepinizi öpüyorum
selam kızlar nabersiniz
ay dün gece hiç uyuyamadım ben 5 te uyumuşum 8.30 da buse uyandırdı beni sağolsun 3.5 saat uykuyla duruyom ayakta bide bi mide yanmasıyla uyandım ki cayır cayır maşşallah nan habu oğlanın bi saçı olmasın o zaman o koca karı hikayelerine kimse inandıramaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?