men geldüüüümmm yok kız alamadım dolap çünkü gidemedim kocişe dedim buseyi yedireyim gidelim tamam dedi ben buseyi yedirene kadar adam yine sızmış yaavvvv
bende kalan asma yapraklarını sardım buzluğa koydum sulu köftemi yaptım geldim
hee nan gece artık benim herif en son pc yi kırazaam o olacak dedi laelaelaelaelae
napıyonuz nan
slmlar arkadaşlar konuşmalarınıza azda katılsam takip ediyorum sizi. umarım herkes iyidir benim birkaç gündür belim feci ağrıyo bacaklarım falan kalkamıyorum hiç acaba dr. gitsemmi? önemli bişe değildir umarım...
biizm tugayın bahcesinde 30 ağustos provaları var grup cıkmıs rock söliii bizde dinliiiiyiikk
edoooşş nörüyon gııı aklım sizde kaldı hee gece delikafadulden
sana bişee diceemmm çok komiikk
ay kimsecikler kalmamış
biizm tugayın bahcesinde 30 ağustos provaları var grup cıkmıs rock söliii bizde dinliiiiyiikk
avatarımı değiştirdiim artık tarifeynen özleştirmeyin benii
evt şekerim 120 alıcılar hesabı
ama sen 320 grubuna giriyorsun muş deyler
he nan ama başka mağazadakini getirtirmiş teşhir malını ondan canım
bakmadım cnm
ikea çin ürünlerini niye satsın ki
gerçi uygun ürünler ama olsun biz kesemize bakak şincik
edacım özgem duymasın ama üsülür sonram
240 lık ürünü 150 almış olduk
men geldüm
yemeğimizi yedik mutfağı topladım benim koca yine uyuyo yaaa üleynn bu adam işsiz bir adam olsaydı habire uyuycaktı ben terellelli olurdum herhal bu kaaa nasıl uyuyo yaaaa lohusa
neyse çay demliyom artık yanlız başıma keyff yaparum
Bende yemeğimi yedim etrafı topladım geldim biraz dinlenecem. son zamanlar nasıl yemek falan yapacağız bilmiyorum sanki gittikçe ağırlaşıyorum....
evet bende annemlerle kayınvaldemleri hemen alcam yemege annem bosver diyo ama simdi almasan laf yaparlar agırlasmadan almak lazım
Bende yemeğimi yedim etrafı topladım geldim biraz dinlenecem. son zamanlar nasıl yemek falan yapacağız bilmiyorum sanki gittikçe ağırlaşıyorum....
hoşgeldin konyalı
Ben bu gidişle kimseyi alamam heralde. tabi alacaksan hemen al bence her geçen gün daha ağırlaşıyoruz. geçen haftaya kadar kuş gibiydim. nazar deydi galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?