2009 Kasm Anneleri

valla ablam kraft aldı memnun ama olağan ustu bi özelliği yok kumaşı daha kaliteli daha tok duruyo o kaaa canımmm yani gerek yok o kaa fark vermeyee kaydirigubbakcemile5

sallanma olayıda canım onun altında bi aparat oluy genelde hepsinde var ama ben öle biliom istediğinde o aparatı açınca sallanabilioo bebişimmm geniş mi istiyosun yoksa daha küçük bişimi
60*120 çok kibar duruy ben alırsam ondan alacamm

yaaaa canım üzüleceğini bilsem yazmazdım hiçç... ama bende Adana'yı çok özlüyorum... sanırım herkesin özlediği biryerler var...aynı duyguları paylaşıyoruz canım seninle üzülme tamam mı:teselli:

sağol muredam... hepimiz gönlümüze ve kesemize göre herbişeyimizi alırız inşallahkaydirigubbakcemile5

canım dondurucu alacam yoksa benimde sığmaz yani şimdi dondurucuyu doldurmak lazım demi ama
vişne ve kırmızı erik koydum bebek doğunce lohusa şerbeti yapacam bebeme süt olsun ha ha ha

sağol kuşum teşekkür ederim balım unutmamışsın

ay napim bulaştım bi kere olsun karıncalar gibi biriktireyim kışın yerim demi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şeniz
bende bu hafta sonu alıcam izmirden nasipse barbunla fasulyeyi.bide domat alıcaz işte şişelere komak içinn :lepi:

iyiki doğdun çaturtuu alkisalkisalkis
iyiki dğdun çaturtuuuuuuuu alkisalkisalkis
iyiki dğdun iyiki doğdunn mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaa a.s.

aabbaaaaoowwwwwwwwwww naptın nan manyak karuuuuuuuu o kaa neeen yordun kendini :mymeka:

kızla r ya az bi bakın hele size de drlarınız bebeniz ters eşin aşağıda vs vs gibi olumsuzluklar söyleyip sizi sezeryan doğum bekliyor diyen varmı ????
4gn önceki kontrolümde böyle deyiverdi dr hanım canımı sıktı ne has normale hazırlıyrdum kendimi ((

iyiki doğdun çaturtuu alkisalkisalkis
iyiki dğdun çaturtuuuuuuuu alkisalkisalkis
iyiki dğdun iyiki doğdunn mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaa a.s.
ayyy şekerim sağoll iyiki doğmuşum demi iyiki burdayım ve iyiki sizi tanımışım ŞenizŞeniz
aabbaaaaoowwwwwwwwwww naptın nan manyak karuuuuuuuu o kaa neeen yordun kendini :mymeka:
ne var nan ben daha neler yaparımda işte bebek yoriii beni
kız caturtuu ölçülez deyimi yaptın nan bu kaa işii :roflol: heeee öt bakeemm incelsin popon deyimi yaptın heee :roflol::roflol:

nan o kaa iş yaptım yinede ince çıkmamışım nan şişmişim ben yavv

yok cnm bana öle bişe demedi sende bi dr.un demesine bakma istersen başka dr.ada git opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eveeeeetttt veriyom ben ölçülerimi hazır olun anacım

memeler =93 burası iyi nerdeyse manken gibiyim burdankaydirigubbakcemile3
bel =97 1 ay önce 92 idi ama bu benim tok karnına alınmış ölçüm bilginize
döt =100 abaaaavvv dötüme nolmuş yav oda 5 santim şişmiş göbişlen yarış edii yaaaaaa

günaydın kızlarrr...çeneler yine düşük her zaman ki gibi...
krispiii canım bende kış için domates yapıcam ama kavanozlara düşünüyorrum
sen buzluğa attım demişsin rendeleyip buzdolabı poşetlerine koyup
direk mi attın nasıl yaptın???

karakızzz canıımmm sakın üzme kendini olur muuu allah bi şekilde verir kolaylığını
görüceksin bak en yakın zaman da herşey yoluna girecek
benim de hamileliğimin yarısından fazlasında eşim işsizdi
bir iki aydır ancak toparlayabildik kendimi şimdiye kadar hiç bişey yapamadık
şimdiden sonra yavaş yavaş yapıcaz inşallah...en yinede hiç bir zaman
karamsarlığa düşmedim, hep inandım herşeyin yoluna gireceğineee
bol bol dua et, sende bak göreceksin bebeğin nasıl bereket getirecek yuvanıza...

ne var nan ben daha neler yaparımda işte bebek yoriii beni

heralde nan onnarı herkeş yapiy bende bebek var deyu kendunu neen yorim diim yoksa yap nolacak yemeyi bileceeen afyetnen nannnnnnn demii

hee nan çaturtu karusu eiki doğmuşun nan çatlak lazzzzzzzzzzzzzz Şeniz

:1shok: nolmuş gıı senin popişee bellen yarışa koyulmuşş kaydirigubbakcemile3
yok beaa maşaahın var cnmm

Elifsun hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…