2009 Kasm Anneleri

Krispicim Canlizim hoşgeldiniz kızlar..Hayırlı Ramazanlar a.s. a.s.
sağol canım teşekkürler
hosgeldin canım aynı dertten bende muzdaribim gece yanmayla uyandım valla ama uyku daha agır bastı galba yüksek yastık ii geliyo
anacım başımın altına iki yastıklan yatıyom yinede olmiiii:1no2:
toka takarız artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam bende 5 te yattım valla opuyorumnanaktan

hosgeldin nan çillikaydirigubbakcemile5
saaa ne oldi nan ne zorun vardı:uhm:
annaam nan biri şu fındıkları önümden alsın gebereceeem şimdi yemekten tubayı geçtim naannnn

ye ye tıkın tıkın al sana bi, findukçu daha adamı oruçlu oruçlu di,keceksiniz duvardan yukarı töbe töbe yaaaa:mymeka::mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çocuk belkide onun için cok vurıyyy nan ben dekolte geyiyom falan sarı karular elliy oğlumu abdesti kacıy demek cocuğumun bende sevioda vurıy sanıom bek bu aklıma hiç gelmemişti:roflol::roflol::roflol:

ecük daha yersem düz duvara tırmanazaaam nann :jeyyar::jeyyar:

lan bu tuba karusu hangi cesaretnen bu kaa fındık yiyiy nereye gidiy bu enerji action falan yok diyo ne ayak nan tubaaaa

delikafadulden ağsama actionlan atarsın senn :jeyyar::jeyyar:
ama tubişkom napacak bilemedimmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ne bilem gı gelmedi uykum işteelmaz:

Kızlar Calsiyum Magnezyum kullanan varmı aranızda? Kan hapı dışında son bunları ekledi doktorumuz dün akşam başladım kullanmaya doğuma kadar bitsin alacaksın dedi

uf ya bende hiç orucumu bırakmamıştımm daha öncee
bugünde niyetlendim bakalım inşallah kolay olur oğluşumm kıpır kıpır şimdi
bilmom eşim sen bilirsin diyo pek gönlü yok belli
ama netten araştırdım sağlığımız için şeker hastalığı varsa gebelik şekeri varsa hiper tnsiyon varsa tutmak riskli olur filan diyor
ama herşey yolundaysa tutulabilir diyor sahurumu güzel yaptım benden iki hafta önde bi hamile var oda tutuyo öteki çocuğundada tutmuş bişi olmadı diyo inşallah tutarım

nan çaturtuuu benim herif zaten iftara yakın geliyyy :jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: olur mu olur. şöyle ince bıyıklı, ince sesli imamlar gibi çıkarmış içerden :roflol::roflol::roflol:

valla ozaman benia nalıktan reddeder benim minim dekoltem eksik olmass anlasamaz ayruluruk bebemlee:roflol::roflol::roflol::roflol:

hımm bunu duyduma çok sevindimm çok saollkaydirigubbakcemile5

anam herkes nakaa müslüman biz yarım müslümanmıyık nan acaba kendimden şüpheye düştüm nan hamileyiz seferi oldunmu bile orucunu tutmama hakkın var içinde insan varken müsadenizle tutmayak yani kendimiz değilse bile bebelere yazık yaa nekaa dertlendiniz tutamıokta tutamıok ayy tutun ozaman bukaa dertlencenize olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…