2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3 adam çok yoruluy kızz :kedi: bakarsın nasılsaaa zemuszemus

hee nan gece artık benim herif en son pc yi kırazaam o olacak dedi laelaelaelaelae

:roflol: celallendi haaa :roflol:

slm cnmm opuyorumnanaktan hade puzzle bitmiş gersi allah kerimmm kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnmmm yorma kendiniiii opuyorumnanaktan

bende bi yandan pilav yapıyom kızlaarrrr mama yicezzz zemuszemuszemuszemus

edoooşş nörüyon gııı aklım sizde kaldı hee gece delikafadulden
sana bişee diceemmm çok komiikk

biizm tugayın bahcesinde 30 ağustos provaları var grup cıkmıs rock söliii bizde dinliiiiyiikk

edoooşş nörüyon gııı aklım sizde kaldı hee gece delikafadulden
sana bişee diceemmm çok komiikk

delikafadulden ne dicenn nannn delikafaduldendelikafadulden

ay kimsecikler kalmamış

hee biz geldikk nannn :lepi:

biizm tugayın bahcesinde 30 ağustos provaları var grup cıkmıs rock söliii bizde dinliiiiyiikk

sanslı gacuuuu zemuszemus

avatarımı değiştirdiim artık tarifeynen özleştirmeyin benii

zatti gördüm yıkıldım nannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayallerimlen oynadın alıştımdı ben tarifeyee çookk kaydirigubbakcemile3

men geldüm
yemeğimizi yedik mutfağı topladım benim koca yine uyuyo yaaa üleynn bu adam işsiz bir adam olsaydı habire uyuycaktı ben terellelli olurdum herhal bu kaaa nasıl uyuyo yaaaa lohusa
neyse çay demliyom artık yanlız başıma keyff yaparum

yok şekerim ben oğluma verdiğim harcadığım hiç bir paradan ötürü üzülmem sen rahat ol tatlım bizim şark görevimiz var belki seneye ben bunları alırken 3 sene beni idareetsin die alıyorum olurda tayinimiz istanbula cıkarsa kendi evim var orda bebişime kral dairesi yaptırcam inşalahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansen güle güle kullan şekerim ben hepsine 897 falan verdim ama helal olsun bebeme keske evimizde olsak daha iilerini alırıdm ama bizim meslek böleekaydirigubbakcemile5

Bende yemeğimi yedim etrafı topladım geldim biraz dinlenecem. son zamanlar nasıl yemek falan yapacağız bilmiyorum sanki gittikçe ağırlaşıyorum....

Bende yemeğimi yedim etrafı topladım geldim biraz dinlenecem. son zamanlar nasıl yemek falan yapacağız bilmiyorum sanki gittikçe ağırlaşıyorum....

evet bende annemlerle kayınvaldemleri hemen alcam yemege annem bosver diyo ama simdi almasan laf yaparlar agırlasmadan almak lazım

evet bende annemlerle kayınvaldemleri hemen alcam yemege annem bosver diyo ama simdi almasan laf yaparlar agırlasmadan almak lazım

Ben bu gidişle kimseyi alamam heralde. tabi alacaksan hemen al bence her geçen gün daha ağırlaşıyoruz. geçen haftaya kadar kuş gibiydim. nazar deydi galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…