2009 Kasm Anneleri

adamım yaa öldürdün beni demek mahalle baskısı var haa kötü çıkıy yemekler :roflol::roflol::roflol:
valla bizim mahkemede millet yemekten çıkmasın deyu daha da guzel yapıler nan :roflol:

hee nan domatesi salatalıkı biberi koymuşlar poşete bütün bütün yemek desen bişee benzemii kafamçokkarıştı

yok almadım daha ama braun 4520 olanı edos aldı 90 civarıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o alır tabüü kodoman deyü boşa demiyoozz
kulaktan ölçüyomuş çok iimiş dedi kız bize kraftmıydı neydi yaa baya kaliteliymiş emmee ben almadıydım annem normal dereceynen de ölçer benim yaa

kulaktan ölçüyomuş çok iimiş dedi kız bize kraftmıydı neydi yaa baya kaliteliymiş emmee ben almadıydım annem normal dereceynen de ölçer benim yaa

kızz doğru ölçüm yapsın deyi en kalitelisini aldık ayy hemi dr.lar tavsiye ediymiş bunuuuu
:lepi: 3 gün deel yaa bunun kullanımı belikm 10-20 sene yaavvv :mymeka:

he beraber bulduk edoşumla yüksek arastırmalarımıs sonucu bende sipariş ettim bakem bu haftada teknosaya gelmediyse netten alacammzemuszemuszemuszemus benim gittiğim hastanede doktorlar kullanıy onlara sordum nan ben bunu baska almamzemuszemuszemuszemus

kizlar size bisey sorucam sizce bu terlikler hastanede giyilirmi
ben bunlari gecen yil almistim eve gelen misafirler icin falan ama hic kullanilmadi yepyeni duruyolar..pembe hastane pijamam icin bunlari götüreyim diyorum
aslinda bide turkuaz rengi pijamam var ama ona uygun terlik bulamam, yada ikisinede uygun siyah terlik mi alsam karar veremiyorum, sizin fikriniz önemli...
bunlar komik dururmu acaba böyle sisko süslü püslü

ölemi diyonus gııı
ben de alem madeeem ondaaaan :lepi:

bence de giyilmes valla ben öle kumaşlı falan bişe almıcam yani ne bilem kirlenir içime sinmez beele ceyo kimin bişe alurunn veya evden götürürünn iki tane mi götürcen mesela wcye girerken nolcekk anaam heç hastane tecrübem yok ya harbiden iki terlik mi götürcez hem millet ayakkabısıyla gelcek oday böğğğ

kızlar merhaba ben artık turkıyedeyım hepınızı cok ozledım belkı bazı arkadaslar benı hatırlamz bıle ama artık sızın cogunuza kendımı daha yakın hıssedıyorum ve muhabbetlerede tabı

he tabi 2 saniyede ucuo diğer dereceler 3 dk nası tutacan bebegi ölcecen nanopuyorumnanaktan
kıs hem o terlikler klip terliği gibi :roflol::roflol::roflol:

ayrıca bılgılerı gırme konusunda uzman arkadaslara bebısımın kız oldugu duyrulur. ama ben basından berı erkek hıssetsemde (cunku oglumun hamılelıgıne daha cok benzetıyorum gıdısı )ama yurtdısındakı ve turkıyedekı ıkı dr. da kız dedı

giyilmes bence onlar canım yaaa

buna benzer terlıklerımı ogluma dogumumda gıydım ama evde hastanede bez oldugu ıcın cok hıjyenık gelmıyor banada

sagolun kizlaropuyorumnanaktan
ozaman ben bu terlikleri ev terligi yapayim yine siyah dogru düzgün terlik alayim....

kartenem türkiyedeki hastaneleri bilmiyorum nasil oluolar ama burdakiler gayet temiz piril piril heryer...hem iki terlige gerek olmaz ki sonucta ayaginda corap olucak ve terlikle yatagin icine girmiceksin.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/300537-2009-kasim-anneleri-listesi-guncellemeler.html
canim bu yazini al ve direk bu linke kopyala artik liste burdan güncelleniyo....
hayirli olsun kizin bu arada

Ooooffff ya oruç tutsam bukadar sersem ve salak olmazdım. ış yerinde başta su olmakla beraber yemek vs başa bela oldu.
Evde olan hatunlar çok şanslısınız ya böyle bir sıkıntınız yok. Uzatın bacaklarınızı yatın ...

kızlar merhaba ben artık turkıyedeyım hepınızı cok ozledım belkı bazı arkadaslar benı hatırlamz bıle ama artık sızın cogunuza kendımı daha yakın hıssedıyorum ve muhabbetlerede tabı

hoşgeldin canım ankarada nerede yapacaksın doğumu
slm millet ben geldim hepinize hayırlı ramazanlar ve cumalar
bütün güzel dualarınız bu günlerde kabul olur inş.:Saruboceq:
yaaaa özge hani dün sen demiştin ayağa kalkınca göbek görünürse doğum kanalına yerleşmiştir diye ben görüyorum yaaa yoksa erken mi doğuracam valla şaştım kaldım zaten oğluşumun kafasıda aşağıdaymış:1shok:

o benim için geçerli değil canım inan çalışan birinden daha çok çalışıyorum desem yeridir yaniiiiisositososito

bu arada kartanesı bende ankarada dogum yapacam
nerdeee
he tabi 2 saniyede ucuo diğer dereceler 3 dk nası tutacan bebegi ölcecen nanopuyorumnanaktan
kıs hem o terlikler klip terliği gibi :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
ya burada da temiz yani benim hastane temiz ama ne bileyim yaa sonuçta tüylü müylü ya düşününce hijyenik gelmedi ama bi terlik yeter
hee doğru düzgün al ööle şuh terliklernen gezme ortalıkta
evet ada yaa ben de çok sıkıntı çekiyooomm şimdi meyvemi alıp terasa çıkacam ama su içemiyooommm
ben baktım dün gözükmüyo göbeem gııı
o benim için geçerli değil canım inan çalışan birinden daha çok çalışıyorum desem yeridir yaniiiiisositososito

:mymeka: çalışsanda elli tane insanın karşısında yiyip içmek zorunda deelsin deemii

slm itekiimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm adacıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben yemek yapmaya kaçıyoommm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…