günaydınnnnn
ayy dün resmen ruhumu teslim ediciktim yaaa yatmaya alışmışım evde işyerinde akşama kadar sandalye tepesinde oturmaktan ağrımayan yerim kalmamışşşşşşşşşşşş kafamçokkarıştı
karnım taş gibiydi ya eve gittim bişiler atıştırdım hemen yattım varya 3 saat sora anca geçti karnımıın gerginliği falan
hımm tamam bi bakmalıyımmm sen gittinmi hiç bebek eşyası için?canım yeşim kızlay da meşrutiyet caddesinde var. yukarı beğendiğe doğru çıkarkene sol taraf ortalarda. burger kıng e yakın biryerlerde. istersen bir oraya bak.
ç.ambardaki yeri e- bebek in tam karşısında.yerimseniben
belki bizimki olur nan lülülülülülüanamm koca topıc te bi tane ismi elif olacakbebe yokk oysa ki ne manalı bir isim türkçe de ışık saçan güzel kız arapça da ise ilk demek
nolicik böle yaa evimi istiom ben hoffff
destnacımm oğluşuna da maşallah canımm dr. oruca bişey demedi heraldee
ben de cts gitcem 1.500 olmuştur diye düüşünüyom bakalım kutumdan ne çıkcak :jeyyar:
yaa çok zor olcak zeren napcaz yaaa
o nerdee
çukurambardan almışlar uyku tulumunu ekim annelerinden bi hatun
günaydın uykusuz kasım analarıa.s.
bugün kolay bi gün olsun ve çabucak geçsin inşallah...
evet canım zor olacak ama ne yapalım yaa... ben kendimi memur olduğum için avutuyorum açıkçası.. burda pek bi iş yapmıyorum.. bide özelde olsaydım ve yoğun bi işim olsaydı nasıl geçerdi bunca zaman diyorum...
yeşim outlet 1. meşrutiyette var. 2. tunalı oluyo galiba orada var... ben meşrutiyettekine gitmiştim.. hamiş kıyafetleri vardı biraz bir tane kot pantolon almıştım... dışarıya göre pantolonun fiyatı uygundu canım... ama hiç bebiş eşyası görmedim orda.. senin dediğin yer nerdeyse oraya bakalım canım.. uyku tulumları 70 lira falan 20 ye aldılarsa çok iyi fiyatı
günaydın bacımm o resim ne nannn kime kızdınii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben kalkıyom emme kocişin yimeni hazırlayıp hemen yatıyom :bbo:kimse sahura kalkmıyo mu nan
nerdesiniz bi bakam dedim heç kimseler kalmamış
geçmiş olsun kuzuu e biz ne edekk ? bacımm ben 36 haftaya kadar full burdayım rapor falan da alamam üstelikgünaydınnnnn
ayy dün resmen ruhumu teslim ediciktim yaaa yatmaya alışmışım evde işyerinde akşama kadar sandalye tepesinde oturmaktan ağrımayan yerim kalmamışşşşşşşşşşşş kafamçokkarıştı
karnım taş gibiydi ya eve gittim bişiler atıştırdım hemen yattım varya 3 saat sora anca geçti karnımıın gerginliği falan
ben de idtiom emme ne yapamm...nolicik böle yaa evimi istiom ben hoffff
yalan söleme nan bi koycez bi koymices dionbelki bizimki olur nan lülülülülülü
ayy ben dee cernimoo yaaaaaaa mafoldumben
çok kötüyüm vallaaa zar zor geliyoomm daha ekimin 12sine kaa çalışmam lazım gaaba sonrası için buna katlanmalıyım ama tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı yaa
bi de bööle yemek yedikten sonra nefes alamamalar bi müddet sonra da birden halsizleşmeler başladı bende gıı bu neolakii
ya canım çayyolundakinden almışlar 15e mi ne hem de çok da güzel valla ekim annelerinin cici topicinde var
gaps kidse mothercarea falan üretim yapıyomuş yeşim tekstil valla bebiş kıyafetleri varsa süper olur yaa ben bi çukurambardakine gidem diyom ama ne zaman hiiç bilmiyoom
iş konusuna gelincee bizim burası da şimdilik pek yoğun değil ama çalışma saatleri çok uzun yaa çok yoruyo beni gidip gelmeek mafoldumben
ohh bitmiş 30.haftam maşallah kuzuma.ayyyyy hiç bişeyim hazır deeeeel daha.neyse perşembe doktora gitcem tahlil sonuçları için soram bakem doğumla ilgili ne diycek.
yeşim tekstilin işnternet sitesi var fakat Ankara yolu Kestel BURSA diyo.... Ankara'da olduğundan hiç bahsetmiyo... şu ekim analarının cici topiğine bakıyorum şimdi bakalım bulabilecekmiyim
ağlama kız.. geçecek bu günler de canım:teselli: az daha sabretcez hepsi o kaaa
allaam ebiiş msaaa napcaz biz yaaa mafoldumben
akşam da gider gitmez uyucaktım örgüye başladım nan daha doorusu baya bi başlamaya çalıştım kaydirigubbakcemile3
meğer ben örgüye başlamasını bilmiyomuşum annem başladığı için hep kızıma yelek ördümdü ama netten yaptığım araştırmalar sonucu başladım sonundaa kızıma jile örecüünn
maşallaah dilmuuhh ben de cts gitceeem ay içimden bi ses de doktor çalışabilir raporu vermese yat dinlen dese diyoo kaydirigubbakcemile3
yok ama sonraa kızceme kim bakcaaak mafoldumben
ben de haftasonu pijama gecelik işlerini halledem artık çantamı hazırleyem diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?