hoşbulduuuum .bende iyi olmya çalışıyorum.ayağım geçiyo yavaş yavaş.yürüyebiliyorum en azından.
tek derdim bazen acaip bi ağrım oluyo.sizdede varmı böle bişi.kasıktan girip yukarı doğru yayılıyo kıvranıyorum bazen ağrıdan.korkmaya bşladım.sancımı giriyoki yaaa.yoksa iltihabımmı eçmedi o ağrı yapıyo anlamadım.cuma gününe randevu aldım gidince sorucam doktora.belkide nst ye bağlarlar beni.
maş.doğamıza yaaa çok güzel bir evlat yetiştirmişsin ablam yaaa darısı bizlerin başına:Saruboceq:
simdiden afiyet bal seker olsun tatlım
ayy canım ayağına çok sevindim acısı çok kötüdür eminim :kedi:
sen ilk bebişi normalmi doğurdun cnm nasıl olur sancı bilmiyomusunn:uhm:
valla ben tecrübesizim :kedi::kedi::kedi:
inşalalh cnmm :Saruboceq:
hee uyanık bıdık seniii :roflol::roflol:
kızz varya senin anan olmasaa koca seni 2 dk.atar başındannn :roflol::roflol::roflol::roflol:
her haltı annen yapıyo kızzz :roflol::roflol::roflol: sen ne beceriyon anacıımm :roflol::roflol:
begenmezsem ucar gelir anneciğinin elinden yerim ona göreeee
çocuk yapmayı becermiş kısssss:roflol::roflol::roflol:inşalalh cnmm :Saruboceq:
hee uyanık bıdık seniii :roflol::roflol:
kızz varya senin anan olmasaa koca seni 2 dk.atar başındannn :roflol::roflol::roflol::roflol:
her haltı annen yapıyo kızzz :roflol::roflol::roflol: sen ne beceriyon anacıımm :roflol::roflol:
Canım çok geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun .İnşallah doktordan hayırlı haberle gelirsin :Saruboceq:
Amin ablacım amin inşallah Yağmurumuzuda abisi gibi yetiştirebilirim.Hoş hazır olduğum zamanı bekledim hep tamam hazırım çocuk yetiştirmeye dediğim anda geliyor
İnanıyorumki hepiniz çok ama çok bilinçli çok tatlı anneler olacaksınız..Kaldıki sen bak kendine 2, bebeğini taşıyıp biryandan diğerini büyüteceğim diye uğraşıyorsun Allahım yardımcın olsun birtanem seninde :Saruboceq:
diyom yaa ben o kaa becerikli bi karı deeelim idare ediyom yaaa kocisim ben ne yapsam seviyoo
yada öle görünüyo :roflol::roflol:
Evet canım yaa aminnnnn :Saruboceq:Bu bebeğimde kilo almadım o yüzdendir normalde iri yapılıyım hiç çıtıpıtı narin olamadım..Doğadan oğlumdan sonra 59-60 kiloya düştüm ..Nasip olursa emzirme döneminden sonra yine spor diyet eski halime dönmeyi isterim :kedi: Bakalım cnm yaa:1hug:
dönersin canım yaa saglıklıca gelsinlerde bizde saglıklı olalaımda gerisi kolay Allahın izniyle:Saruboceq:
hadi byyyyy canımnann karularrrr ben cıkıyom azcık işim var öptümmm hepciniziii
Kesinlikle canım :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu arada pcde rekor kırdım sanırım ne zamandır bu kadar çok yazmamıştım ama sohpete bayıldım bayıldım çok keyifli bir gündü kaydirigubbakcemile2
Ben oğluşumda hiç sancı vs çekmedim Doğacık aşağıya inememişti baktık artık günü geçecek dolu dolu bitti sezeryan dedik .Çok şükür tam zamanında karar vermişiz kordon dolanmış o gece çok tuhaf dönmüştü içimde hatta dedim gelecek galiba sonrasında bu durumu öğrenmiştik Çok şükür hiçbirşeycik olmadı..Hepsi Allaha emanet :Saruboceq:
hiç canın yanmayacak canım buna emin ol:roflol::roflol:
sen yeni gelinsin daha tabi tecrübesiz olursun
diyom yaa ben o kaa becerikli bi karı deeelim idare ediyom yaaa kocisim ben ne yapsam seviyoo
yada öle görünüyo :roflol::roflol:
çocuk yapmayı becermiş kısssss:roflol::roflol::roflol:
amin ablacım cümlemizin inş.yardımcısı olsun allahım:Saruboceq:
canım normal doğurdum evet.suni sancı verilmişti.1,5 saat sancı çektiketen sonra.pat diye kesildi sancı.3veya 4 kez ıkındım doğdu kızım.hatta fırladı desem yeridir.doktor son anda fark edip yakaladı.ayy canım ayağına çok sevindim acısı çok kötüdür eminim :kedi:
sen ilk bebişi normalmi doğurdun cnm nasıl olur sancı bilmiyomusunn:uhm:
valla ben tecrübesizim :kedi::kedi::kedi:
inş.hayırlısıyla tutunur bebişi annesine:Saruboceq:
ayağının düzelmesine sevindim canım yaaa o dedğin ağrı bende de oluyor ani hareket edince falan
ama sen yinede dr.una sor
işi bilecen işe gitmeyecen:jeyyar::jeyyar:
nann karularrrr ben cıkıyom azcık işim var öptümmm hepciniziii
muredacım cok yorgunum nan yogundum yarın cekem koyyum
kenya cekmıstıya olumm benı ne yoruyon nann :1rolleyes:
:roflol::roflol: hee kızz ben yeni gelin olduumm :roflol::roflol:
ahh napsın annene mutlu mutlu gidiyosa bilki seni kırmasın diye ses etmiyodurr :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: allahtan onu becermişş :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?