ben eccük kaçtım havaa alcam biraz dolanaammm opuyorumnanaktan
hadi byyy ablacım şimdiden iyi yolculuklar
ewet bi büyüğe çok ihtiyaç oluyor ama seni kızdırıp depresyona sokacak biri değillmaz:
almış kıs baksana sesi çıkmadığına göre kornetleri yerleştiriyor:roflol::roflol:
hoşgelmişsenkaydirigubbakcemile5men geldüüüümmm yok kız alamadım dolap çünkü gidemedim kocişe dedim buseyi yedireyim gidelim tamam dedi ben buseyi yedirene kadar adam yine sızmış yaavvvv
bende kalan asma yapraklarını sardım buzluğa koydum sulu köftemi yaptım geldim
güle güle datlum hadi az gezinde gelin
ay oda doğru gııııı.aman ya ben gelme deyim kurtulum.allah yardım eder nasıl olsa.
hoşgelmişsenkaydirigubbakcemile5
komşuların nasıl canım tanıştın mı
eğer yakınlaşabildiğin komşun olduysa gelir gider yalnız kalmazsın
kocişinde izin alsın birazcık olur biter iştekaydirigubbakcemile5
bi ev sahibimi tanıyom bacım.koca sitede başka kimseyi tanımıyom.galiba geneli çalışıyo gı.bide yeni komşu taşındı karşıma iyi birine benziyo.kocişte 10 gün yıllık izin alcak zaten.yeter diyon ha.ya valla içim rahatladı korkuyom bende ne edemŞeniz
kociş geldi de kapadım pc yi adam ne zaman gelse burdayım nan geberteceka rtık şimdi gitti bende damladım gene :)
napıyonuz nan
napıyonuz nan
benimki gelince mecbur kapatıyom walla birazda ona vakit ayıram diyehee nan gece artık benim herif en son pc yi kırazaam o olacak dedi laelaelaelaelae
oyy yerim ben o tombağııııı:ecrin_bebek:bizde oğluşumla iyiyiz çok şükür.idare ediyoz işte büyüyoz tobaaamla
demı ya az kaldı Rabbım hepimizi sağsalım bi avazda kurtarsınn...aminnnnŞaka filan derken az kaldı kızlar ya son 2 ay valla kaydirigubbakcemile5 Allahım mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine sağlıkla kurtarsın hepimiziii :Saruboceq:
sağol canımm.eklıcem fotoları ama fotoğraf makınesinin kablosunu bulamıyorum.bi bulayım...buyrunnnnnnnnnhosgeledin..
zeytinin hediyelerini ekle bir ara bizde görelim
canim gece uyurken agrilar hepimizde oluyo... yattigin yöne dogru suyun kaydigi icin sertlesiyo, sonra düzeliyo bir müdeet gecince,,sirt üstü yatmamaya da özen göster yer degistrien organlar sirt üstü yatinca dahada baski yapiolar ...hem bebekte anne sirt üstü yatinca rahat olamiyomus
millet issizlikten yakinir bu karida müsteri bollugundan yakiniyo...cene calmaya firsat bulamiyomuskaydirigubbakcemile3
aminnnnn o günleri hayırlısıyla görelımm az kaldı kavuçcaz yavrularımızaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım.valla az kaldı ya.artık ekim sonu dökülürüz buraya yavru kuşlarımızla
napıyonuz nan
teşekkürler kızlaaarrr
yimeemi yaptım, puzzle da bitirdim bebişimin odasına el atcaz demiştim yaa sadece yerdeki puzzle bitti daha bissürü iş vaarr kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişin cicilerini yıkadınızmı.ben soralı baya oldu ya erken demiştiniz.
diyorumki önümüzdeki hafta tatvana arkadaşa gitcez yeni doğum yaptıda,ordan geldikten sonra
yıkamaya başlayayım cicileri.
walla ben valizimi hazırladıktan sonra düşünüyorum aslında
kızlar bebişin cicilerini yıkadınızmı.ben soralı baya oldu ya erken demiştiniz.
diyorumki önümüzdeki hafta tatvana arkadaşa gitcez yeni doğum yaptıda,ordan geldikten sonra
yıkamaya başlayayım cicileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?