:roflol::roflol: yaa şimdi ben sana bişe demek istiyom emmee msn de değilikk :roflol::roflol:
örmek pahalı olurr ucuzlarıda var laann :roflol::roflol:
geçmiş olsun, o korkuyu bende yaşadıım canım
gerçekten acayip bi duygu inşallah zamamın da ggelir yavrularımızz
yaşamayız bu duyguları...ama gerçekten mümkün olduğunca erken
hazırlanmak lazım..
:roflol: :roflol: :roflol: senın sidik bizi geçemez hacııııııııııı tazıksizsin senınkı delikafadulden:roflol::roflol: hee öle yap gıı :roflol:
bende çilli tosbağamla tubişim yazınca yazacamm :roflol::roflol::roflol:
malum benim kulvarımda onlar varr :roflol::roflol:
oo yoh öle kardeş indirimi istemek nan okula kayıtmı yaptırıyohh alla allaaa madem öle ikinci hamilelik muabbeti yapacaan sen git ikinciyi doğuranlarla ölçül olummmmmmm :mymeka:
oo yoh öle kardeş indirimi istemek nan okula kayıtmı yaptırıyohh alla allaaa madem öle ikinci hamilelik muabbeti yapacaan sen git ikinciyi doğuranlarla ölçül olummmmmmm :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol: desene sıkıyosa :roflol:
geçmiş olsun şekerim
allahım inşallah vakti zamanında doğum yaparsın
kaç haftalıksın sen
kızzz gösterdim yaa sanaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
heç yok bende popooo :jeyyar:
krispiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu çiçkoo vermiy ölçüüüü benimkinden 5cm kırpıp öle decekmişşşklava:
:roflol: :roflol: :roflol: senın sidik bizi geçemez hacııııııııııı tazıksizsin senınkı delikafadulden
aynen katılıom nan sana cerın tutturmus bı 2 dıgum felan yemesler kızım ne ayaksın krıspiiiii delikafadulden
nan ikinci gebeşler topiceni beni almıleeer ölçülerden dolayı şişte öle gel diler baaa bu ölçülerle buralara gelme diler:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
linkl ver edaaa :roflol:neyini önemsedin belli gııı :jeyyar::jeyyar: bende sütyen almadımda don aldımm :roflol::roflol:
ben dün çanta aldım kızz öle güzelki Nıkee emme orjınall :roflol: çiçko gibi çakma deell :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:ben aldıımmm :lepi: nıke ve süperrrr :lepi:
hani ayakkabı için ayrı yer oluy oda var içine gelen yeri dışarıya doğru delikli orayada bezleri koyaruunn süperr :lepi::lepi:
:roflol::roflol: yaa şimdi ben sana bişe demek istiyom emmee msn de değilikk :roflol::roflol:
örmek pahalı olurr ucuzlarıda var laann :roflol::roflol:
port bebe ne gıı :roflol: derrmişiimmben bebek çanytası aldım port bbeli setlerden. çok da ucuza geldi altı üstü bi çanta diye düşündüm ona çok para verene kadar başka eksikleri tamamlamayı uygun buldum tek satılanlar çok pahalı hem zatn port bebe de çok istiyodum hast.den ilk çıkarırken filan ii oluyormuş portbebeler
ayy canım geçmiş olsuun hangi hastaneye gitmiştin???merhaba arkadaşlar bencede eksikleri tamamlayın. size bahsetmiştim bacaklarım belim ağrıyo diye dün dr. gittim acilde asistan varmış. neyse ntsye falan aldılar sancı yok dediler sonra ultrosona girdim açılma yok. dr dediki bide alttan muayene ediyim. ok dedim canım acayip yandı demezmi açılma var yatışını yapıyorum... tabi eşim izin vermedi bizim kendi gittiğimiz özel dr vardı aradım hemen medicanaya gel dedi. neyse imza falan attık sorumlu değiliz diye çıkıp gittik. dr. muayene etti bişe yok dedi ama yinede 1 gece kal kontrol altına alalım dedi. dün hastanede kaldım sabaha kadar 3 serum iğne nts. neyseki bişe çıkmadı ama yinede kontrol altındayım. şimdi ilaç kullanıyorum tabi hazırlıksız gttim ne çamaşır ne pijama annnmler gece getirdi.işte böyle bidahada yemin ettim kendi dr. başka gitmeyecem hele o hastaneye hiç aptal asistan anlamamış. bide o kadar pahalıki hastane yatışlar tıstım valla erken olsa günlük bi dolu para allah korusun....maceralı bir gün sonunda taburcu oldum bu sabah allah kimseye kaybetme korkusunu yaşatmasın...
:roflol: :roflol: he nan zeytin biliyo benim ölçüleri karakız da ne zaman doğurcamı hesaplıcak beele başkalarının şuurlarını kullanark yaşayıp gidiyoz gıı :roflol: :roflol:şuursuz yauww kendi götünü zeytune mi soracaan nannnn özge duymasın olummm :roflol::roflol::roflol:
kızım senin memişlere bakmaktan totona sıra gelmiy kiiiiiiiiiii :roflol:
dert ettiğin şeye bak nan bizde onun verdiği ölçüye 5 eklerük nan:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: senın sidik bizi geçemez hacııııııııııı tazıksizsin senınkı delikafadulden
aynen katılıom nan sana cerın tutturmus bı 2 dıgum felan yemesler kızım ne ayaksın krıspiiiii delikafadulden
kenya dun yazdıklarımı okudun mu nan kargo ıle ılgılı yarene yazıoduk ya alkisalkisalkis
linkl ver edaaa :roflol:
port bebe ne gıı :roflol: derrmişiimm
:roflol: :roflol: he nan zeytin biliyo benim ölçüleri karakız da ne zaman doğurcamı hesaplıcak beele başkalarının şuurlarını kullanark yaşayıp gidiyoz gıı :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kızım senin memişlere bakmaktan totona sıra gelmiy kiiiiiiiiiii :roflol:
:lepi: o zaman bende dah asölerım sositosositodert ettiğin şeye bak nan bizde onun verdiği ölçüye 5 eklerük nan:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: onu bilik laaa geçemicemi biliikkk :roflol:
hade bakalım ölç sen tubiki geçebilecenmiii :roflol:
desene ortada sıçan oldun kimseye ölçü beğendireminnnn nan yazuh sağa krispiii
eğer burda ikide bir ikinci doğum indirimi istiim deyu zır zır ötmessen burda ölçülerini verebilirsin biz seni kabul ediyik gıı vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?