2009 Kasm Anneleri

edoş naan ben yetiştiremicem heralde gıı bu odayııı kaydirigubbakcemile3
tek tek kitap taşıma işi tutmadı yaa baksana 30. haftamdayım gııı
anaam hastane çantasına koncak geceliklerim bilene yookk

bence hastane çantası hazırlanabilir ama şimdi erken sanki.
bebeğin diğer eşyaları hazırlanıp bitmeli yalnız.

az kaldıkça heyecanım artıyor

bir de stresten mi heyecandan mı sıkıntıdan mı nedir ellerim ayaklarım fısır fısır kabardı kızlar benim iki gündür acayip kaşınıyor

dötümü ölçmedim ya herkesin dötüne bi laf dedim haa
akşama kaa 5 cm büyüyomuş kaydirigubbakcemile3
benimki kaçki gııı en son ölçtüğümde kaçtı acep zeytünnen aynıydı gıı gelse de sorsamm

kanınla alakalı olabilir doktoruna sor canım hemen

evet bak dötüm normal benim nan mankenlerden 10 santim büyük iştee bunada dötmü deyon asıl dötlü henüz gelmedi:roflol:

kartanesi , küçülmez belki be... hamilelik çatlakları geçmiyo göğüsler neden küçülüyooo?

bence sen ufaktan başla canım alışverişe
ben elim değdikçe gecelik pijama çamaşır aldım benim tek eksiğim kaldı oda sütyen şu anda sütyenler olmuyo zati önden açılıp kapanan sütyenlerden alcam emzirirken daha rahat oluyomuş

hastaneye götürceklerimi aldım ben bi kac eksik var heralde onlarıda tamamlarım Allahın izniyle 1 2 haftaya kadar inş. gerek kalmaz +

hee yaa benim döt hep büyük bacım kaydirigubbakcemile3
bakam daha ne kaa büyücez yaa kafamçokkarıştı
korkarım büyüyecek eee diğerleri büyürken o garip garip beklesinmi orda demi yazık değelmi dötüne:roflol::roflol::roflol:

hee sen önce ölçde öle konuş taaammı şuuuursuz :mymeka:

ben de sütyen aldım bi tek :roflol:
bebişin eksikleri tamam da bi de gecelik pijama alacüüz yaaww
hee bi de çanta almadım daa beeen :1no2:

aynen ne gecelik pijama,nede iç çamaşırı aldım kendimeee
vallaa yakın zaman da bunları da almak gerek..

benimde heç umudum yok gıı :roflol: sen yarın 2-2 al kitapları bariii :roflol:
bende bidene var anam almış onudaa opuyorumnanaktan sende 2 tane al cnm bak benim dr.32 haftada heran gelebili diyy ama doğurmak yasak diiyy kaydirigubbakcemile3

hee konuş konuşş bi şişsin görecez ağsama senidee kaydirigubbakcemile3

canta iöin ben nike yeni cantaları var süperdi onlardan alıcam klasik anne bebek cantaları hosuma gitmiyo bi bakmanı öneririm hem cok hos renkleri var hemde cok kullanıslı

neyini önemsedin belli gııı :jeyyar::jeyyar: bende sütyen almadımda don aldımm :roflol::roflol:

ben dün çanta aldım kızz öle güzelki Nıkee emme orjınall :roflol: çiçko gibi çakma deell :roflol:

canta iöin ben nike yeni cantaları var süperdi onlardan alıcam klasik anne bebek cantaları hosuma gitmiyo bi bakmanı öneririm hem cok hos renkleri var hemde cok kullanıslı

ya ben spor çantalara baktım ama onlarda hiç göz olmuyoki yaaa biberon için falan ayrı göz lazııımm
benim var yosam öle çantam
ben pierre cardin gördümdü pek güzeldi emmee 140 leraa pahalı deelmi gıı
yeliz kimin çakma nike mı alsam yoosaa

ben bebe çantasını da aldım hazır yani
hastaneye hangi çantayı götüreceğime de karar verdim
ben haftaya doktora gidicem kontrole o zaman doktor heralde bişi der demesse de zaten izin durumumu sorcam doğum öncesi izin tam bayrama denk geliyo da benim. o zaman bi daha gitmem gerekecek doktora
doktor heralde bana doğumla ilgili bişey der

ben aldıımmm :lepi: nıke ve süperrrr :lepi:
hani ayakkabı için ayrı yer oluy oda var içine gelen yeri dışarıya doğru delikli orayada bezleri koyaruunn süperr :lepi::lepi:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ölçerün senden mi korkacamm

ay ben yün almaya didiyooomm
kendime gecelik örcemm :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: yaa şimdi ben sana bişe demek istiyom emmee msn de değilikk :roflol::roflol:
örmek pahalı olurr ucuzlarıda var laann :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…