hosbulduk :lepi:slm canım hosgeldin
naptın nan sevimsiz ağdanı yaptırdınmı :roflol::roflol::roflol:
he oda eyi benden takipedion demek :roflol::roflol: kız çapkın mapkın derken oğluma hacı şeyh falan cıkmasın nan içimden :roflol::roflol::roflol:
hosbulduk :lepi:
nan sus delüüüüüüüüüü hihoyyyt hee yaptırdım nan her yerı deıl olummm :CüvCüv:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: yee yeeee :jeyyar::jeyyar:
sağol canım teşekkürlerKrispicim Canlizim hoşgeldiniz kızlar..Hayırlı Ramazanlar a.s. a.s.
anacım başımın altına iki yastıklan yatıyom yinede olmiiii:1no2:hosgeldin canım aynı dertten bende muzdaribim gece yanmayla uyandım valla ama uyku daha agır bastı galba yüksek yastık ii geliyo
toka takarız artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3güle güle cnmm,aradığını bul inşallahh :Saruboceq:
slm cnm senindeee opuyorumnanaktan
byby cnmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin çaturtuuumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam hemen iç surubunu kız barii :sinifsinif::sinifsinif:
valla o hikaye doğruysaa bende sırma saclı bi oğluş doğurcamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saaa ne oldi nan ne zorun vardı:uhm:anam bende 5 te yattım valla opuyorumnanaktan
hosgeldin nan çillikaydirigubbakcemile5
annaam nan biri şu fındıkları önümden alsın gebereceeem şimdi yemekten tubayı geçtim naannnn
anam yiyos yiyoss bi icraat yokk:1no2:sende yeee :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he oda eyi benden takipedion demek :roflol::roflol: kız çapkın mapkın derken oğluma hacı şeyh falan cıkmasın nan içimden :roflol::roflol::roflol:
ecük daha yersem düz duvara tırmanazaaam nann :jeyyar::jeyyar:
lan bu tuba karusu hangi cesaretnen bu kaa fındık yiyiy nereye gidiy bu enerji action falan yok diyo ne ayak nan tubaaaa
sağol canım teşekkürler
anacım başımın altına iki yastıklan yatıyom yinede olmiiii:1no2:
toka takarız artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saaa ne oldi nan ne zorun vardı:uhm:
ye ye tıkın tıkın al sana bi, findukçu daha adamı oruçlu oruçlu di,keceksiniz duvardan yukarı töbe töbe yaaaa:mymeka::mymeka:
Oruç tutabileceğimi sanmıyorum ben ya sabah zaten kalkar kalkmaz gece dahil acayip su içiyorum ve sabahları azıcık geçiyor ben yemek yiyorum dayanamam zaten doktorda kızıyor eşim zaten kesinlikle olmaz dedi.Onu içeride besleyen büyüten sensin uyku düzenin değişecek yemen içmen onu etkileyecek son aylar zaten herşey etkilenir dedi Allahım affetsin hiç bırakmadım orucumu ama bu sene tutamıyorum
sağol canım teşekkürler
anacım başımın altına iki yastıklan yatıyom yinede olmiiii:1no2:
toka takarız artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saaa ne oldi nan ne zorun vardı:uhm:
ye ye tıkın tıkın al sana bi, findukçu daha adamı oruçlu oruçlu di,keceksiniz duvardan yukarı töbe töbe yaaaa:mymeka::mymeka:
çocuk belkide onun için cok vurıyyy nan ben dekolte geyiyom falan sarı karular elliy oğlumu abdesti kacıy demek cocuğumun bende sevioda vurıy sanıom bek bu aklıma hiç gelmemişti:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: olur mu olur. şöyle ince bıyıklı, ince sesli imamlar gibi çıkarmış içerden :roflol::roflol::roflol:
Kızlar Calsiyum Magnezyum kullanan varmı aranızda? Kan hapı dışında son bunları ekledi doktorumuz dün akşam başladım kullanmaya doğuma kadar bitsin alacaksın dedi
Kızlar Calsiyum Magnezyum kullanan varmı aranızda? Kan hapı dışında son bunları ekledi doktorumuz dün akşam başladım kullanmaya doğuma kadar bitsin alacaksın dedi
bu arada kızlar benim bi kadın doğumcu arkadaşım var ve içtiğiniz su bebeğin suyuna hiç bi etki etmiyomuş bazen suyu azalınca kadınlara 4 lt su iç diyoruz ama tamamen psikolojik bişi bu aslında hiç bi etkisi yok dediii nalçak doktorlar kandırıyolar bizi nan
yani vucudun ihtiyacı var ama bebeğin sıvı miktarıylan heç bi ilişkisi yokmuşşş
nan çaturtuuu benim herif zaten iftara yakın geliyyy :jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?