Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar hediye ile ilgili yorum yapmadınz bekliyom
ooo yarem kızzz hediyeni de almışınnn ne marka aldınn kııı
ne diyek gıı zati 15-30 arası dediydikk sende tamamlamışın işteee kaydirigubbakcemile3
kargo çok tutuyo mu len ben edaya hediyeyi karşı ödemeli mi göndersem aceppp :roflol::roflol:
kargo çok tutuyo mu len ben edaya hediyeyi karşı ödemeli mi göndersem aceppp :roflol::roflol:
kızım sen edoşa bissürü şey aldın ya onların arasına sıkıştır hediyeyi de karşı ödemeli yolla gıı
10 milyoncuk gözden çıkar
öleyım bacımmm :lepi: kenya nan bende san akarsı ödemelı atam barı :roflol: :roflol:canliz nan biz de seni beleşçi bilirdik esaslı karıymışın bee pek cömert gördüm seni kaydirigubbakcemile3
bacım bende benetton zara baby sandım dı :lepi:ula pazardan almadım yane BÜCÜRÜK biliyonuz mu burda indirimde vardı
kızım sen edoşa bissürü şey aldın ya onların arasına sıkıştır hediyeyi de karşı ödemeli yolla gıı
öleyım bacımmm :lepi: kenya nan bende san akarsı ödemelı atam barı :roflol: :roflol:
bacım bende benetton zara baby sandım dı :lepi:
hee öle yap delikafadulden
10 muuuuu :1shok::1shok: o zaman ben hediyenin altını yolliyam üstü kalsın nan edaaaa çok oliy ozaman fiyatıı :roflol::roflol:
ama dediğim gibi karşı ödemeye tamam dersen takımı yollarun haaa:roflol::roflol::roflol:
yok kız şaka yapıyooh tabi fiyat aralığı var ona göre beğendiğini alacun iştee
fıyat aralıgı varda sen tam 30 bulmana şaştın nan yaren benımkı kaç tuttu kenya 10 ytllık gönderdıysen döverım haaaklava: en az 15 olcaktıı
ula kargoylan birlikte o ka tuttu