anam herkes nakaa müslüman biz yarım müslümanmıyık nan acaba kendimden şüpheye düştüm nan hamileyiz seferi oldunmu bile orucunu tutmama hakkın var içinde insan varken müsadenizle tutmayak yani kendimiz değilse bile bebelere yazık yaa nekaa dertlendiniz tutamıokta tutamıok ayy tutun ozaman bukaa dertlencenize olsun bitsin
valla ozaman benia nalıktan reddeder benim minim dekoltem eksik olmass anlasamaz ayruluruk bebemlee:roflol::roflol::roflol::roflol:
anam herkes nakaa müslüman biz yarım müslümanmıyık nan acaba kendimden şüpheye düştüm nan hamileyiz seferi oldunmu bile orucunu tutmama hakkın var içinde insan varken müsadenizle tutmayak yani kendimiz değilse bile bebelere yazık yaa nekaa dertlendiniz tutamıokta tutamıok ayy tutun ozaman bukaa dertlencenize olsun bitsin
slm kızlar nabersiniz
ben gayet iyiyim tatilimi yaptım
hatta iştende ayrıldım şimdi yaylaya gidiyoruz
yayladan dönüşte görüşürüz inşallah
umarım herşey yolundadır hepinizi çokk özledim ve çook öpüyorum
Kızlar Calsiyum Magnezyum kullanan varmı aranızda? Kan hapı dışında son bunları ekledi doktorumuz dün akşam başladım kullanmaya doğuma kadar bitsin alacaksın dedi
nan nehir imansız bi sen bi ben varuk heral atladık tutmuyohhh üstelik bide savunuyohh biz seneyede emziriyoh süt gider deyu yeruk orucu nan :roflol::roflol:
arıza yaa sen bunu doktorun mu sandın olummm anlaşamayıp ayrılacuunn giyersin artık bi çarşaf oğlanın gönlü olsun deyüü lülülülülülü
slm asebacıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah içine sindirsin cnm tatiliniii opuyorumnanaktan
nan nehir imansız bi sen bi ben varuk heral atladık tutmuyohhh üstelik bide savunuyohh biz seneyede emziriyoh süt gider deyu yeruk orucu nan :roflol::roflol:
slm kızlar nabersiniz
ben gayet iyiyim tatilimi yaptım
hatta iştende ayrıldım şimdi yaylaya gidiyoruz
yayladan dönüşte görüşürüz inşallah
umarım herşey yolundadır hepinizi çokk özledim ve çook öpüyorum
hıc nan netcez aaaaaaa :lepi: kocam gece sahura kalktı :umursamaz:hee odan sonra ne yaptn hacııı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bana doktorum magnezyum vermedi ama ben arada bir içiyorum
ben varıımm :lepi::lepi:
magnezyum içiyorum nazlım hergece kaydirigubbakcemile5
ben magnezyum alıyom hem de günde 2 defa
bana doktorum magnezyum vermedi ama ben arada bir içiyorum
asebaa gülümmm oh ne guzel gez gıı maşallahh
işten ayrıldın demekk darısı başımaaaa bayramı bekliom bende bin heves sora çıkacaaaam işallahhhhhhhhhhhhhh
gıı yarem seni arıyodu yana yana verdiğin no da yanlış mı çıkıyomuş ne ulaş şu hatuna kaydirigubbakcemile3
kızlar mama kavanozlarını değerlendirdim
aklınızda bulunsun :)
hepiniz sağlıkla kavuşun yavrularınıza
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/306714-kavanozlarimi-susledim.html
hıc nan netcez aaaaaaa :lepi: kocam gece sahura kalktı :umursamaz:
ben ıcmıyorum ya ıcmem gerekırmıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?