kızıma özdilekten bi takım almısım o kaaa güzelki bi görseniz ben bayıldım ama Allah nasip kısmet ederse yaza giyer artık askılı gömleee kot sortu bide sapkası var
içinde hayal edemiyom kusumu
kızıma özdilekten bi takım almısım o kaaa güzelki bi görseniz ben bayıldım ama Allah nasip kısmet ederse yaza giyer artık askılı gömleee kot sortu bide sapkası var
özdilektee kıyafet satıyolar mı gıııı
yoksa bu başka bi özdilek mii
edacım eve gidince hemencik koyarım resmini usb kablosunu almamısım cantama
tugbacım evet canım bütün özdileklerde kıyafet var tatlım
ayy bi erkek cocuklarına göre yazlık takımlar varki cok begendim yaa onlarda 15 liraydı
yaaaa izmirdeki uzak bize yaa ama gitmeye çalışayım bakalımm zemuszemus
merhaba kızlar nasılsınızz bugün doktordaydım bebeişimi gördümm çok yakından yüzü çok sevimlii dudakları benimki gibi küçücüktü doktor sana benzityo aynı dudak yapsına baksana dedii şaşırdım çok hareketliydii doktor oruçluu haliiyle böyleysee çok beğendim bu bebeği dedii kilosu 1630 grm olmuşş normal doğum olucak inşş dedii kuzenimle birlikte gittik onada önümüzdeki haftadan sonra doğumu bekliycez dedii çok heyecanlandık izlerde durum nasıll
merhaba kızlar nasılsınızz bugün doktordaydım bebeişimi gördümm çok yakından yüzü çok sevimlii dudakları benimki gibi küçücüktü doktor sana benzityo aynı dudak yapsına baksana dedii şaşırdım çok hareketliydii doktor oruçluu haliiyle böyleysee çok beğendim bu bebeği dedii kilosu 1630 grm olmuşş normal doğum olucak inşş dedii kuzenimle birlikte gittik onada önümüzdeki haftadan sonra doğumu bekliycez dedii çok heyecanlandık izlerde durum nasıll
seri sonu indirim vardı o erkek tulumları renkleri cok güzeldi içinde tişort üstünde tulum tam yaza giyerler
bende eşimin yanına ugrayayım dedim bugun bayıldım kıyafetlere
bu arada bebeklere göre bornoz yoktu canım en küçügü 1 yas için oda 20 liraydı sormustun dimi
kız özdilekte nevresim havlu falan satmıyolar mıııı :uhm:kız esas kıyafet satiyller deliii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız özdilekte nevresim havlu falan satmıyolar mıııı :uhm:
maşallah kız bebeğinee 1630grla topiğin en topik bebeği herhaldee
kız özdilekte nevresim havlu falan satmıyolar mıııı :uhm:
herkes sustu noldu nannn
çok uykum geldi korkuyom yatmaya yaaa senağlama saatlerce uyuyamıyom deli oluyoomm senağlama
nerdesin bajım senn yaa
elif koy gıııı
kızım demek annene kaçtın ha
bende bu kız bizi bıraktı deyodum
arayı bu kadar uzatma pita
zaten zaman daraldı.
alışveriş konusunda 2 haftaya kadar her bişeyini halledersin cnm
bende bu hafta bitirdim valla
eminönüne bi gittim hepsini topladım geldim
bide ikeadan mobilya olayı derken alışverişim bir an da bitti
bugün misafirlerim var yarın sana herşeyi anlatırım hem de benim topiğim var alışveriş
yarın oaray resimleri de atcam bakarsın bilgin olur
şimdilik ipek kızımla öpüyoruz seni
:
slm unique___ hoşgeldin cnmmopuyorumnanaktan
özlettin valla kendini heee zemuszemus
geçmişe heç bulaşmaaa :kedi:
beb,işim 1200 gr mmış doktor iyi dedi
doktorun tartısına göre 4,5 kilo almışım azmı dedim evet dedi tsh tahlili yaptı bakalım neyn az almışsın troitlerle alakalı bi durummu diye ben dedim hocam bende o kaaa yemek yemiyom az almam normal yok dedi ben bakmam lazım ve bide şekere tahlili istedi işte onlarıda yarın sonuçlerını tel den öğrenicem
eveeet işte böle kızlar amma konuştum iftar vakti tabi ben yemek yapamadım kocişte pide ısmarladı napim bu saatten sonra yapacak bişe yok
sadece tahlilllerimi yaptırdımm
şeker yüklemesii aç karnına yapılcakmışş
yarın yaptırcamm
ayy geberdim elifin tatlıdan yaptımm zemuszemus
bide yemekle uğrasıım kociş geldi çok acmış beklii basımıı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?