evet canım ya kraft chicco cok pahalı 300 den falan başlıyo ne özelliği var anlamış değilim bende kafamçokkarıştı
senin dediğin markarlara bakayım ben öyleyse
ya bide hani sallamalımı almak gerekir yoksa sabit mi durması daha iyi sen nasıl bişi bakıyosun tatlım
SEN BOYLE YAZMIŞSIN YAAAAAAAAAAAAAA
içimin yağları erdi......... anafartalar suluhan ulus çanyaka ahhhhhhh ankara ahhhhhhhhh .... o yolların dili olsa konuşsa azmı gezdim oralarda ..... çok özlüypum ankarayı çokkk mafoldumbenmafoldumben
geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cerinde sevmediydi donndy zatiilmaz: bende alıcam küçük bi beşik hem annemde doğum olcağı için hemde sonra yatak odama koymak için henüz benimde fikrim yok :sinifsinif:şnsallah gönülüne göre herşeyi bulursunn :Saruboceq:
oooooo maşallahhhhhhhhhhh
bende gecen gün yaptım domatez işini ama ben kavanozlara koydum çünkü dolapda çok yer kaplıyor.... evet maydonoz çok iyi yapmışsın mesela c.tesi güni iftara köfte yapotım maydonoz yoktu evde marketde yakın değil komşu komşu dolaştım ....... insanın dolaypa hazır bir şeylerin olsma çok iyi pat diye cıkarıyorusn ........
ben biraz fasülye vede karnı yarık yapacam ramazanda hazır yemek olur........
slm tubişimm opuyorumnanaktan
kız hani erkenden gitcektinn,sordunmu açmı tokmu gitcen sekere kimimiz aç gitti hee ona göreee zemuszemus
sağol kuşum teşekkür ederim balım unutmamışsın
ay napim bulaştım bi kere olsun karıncalar gibi biriktireyim kışın yerim demi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşşallah KRİSPİ amma hamaratlanmışsın beee nazar değmesin
toktorr aç tok farketmezz dediydiiii
selam kızlar ben geldüüümmmmm
nasılsuınız bakem bebişler nasıl ay ben dün çok yoruldum amma fasülyeleri yapamadım çünkü alamadım çok pahalı geldi baaa çarşamba günü fatih pazarına gidecem bakalım orda nee kaaaa
dünde gezdik ondan sonra pazara gittik 10 kilo domates aldım rendeleyip buzluğa attım 5 bağ maydonoz doğradım buzluğa attım 10 yufka sardım buzluğa attım gece 1.5 da işim bitti mahvoldum anacım bittim
huyum kurusun hamaratımdır ama dötüm çıktı nankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şeniz
bende bu hafta sonu alıcam izmirden nasipse barbunla fasulyeyi.bide domat alıcaz işte şişelere komak içinn :lepi:
ayyy şekerim sağoll iyiki doğmuşum demi iyiki burdayım ve iyiki sizi tanımışım ŞenizŞeniziyiki doğdun çaturtuu alkisalkisalkis
iyiki dğdun çaturtuuuuuuuu alkisalkisalkis
iyiki dğdun iyiki doğdunn mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaa a.s.
ne var nan ben daha neler yaparımda işte bebek yoriii beniaabbaaaaoowwwwwwwwwww naptın nan manyak karuuuuuuuu o kaa neeen yordun kendini :mymeka:
kız caturtuu ölçülez deyimi yaptın nan bu kaa işii :roflol: heeee öt bakeemm incelsin popon deyimi yaptın heee :roflol::roflol:
anam seninkileri ananlar yapiii sen iyisin nan beni daha ne günler beklii beee
dolap şimdiden doldu bile dondurucu çok makbule geçecek
kızla r ya az bi bakın hele size de drlarınız bebeniz ters eşin aşağıda vs vs gibi olumsuzluklar söyleyip sizi sezeryan doğum bekliyor diyen varmı ????
4gn önceki kontrolümde böyle deyiverdi dr hanım canımı sıktı ne has normale hazırlıyrdum kendimi((
ayyy şekerim sağoll iyiki doğmuşum demi iyiki burdayım ve iyiki sizi tanımışım ŞenizŞeniz
ne var nan ben daha neler yaparımda işte bebek yoriii beni
nan o kaa iş yaptım yinede ince çıkmamışım nan şişmişim ben yavv
ne var nan ben daha neler yaparımda işte bebek yoriii beni
eveeeeetttt veriyom ben ölçülerimi hazır olun anacım
memeler =93 burası iyi nerdeyse manken gibiyim burdankaydirigubbakcemile3
bel =97 1 ay önce 92 idi ama bu benim tok karnına alınmış ölçüm bilginize
döt =100 abaaaavvv dötüme nolmuş yav oda 5 santim şişmiş göbişlen yarış edii yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?