hahayattttttttt siyasetimin kenarııııııııııııııı bağa yetişcekmiş geçmişin bile habarın yok kızım benim adım çıkmışşşşşşşşş lülülülülülü
memik 93
göbik 94
döt 97 naber nannnnnnnn yerimseniben
hahayattttttttt siyasetimin kenarııııııııııııııı bağa yetişcekmiş geçmişin bile habarın yok kızım benim adım çıkmışşşşşşşşş lülülülülülü
memik 93
göbik 94
nan ben senden 1 hafta 4 gün öndeyim bee sen benim haftama gel öncee :mymeka:neye sen sonradan yaziiinnn assolistler sonradanmı aliii ölçüleriniiiiiiiii
benim bildiğim bezelyede gaz yapıyo ama tabi nohut ve fasülye kadar değel
yavrum sen şişte öle gel bu ölçülerle olmaz :roflol::roflol::roflol:
:mymeka::mymeka: de geeeeetttt :mymeka:
mankenmin laa sennnn
kızlar biz park yatak almaya karar verdik şimdilik oda işi rafa kalktı belki ilerde inşallah alırız kızıma istediğmiz odayı
park yatak almayı düşünen varmı nasıl bişey almalıyız hiçbir fikrim yok fiyatıda uygun olmalı tabi
netten bakıyorum bende o kadar cok çeşit varki neye göre almak gerekir anlamadım gitti
yani kimisi sallamalı diyo kimisi sabit diyo kafamçokkarıştı
evet canım ya kraft chicco cok pahalı 300 den falan başlıyo ne özelliği var anlamış değilim bende kafamçokkarıştı
senin dediğin markarlara bakayım ben öyleyse
ya bide hani sallamalımı almak gerekir yoksa sabit mi durması daha iyi sen nasıl bişi bakıyosun tatlım
hımmm demirin kalın olması gerektiğini bilmiyordum ben canım söylediğin iyi oldu teşekkür ederim
park yataklar kullanışlı oluyor. bizde kullanacağız. sallanan olmasına dikkat et çünkü gece bebek ağladığında hemen elini atıp sallayabilmelisin. çok pahalı bişey almaya gerek yok çünkü uzun süreli kullanılmıyor zaten. hele tombiş bebek olursa 1 yaşına kadar kullanırsın. park yatakta önemli olan içine alacağın yatak onu iyisinden alırsan sorun olmaz canım.
bu sırada kendini çok üzme herşey hallolur canım.
bide ölçülerimi oluyo ay kafam karıstı bende gidip yakından bakayım en iyisi ufak olan dahamı makbul oluyo kısss kafamçokkarıştı
eeeeeeee başka kimse vermimi ölçü nan korkaklar
kızla r ya az bi bakın hele size de drlarınız bebeniz ters eşin aşağıda vs vs gibi olumsuzluklar söyleyip sizi sezeryan doğum bekliyor diyen varmı ????
4gn önceki kontrolümde böyle deyiverdi dr hanım canımı sıktı ne has normale hazırlıyrdum kendimi((
hee öle olii bacımm kaydirigubbakcemile3
barbunla fasulyede burda pahalı diye izmirden alım yaa kaydirigubbakcemile5
na krular beşik alırken derin olmasına dikkat edin mazallah üstün olunca düşüyo çocuklar bi düşerse beşikten allah korusun derin olsun unutmayın a.sa.s
al işte dolabı doldurmazsan krispi gibi beele olaar mankenim beniim :lepi:
memik 93
göbik 94
canım senin doktor sezeryan taraftarımı acaba yoksa normal doğum mu... eğer sezeryan yaptırmayı seviyorsa başka bi doktora daha git derim ama eğer gerçekten normal olmasına engel bir durum varsa kaçış yok sezeryan olacağız... sağlıkla doğsun bebişler varsın sezeryan olsun dimi...
al işte dolabı doldurmazsan krispi gibi beele olaar mankenim beniim :lepi:
kız barbunya 2,5 liraydı almadım ben yaaa... daha ucuzlar demiii...
bi de domatesi şimdi mi yapalım yoksa bekleyelimmi accık daha ne dersiniz tecrübeli bacılar akıl verin bakalım.. bu hafta 500 dü domatın kilosu...
bu sene bezelye almadım yaaa... neyse onu bulmak zor olmmaz marketlerde var bu yıl öle alcaz...
ben de bamya ,fasulye,domates,barbunya,börek yapmayı düşünüyom ama sadece düşünüyom şimdilikkaydirigubbakcemile3
ölçüleri veriyorum
döt 95
göbek 92.5
göğüs 91
burdan şu sonucu çıkarabiliriz: ben bir kütüğümkaydirigubbakcemile3
nan ben senden 1 hafta 4 gün öndeyim bee sen benim haftama gel öncee :mymeka:
daha ne olsun nan manken iştee gamyoncuiremsu
azcıkta kilolardan yazın bu ne yavvv sıra kiloda
herkes dökülsün bakalım kaç kilo almışsınız ahan ben yazıyorum.
57 idim 66 sabitlendim
sıra sizde sakın 5 4 kilo aldım demeyin döverimmmmmmmlmaz: klava:
2,5 pahalı gııılmaz: ben alam bakam derim sizeee opuyorumnanaktan
anam daha beklenmez domat diiiiyy kaydirigubbakcemile3
:mymeka: hayır cnm sende mankensin diyikk :mymeka:
yaaa bende metreee yokkk bende ölçmek istiyorummmm
neyse anneme gidince ölçerim artıkkkk
kilomu yazayım bariiii 59 ile hamiile kaldım şu an 68 im
inşallahta 70 in üzerine çıkmam..
neyyn demicekmişim nan gerçeği saklamam ben 60 dım 64 oldum ahanda dedim bile 4 kilo almışımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?