beğendinizmi gııı cnm güle giydirsin tubişim EDA kızınaa delikafaduldendelikafadulden
normal cnmm :lepi:
naan edooş bayıldım bittimm yerlere yattım ağzımın suyu aktı nan tubike aldıını görünceee :roflol:
şeker yükleme sonuçlarımı aldımm 134müşş nasıll normal mii
hoşgeldin canım biraz daha sabret çok az kaldı :teselli:
sınır 120 canım ama bi sorun olur mu bilmiyorum yaaa benimde 60 çıkmış canım hep tatlı şeyler istiyor acaba düşük olduğundan mı böylee:uhm:
aysecim görmüştüm geçmiş olsun cnmm tekrardann opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sabret cnmm yapcak bişe yokk opuyorumnanaktan
Şeniz:lepi:
msj mı verriyon nannnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:
kaynanam yarın sabah ameliyat olucakk
yatışı bugünden yapılcakmışş
ben birazdan çıkıcam tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem ordan kaynanam geçicemm yüzde 90da refakatçı olarak yanında ben kalıcamm
o yüzden bi süree görüşemeyebülürükk
özleyin ben olur muuuuuu :gitme:
selam kizlar nasilsiniz? belki bilmiyosunuz ama ben tam bir aydir yatiyorum rahim boynunda kisalma olmus ve son aylar yatmam gerektigi söylendi.. yatmaktan gina geldi bende bugün sizlerle az muhabbet edeyim dedim.. gerci arada bir girip okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya üseniyordum.. nasilsiniz? bebislerde iyi degilmi kizlar:. artik az bi zaman kaldi.. su bi ayida atlatsam yavas yavas kalkabilirmisim.
-
naan edooş bayıldım bittimm yerlere yattım ağzımın suyu aktı nan tubike aldıını görünceee :roflol:
kısının adını eda koyacak diye mi aldın kıs:jeyyar:
eğer öyleyse bende oğluşumun adını eda koyarım kıs:roflol::roflol::roflol:
dewam et bacım aynen böleeee :lepi::roflol:
ben birazdan çıkıcam tahlil sonuçlarımı doktoruma göstericem ordan kaynanam geçicemm yüzde 90da refakatçı olarak yanında ben kalıcamm
annadın sen onuuu :jeyyar:msj mı verriyon nannnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:
naan geçmiş olsun tuubiiiikkk gıı zordur be refakatçi olmak da kızı mızı yok mu yaa kalcak başka biri senin belin falan ağrır nankaynanam yarın sabah ameliyat olucakk
amaan boşver canım yaaa biz sana örer göndeririz ben de istiom ondan örmeyi bi deneyem bakem olursa sana da örerün gıı yün yollamaktansa battaniye yolların :roflol:he simdi okudumdaa burdan yazayim dedim..orayi mesgul etmeyek fazla diye.. saol canim benim düsünmen yeter.. hamile oldum olasi örgü battaniye diye yirttim kendimi ama ne görümce nede kaynanam orali olmadilar.. ablam türkiyedeyken bi pelus bide penye battaniye almislar onu göndermisler..yeter diyorlar.. ip yok falan bahane aslinda kargo parasinami kiyamiyorlar anlamadim gitti.. arada görümceme takiliyom halasi bisey örmüyo kizima diye.. diyorki seneye örüp veririm.. bazen bunalip söyleniyorum üzülüyorum ama olsun kiz benim kizim bende zamani geldiginde sevdirtmicem:umursamaz:
çaktırmaa :1ninca: :1ninca:dewam et bacım aynen böleeee :lepi::roflol:
benimki kaç heç bilmiyom nan dr.a direk gitti sonuç eyü dedi geçti
geçmiş olsun canım özletmeden gel haa olur mu adaşım:gitme:kaynanam yarın sabah ameliyat olucakk
pardon yaa şimdi baktım kağıda tokluk kan şekeri 120miş:bbo:kızz itekk sınır 140 laannn
:roflol::roflol::roflol: yuh laann:roflol:
:mymeka: senmi veriin nan bu akılıııı :mymeka::roflol::roflol:
selam kizlar nasilsiniz? belki bilmiyosunuz ama ben tam bir aydir yatiyorum rahim boynunda kisalma olmus ve son aylar yatmam gerektigi söylendi.. yatmaktan gina geldi bende bugün sizlerle az muhabbet edeyim dedim.. gerci arada bir girip okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya üseniyordum.. nasilsiniz? bebislerde iyi degilmi kizlar:. artik az bi zaman kaldi.. su bi ayida atlatsam yavas yavas kalkabilirmisim.
şeker yükleme sonuçlarımı aldımm 134müşş nasıll normal mii
çaktırma gıı :1ninca:yalakaaaaaa karuuuuuu lülülülülülü :roflol:
canimcin gecmis olsun Allah sifa versin tez vakitte kaynanana.. benimde bi haftaya kadar ablam kalp ameliyati olcak.. bide baska sehirde kaliyor ablam..mecburen annem gidicek yanina..kara kara düsünüyor.. hep yattigimdan dolayi bana baya bi yardimci oluyordu yemek ev isi falan.. ama öte yandada üc cocuk var bu durumda oraya gitmesi gerekiyor.. banada kocis yapar artik yemegizemuszemus
tubişim gecmiş olsun degerlerin normalllll
off ben mutfaktayım laa bugun gerci cogunu bitirdim
görümcem erken gelcekmiş gene burnunu sokmaya kalkar ramazan ramazan sinir bozar
sallamıcımmm
annadın sen onuuu :jeyyar:
çaktırmaa :1ninca: :1ninca:
canım çok geçmiş olsun sen yat dinlen bol bol kendini yorma sakın tatlım
yalakaaaaaa karuuuuuu lülülülülülü :roflol:
annadın sen onuuu :jeyyar:
naan geçmiş olsun tuubiiiikkk gıı zordur be refakatçi olmak da kızı mızı yok mu yaa kalcak başka biri senin belin falan ağrır nan
amaan boşver canım yaaa biz sana örer göndeririz ben de istiom ondan örmeyi bi deneyem bakem olursa sana da örerün gıı yün yollamaktansa battaniye yolların :roflol:
çaktırmaa :1ninca: :1ninca:
:roflol: :roflol: :roflol:şuursuz bunu bilmeni bekleyen yoh zate port bebe ne gııı :roflol::roflol:
nan edaaa link yolla mail at tubaya aldığın ciciyi göremiyom ben burdan çatladım nan benimkinden guzelse yolarun fallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
kolay gele nan kenyaaaa Şeniz
laann bölee msjlaraa gözüm tok benniimm lülülülülülü
aynısı zaten yokk kızz beğendi diyee tubikime yolladım yaa lülülülülülü
ama sen iste yeterkii sağada başka alırım yevriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?