2009 Kasm Anneleri

canliz nan biz de seni beleşçi bilirdik esaslı karıymışın bee pek cömert gördüm seni kaydirigubbakcemile3

ne diyek gıı zati 15-30 arası dediydikk sende tamamlamışın işteee kaydirigubbakcemile3

ya bacım alt tek aldım üst almadım açıkcası sizler 30 geçmesin deyince haksızlık olmasın dedim valla benim içiin hediyenin büyüğü küçüğü fark etmez anlamı olacak

kızım sen edoşa bissürü şey aldın ya onların arasına sıkıştır hediyeyi de karşı ödemeli yolla gıı

kargo çok tutuyo mu len ben edaya hediyeyi karşı ödemeli mi göndersem aceppp :roflol::roflol:

:roflol::roflol: yollaa laaa beni kargolanmı korkutacan hacııı :roflol:
ama unutmaki bende daha vermedim kargomuuu :roflol::roflol::roflol: içinede 2 taş korunn :roflol::roflol::roflol:

kızım sen edoşa bissürü şey aldın ya onların arasına sıkıştır hediyeyi de karşı ödemeli yolla gıı

sus nan nasıl akıl verin karuyaaaa :mymeka:

canliz nan biz de seni beleşçi bilirdik esaslı karıymışın bee pek cömert gördüm seni kaydirigubbakcemile3
öleyım bacımmm :lepi: kenya nan bende san akarsı ödemelı atam barı :roflol: :roflol:

ula pazardan almadım yane BÜCÜRÜK biliyonuz mu burda indirimde vardı
bacım bende benetton zara baby sandım dı :lepi:

hee öle yap delikafadulden

10 muuuuu :1shok::1shok: o zaman ben hediyenin altını yolliyam üstü kalsın nan edaaaa çok oliy ozaman fiyatıı :roflol::roflol:

ama dediğim gibi karşı ödemeye tamam dersen takımı yollarun haaa:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
napaaam laaa razı olam barii hacııııı :roflol:

fıyat aralıgı varda sen tam 30 bulmana şaştın nan yaren benımkı kaç tuttu kenya 10 ytllık gönderdıysen döverım haaa :oklava: en az 15 olcaktıı

Back
X