2009 Kasm Anneleri

beğendinizmi gııı cnm güle giydirsin tubişim EDA kızınaa delikafaduldendelikafadulden

normal cnmm :lepi:

kısının adını eda koyacak diye mi aldın kıs:jeyyar:
eğer öyleyse bende oğluşumun adını eda koyarım kıs:roflol::roflol::roflol:

aysecim görmüştüm geçmiş olsun cnmm tekrardann opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sabret cnmm yapcak bişe yokk opuyorumnanaktan

Şeniz:lepi:

msj mı verriyon nannnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:

saolun kizlar ilk zamanlar zor geliyorduda alistim simdi.. hayirlisiyla su mübarek ramazan ayini atlatalimda erken gelsede sorun degil..

:gitme::gitme: yaa tubişiiimm yaaaaaaaaaa özlerim ama ben seniiiiiiiiiiiii kaç gün yoksun yaaaaaaaaaaaa :gitme::gitme:

tubişim gecmiş olsun degerlerin normalllll
off ben mutfaktayım laa bugun gerci cogunu bitirdim
görümcem erken gelcekmiş gene burnunu sokmaya kalkar ramazan ramazan sinir bozar
sallamıcımmm

canım çok geçmiş olsun sen yat dinlen bol bol kendini yorma sakın tatlım

-

naan edooş bayıldım bittimm yerlere yattım ağzımın suyu aktı nan tubike aldıını görünceee :roflol:

yalakaaaaaa karuuuuuu lülülülülülü :roflol:

canimcin gecmis olsun Allah sifa versin tez vakitte kaynanana.. benimde bi haftaya kadar ablam kalp ameliyati olcak.. bide baska sehirde kaliyor ablam..mecburen annem gidicek yanina..kara kara düsünüyor.. hep yattigimdan dolayi bana baya bi yardimci oluyordu yemek ev isi falan.. ama öte yandada üc cocuk var bu durumda oraya gitmesi gerekiyor.. banada kocis yapar artik yemegizemuszemus

msj mı verriyon nannnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:
annadın sen onuuu :jeyyar:
naan geçmiş olsun tuubiiiikkk gıı zordur be refakatçi olmak da kızı mızı yok mu yaa kalcak başka biri senin belin falan ağrır nan
amaan boşver canım yaaa biz sana örer göndeririz ben de istiom ondan örmeyi bi deneyem bakem olursa sana da örerün gıı yün yollamaktansa battaniye yolların :roflol:
dewam et bacım aynen böleeee :lepi::roflol:
çaktırmaa :1ninca: :1ninca:

benimki kaç heç bilmiyom nan dr.a direk gitti sonuç eyü dedi geçti

naan edooş bayıldım bittimm yerlere yattım ağzımın suyu aktı nan tubike aldıını görünceee :roflol:

şuursuz bunu bilmeni bekleyen yoh zate port bebe ne gııı :roflol::roflol:

nan edaaa link yolla mail at tubaya aldığın ciciyi göremiyom ben burdan çatladım nan benimkinden guzelse yolarun fallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

geçmiş olsun canım özletmeden gel haa olur mu adaşım:gitme:
kızz itekk sınır 140 laannn
pardon yaa şimdi baktım kağıda tokluk kan şekeri 120miş:bbo:
:roflol::roflol::roflol: yuh laann:roflol:

:mymeka: senmi veriin nan bu akılıııı :mymeka::roflol::roflol:

tabi kısım tuğbiş anlattı bize hediyeyi nasıl kaptığını:roflol::roflol:
cidden ama çoooook güzelmiş ankarada arasam bulamam haaa:roflol:hiçte hast.çıkışımız yok gııı:roflol::roflol:

canım yeni bilmiyordum gerçekten... çok geçmiş olsun .. umarım en yakın zamanda kalkmanın bi sakıncası kalmaz... sürekli yatmak çok zor bişe yaaa:gitme: az kalmış biraz daha sabret bacım

şeker yükleme sonuçlarımı aldımm 134müşş nasıll normal mii

benim 105 mi neydi ve normaldi ama tam olarak hatırlayamadım değerimi bişey diyemiycem canım..

tuğba hamiş hamiş refakatçi mi kalınır kız başkası yok mu kalacak... normalde bile hastanede 2 saat dursak heryerimiz ağrıyo sen nasıl kalacan o kadar zaman...

çaktırma gıı :1ninca:

size de geçmiş olsuuunnn

nan edooş biz de elif eda koyacüdük ya nan bebişimin isminii ooh hem eliflerden hem senden hediye gelirse baya zengünüz nan topicte en az üç elif var :lepi:

tubişim gecmiş olsun degerlerin normalllll
off ben mutfaktayım laa bugun gerci cogunu bitirdim
görümcem erken gelcekmiş gene burnunu sokmaya kalkar ramazan ramazan sinir bozar
sallamıcımmm

kolay gele nan kenyaaaa Şeniz

annadın sen onuuu :jeyyar:
çaktırmaa :1ninca: :1ninca:

laann bölee msjlaraa gözüm tok benniimm lülülülülülü
aynısı zaten yokk kızz beğendi diyee tubikime yolladım yaa lülülülülülü
ama sen iste yeterkii sağada başka alırım yevriimmm

geçmiş olsun canım az kalmış biraz daha sık dişini bebiş olsun sonra beraber gezersiniz

canım çok geçmiş olsun sen yat dinlen bol bol kendini yorma sakın tatlım

saol karakizim yormuyom zaten..simdi bol bol dinleneyimde ilerde cikcak acisi zaten:)

saol canim benim nekadar gönlü bol insanlarsiniz.. cok duygulaniyorum böyle olunca.. he bide cicisler topiginde ekim annelerinde cicis ekledin demissin.. ilk aldiklarimi eklemistim.. malum benim ne zaman dogurcagim belli degil.. ama onlari burayada eklemistim zati.. yeni aldiklarimi cekip ekleyecek gücüm yok ama cekicem.. bi ara göbisimide cekcem..

:roflol: :roflol: :roflol:
sen de ekle nan şu bücürüğüü :mymeka:

bana maviside olur dadlum:roflol::roflol:
ayyy ne yüzsüzüm yaaaa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…