2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nabersiniz
ben gayet iyiyim tatilimi yaptım
hatta iştende ayrıldım şimdi yaylaya gidiyoruz
yayladan dönüşte görüşürüz inşallah
umarım herşey yolundadır hepinizi çokk özledim ve çook öpüyorum

nan nehir imansız bi sen bi ben varuk heral atladık tutmuyohhh üstelik bide savunuyohh biz seneyede emziriyoh süt gider deyu yeruk orucu nan :roflol::roflol:

valla ozaman benia nalıktan reddeder benim minim dekoltem eksik olmass anlasamaz ayruluruk bebemlee:roflol::roflol::roflol::roflol:

arıza yaa sen bunu doktorun mu sandın olummm anlaşamayıp ayrılacuunn giyersin artık bi çarşaf oğlanın gönlü olsun deyüü lülülülülülü

sakin ol nan noliiii tutmak isteyen tutar istemeyen tutmaz aaaaaaaaaaaaa
sonuç olarak hamilelere günah değel ya bacım neynn o kaa dertlendin

slm asebacıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah içine sindirsin cnm tatiliniii opuyorumnanaktan

dün oğluşumu gördüm kocaman olmuştu 983 gr olmuş
şeker yüklemem yapıldı hafif yüksekti ama tamam dedi dr iyi dedi
neyse rahatladım
yeni bi dr buldum burda adanadaki dr da gidecem burdada gidecem
burda da ayarlayım da herhangi bi durumda giderim dedim

nan nehir imansız bi sen bi ben varuk heral atladık tutmuyohhh üstelik bide savunuyohh biz seneyede emziriyoh süt gider deyu yeruk orucu nan :roflol::roflol:

hakkat tabi nan allah nasip ederse oğlumu emzircem cocugum sütsüzmü kalsın :roflol::roflol: sözde hacı anasıyım :roflol::roflol::roflol:

arıza yaa sen bunu doktorun mu sandın olummm anlaşamayıp ayrılacuunn giyersin artık bi çarşaf oğlanın gönlü olsun deyüü lülülülülülü

he nan demi :roflol::roflol::roflol::roflol:

yok nan bende tutmuyom yaaa cesaret edemedim çünkü baş ağrısından korktum bacım
yoksa dayanırdım ağzım burnum uyuşuyo başım ağrıyınca nasıl dayanayım
seneye tutarık nan o zaman bebelere ek gıda verecikkk sadece süte bağımlı değeller o zaman

asebaa gülümmm oh ne guzel gez gıı maşallahh
işten ayrıldın demekk darısı başımaaaa bayramı bekliom bende bin heves sora çıkacaaaam işallahhhhhhhhhhhhhh

gıı yarem seni arıyodu yana yana verdiğin no da yanlış mı çıkıyomuş ne ulaş şu hatuna kaydirigubbakcemile3

ben varıımm :lepi::lepi:
magnezyum içiyorum nazlım hergece kaydirigubbakcemile5

ben magnezyum alıyom hem de günde 2 defa

bana doktorum magnezyum vermedi ama ben arada bir içiyorum

Sağolun kızlar yaa böyle ekip olupta hepimiz aynı şeyleri yaşayınca güzel oluyor en azından şimdi rutin verdiklerine eminim çok tşkler opuyorumnanaktan

asebam görüşürüz cnm benim a.s. a.s.

sağol tatlım inşallah sizlerde hayırlısıyla ayrılırsınız izinlere

aradım dün yaremi görüştüm gıı sağol yinede

öptümmmmm

göğüs ucları için krem yazdırdım doktora ama devlet karsılamıyomus 22 tl bu küçük olandan değil biraz daha büyük olan LONOıSE diye bi krem

hıc nan netcez aaaaaaa :lepi: kocam gece sahura kalktı :umursamaz:

ben ıcmıyorum ya ıcmem gerekırmıkı

ben ellerimin uyusması için içiyorum canım doktora göre hiçbişeyim yok ama zararlı bişi değil zaten fazlası vücuttan atılıyor problemin krampın falan yoksa içmene gerek yok tatlım

canım yaa sana ne alakası var müslümanlıkla yarım müzlümanlıkla filan uffyaaa şuna bakk
ben kendi sıkıntımı paylaşıyomm başarabilirsem ne ala sadece siz ne yaptınız merak ettim
zorlaştırmayın kolaylaştırın diye hadisi şerif var bide
(Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir.) [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]
Gebe ve emzikli kadın, kendisinin veya çocuğun sıhhatine zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari, Ebu Davud]
(Hasta, çocuğuna zarar gelmesinden korkan hamile kadın, oruca gücü yetmeyen ihtiyar, oruç tutarsa öleceğinden korkan çok zayıf kimse oruç tutmaz.) [Deylemi]
sen beni çok yanlış anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…